cancer43 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Hałabajówka napisał(a):Bo może źle zrobiłam to wydarzenie :( nie znam się :( Założyłaś po prostu wątek psinek w swoim profilu.Mogę zrobic im wydarzenie,z toba jako współadminem,jeżeli się zgodzisz Quote
Martika&Aischa Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 zaglądam do kochanych staruszków ......... Quote
zerojeden Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 cancer43 napisał(a):Założyłaś po prostu wątek psinek w swoim profilu.Mogę zrobic im wydarzenie,z toba jako współadminem,jeżeli się zgodzisz Mam problemy z netem od 2 dni... kochana rób jak możesz bo ja nie umiem się na fb połapać ;( Co z trzecim nie wiem bo nie moge do schroniska dojechać żeby te dwa zabrać ;( Rodzynek był na kwarantannie.... wczoraj miała jechać to mi amstaf wyszedł z kojca - on potrafi rozwalić rzeczy niezniszczalne... i było trochę dymu ale na wyrwanej sierści i kilku ku...ch się skończyło tyle że przez pół dnia musieliśmy naprawiać kojec i go dozbrajać...dzisiaj miałam jechać to mój półdziki kot stwierdził że się pokaże i nawet da złapać bo ma całe oko zaropiałe i gorączkę więc do weta grzałam a schronisko jest tylko do 15 czynne i się nie wyrabiam. Jutro znowu do weta i chyba dopiero w sobotę rano pojadę. Cały czas o nich myślę....żeby tylko im się nic nie stało. Dziękuję za pomoc :Rose: Cioteczko w tytule napisz "na staruszki" ;) Quote
cancer43 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 (edited) WYdarzenie na FB https://www.facebook.com/events/list#!/events/361743023945748/?context=create Hałabajówka,wysłałam ci zaproszenie do znajomych,bo inaczej nie mogę cię zrobić współadminem Niestety,adminem musi zostać osoba fizyczna - kto chętny ? Potrzeny ktoś,kto bedzie na bieżąco w sprawach finansów Edited May 8, 2013 by cancer43 Quote
zerojeden Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 Nie mogę się dodać do znajomych bo ooo właśnie takie to głupie że jako ten profil społecznościowy można mnie tylko polubić. Dziękuję bardzo za działające wydarzenie :Rose: Quote
cancer43 Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Proszę,zapraszajcie znajomych,strasznie mało osób na wydarzeniu :shake: https://www.facebook.com/events/list...context=create Quote
anica Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 ... mogę odwiedzać na dogo... bo na fb... nawet zalogowana nie jestem:oops: Quote
Martika&Aischa Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 i ja zaglądam z nadzieją do staruszków ...... Quote
beataczl Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 [quote name='cancer43']Proszę,zapraszajcie znajomych,strasznie mało osób na wydarzeniu :shake: https://www.facebook.com/events/list...context=create udostepnilam znow i zaprosilam tym razem.. faktycznie malo ludzia.... Quote
zerojeden Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 Jutro wielki dzień dla staruszków...sprawdziłam są cały czas w swoim kojcu w schronisku...nikt ich nie wypatrzył przez ten czas :( Quote
obiezyswiat75 Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Hałabajówka napisał(a):Jutro wielki dzień dla staruszków...sprawdziłam są cały czas w swoim kojcu w schronisku...nikt ich nie wypatrzył przez ten czas :( To już jutro? Quote
zerojeden Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 Ano nie ma na co czekać...już są 3 kolejne które na Cito trzeba wyciągnąć ;( Quote
zerojeden Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 Zwłaszcza dla Rodzynka domowy dt i to na wczoraj....chłopak strasznie kaszle...nie wiem czy to kennel czy może coś gorszego, trzęsie się zagubiony jest mocno... dzisiaj mam taki dzień że rzuciłabym to wszystko w kąt i tyle oooooooo Quote
zerojeden Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 mdk8 napisał(a):Rodzynka też zabierasz? Nie mam gdzie :( Quote
ewu Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Wyjeżdżam , będę w poniedziałek. Pamiętam o biedakach. Quote
cancer43 Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 ewu napisał(a):Płakać się chce...:( Dokładnie !!!!!! Quote
kolejna kobietka Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Jeju, ale biedne starowinki :bigcry:a jakie cudne... jestem na zaproszenie, niestety mogę pomóc jedynie podnosząc wątek :sad: Quote
ag2709 Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Ja też z zaproszenia. Na koniec miesiąca wpłacę pieniążki! Quote
Recommended Posts