Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ziutka napisał(a):
Kiedy ogłaszamy malutką ?

Mattilu zrobiła ogłoszenia.

asiuniab napisał(a):
ale ta niskopodłogowa Kokota jest przecudna:)

Kokota jest super, nawet uszy ma super:-).

Posted

Takie małe suczki to najinteligentniejsze stworzenia na ziemi! 90% ludzkiej populacji do pięt im nie sięga :)
Wiem, bo mam takiego starocia, szczerbola jednookiego :)

Posted

Ziutka napisał(a):
A jakiego psiaka mam ogłosić ?

Sandrus, a ja miałam Ci wysłać Fuksa?
Spokoju mi to nie daje, ale pewna nie jestem...Mam wrażenie jakby mi się śniło, że o nim z Tobą gadałam.

Posted

mestudio napisał(a):
Sandrus, a ja miałam Ci wysłać Fuksa?
Spokoju mi to nie daje, ale pewna nie jestem...Mam wrażenie jakby mi się śniło, że o nim z Tobą gadałam.

Oczywista owczywistość, że miałaś wysłać...ale sie nie upominałam, bo dużo masz na głowie itd

Posted

mestudio napisał(a):
No i widzisz jaka ja stara jestem???? Wiedziałam, ale mi się wydawało. Masakra jakaś. Mam niż z tendencją opadającą......................

Nie stara, tylko masz za dużo na swojej głowie - od razu stara!

Posted

Pani z Otwocka desperacko dzwoni o wszystkie małe pieski. Wczoraj dzwoniła do Ewy Marty. Do mnie też dzwoniła wczoraj, a potem jeszcze dziś rano w sprawie Duszki. Ten jej przygarnięty piesek jest ponoć w depresji od dwóch miesięcy, czyli od kiedy pani go przygarnęła i pani szuka mu psiego towarzysza, święcie wierząc, że to mu pomoże się otworzyć. Powiedziałam, że nasza Duszka się nie nadaje na terapeutę, bo sama jest mocno nieśmiała, a jeśli już szuka kontaktu, to raczej z człowiekiem niż z drugim psem.

A małe,wredne, mega przerażone to już chyba jest tylko jedna wielka ściema ;)

Posted

Mazowszanka napisał(a):
To może Fiona go rozrusza, choć nie wiem czy ona jako mała może występować.

Nie dawaj Fiony do takiej dziwnej pani! znajdziemy jej dobry domek, a nie dziwny.

Posted

Nutusia napisał(a):
Pani z Otwocka desperacko dzwoni o wszystkie małe pieski. Wczoraj dzwoniła do Ewy Marty. Do mnie też dzwoniła wczoraj, a potem jeszcze dziś rano w sprawie Duszki. Ten jej przygarnięty piesek jest ponoć w depresji od dwóch miesięcy, czyli od kiedy pani go przygarnęła i pani szuka mu psiego towarzysza, święcie wierząc, że to mu pomoże się otworzyć. Powiedziałam, że nasza Duszka się nie nadaje na terapeutę, bo sama jest mocno nieśmiała, a jeśli już szuka kontaktu, to raczej z człowiekiem niż z drugim psem.

A małe,wredne, mega przerażone to już chyba jest tylko jedna wielka ściema ;)

Pani z Otwocka wydzwania do Wszystkich, ktorzy oglaszaja male sunie, to co mnie niepokoi to fakt ,ze szuka psa dla swojego Szitzu a nie dla siebie i nie dla Rodziny. Wybiera skrajnie rozne pod wzgledem wygladu sunie, byle byla do 5 kg. Powoluje sie na rekomendacje p. Moniki z Psiego Anioła, tu trzeba behawiorysty za nim "rzuci sie psiaka na pozarcie". Nie watpie ,ze Pani martwi sie o swojego psiaka ale to ,ze nie wazne jaka sunie wezmie to mnie niepokoi.
Mysle ,ze popelnia blad, warto ,zeby skonsultowala sie z dobrym zoopsychologiem bo moze to Ona nieswiadomie popelnia bledy i dlatego psiak coraz bardziej sie wycofuje....