inkazg Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Termin: 25-26 maja 2013 Miejsc z psami: 8 Obserwatorzy: 10 Koszty: Uczestnik z psem dwa dni: 260 zł, jeden dzień: 160 zł. Obserwator dwa dni: 120 zł, jeden dzień: 70zł. Miejsce: Zielona Góra Asia Hewelt o obedience: "Obedience to moja ulubiona dyscyplina sportu. Na treningach lubię pracować nad równowagą między szybkością, a dokładnością. Bardzo ważny jest dla mnie styl pracy i ucząc poszczególnych ćwiczeń zawsze myślę o tym, czy efekt końcowy będzie mi się podobał wizualnie. Jednak to co dla mnie najważniejsze w kontekście posłuszeństwa to moje relacje z psem. Bardzo dbam o to by moje psy miały wielką radość z pracy ze mną, żeby to nasza współpraca była głównym motorem do podejmowania wysiłku, a nie tylko smakołyki i zabawki." Najważniejsze tytuły, które Asia zdobyła ze swoimi psami: Kwalifikacja na Mistrzostwa Świata Obedience (2011) I miejsce na Mistrzostwach Słowacji Obedience Klasy 3 (2010) Mistrz Polski Obedience Klasy 3 (2010) I miejsce na Mistrzostwach Polski Obedience Klasy 3 (2009) I miejsce Puchar Polski Obedience klasa 2 (2009) Mistrz Pomorza Obedience Klasy 3 (2009) Mistrz Warszawy Obedience Klasy 2 (2009) Mistrz Mazowsza Obedience Klasy 2 (2009) Mistrz Polski Obedience Klasy 1 (2007) Zgłoszenia prosimy przesyłać mailowo. Warunkiem umieszczenia na liście uczestników jest dokonanie wpłaty. Zgłoszenie powinno zawierać: imię, nazwisko, mail kontaktowy oraz w przypadku osób z psami dane psa (imię, rasa, wiek). W zgłoszeniu prosimy o informacje o stopniu zaawansowania psa i problemach, nad którymi chcieliby Państwo popracować. Zgłoszenia uczestników z psami w tej chwili już tylko na listę rezerwową. Zgłoszenia i informacje Bachus Obi Team: Agnieszka: aga-sebastian@o2.pl 501 317 808 Iwona: imhn@o2.pl 667 744 667 strona: http://terviland.pl/pl.php?s=165 Quote
Recommended Posts