Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Po raz pierwszy sobie na to pozwalam, by zaśmiecać czyjeś wątki, ale bardzo potrzebujemy pomocy dla 5-miesięcznego dożego szczeniaczka (i nie chodzi o pieniądze, bo te wytrzasnę choćby spod ziemi). Proszę, bardzo proszę, zajrzyjcie na wątek tego dzieciaka: http://www.dogomania.pl/forum/threads/254114-Largo-b%C5%82%C4%99kitny-szczeniaczek-z-chorymi-%C5%82apkami-pom%C3%B3%C5%BCmy-psiemu-dziecku-SDA?p=22267397#post22267397

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Po raz pierwszy sobie na to pozwalam, by zaśmiecać czyjeś wątki, ale bardzo potrzebujemy pomocy dla 5-miesięcznego dożego szczeniaczka (i nie chodzi o pieniądze, bo te wytrzasnę choćby spod ziemi). Proszę, bardzo proszę, zajrzyjcie na wątek tego dzieciaka: http://www.dogomania.pl/forum/threads/254114-Largo-błękitny-szczeniaczek-z-chorymi-łapkami-pomóżmy-psiemu-dziecku-SDA?p=22267397#post22267397

Zajrzałam do Largo :)

Bardzo serdecznie dziękujemy za kolejne wpłaty dla Misia:
agat21 :Rose:
Aryste :Rose:
salibinka :Rose:
Panna Marple :Rose:

Panno Marple wielkie dzięki za hojną jednorazówkę dla Misiulka :iloveyou:

Posted (edited)

Mocno trzymamy kciuki za zdrowie Largo :).

A dla Misia - oby tak się stało, jak pisze teresa118 - mądra, spokojna, dojrzała osoba. Misio potrafi być naprawdę ujmujący. Ma duży potencjał i myślę, że mógłby być dla kogoś wspaniałym przyjacielem. Tylko, żeby go ten ktoś zechciał dojrzeć, znaleźć... poznać i zrozumieć. Cały czas czekamy na TEN telefon.

A póki co, Misio będzie miał co tydzień mądrą panią z Akademii, która może troszkę Misia rozrusza, zmotywuje, bardziej otworzy. Już same - częstsze, regularne odwiedziny kogoś z zewnątrz będą super sprawą dla naszego nieśmialca. Wiem już od p. Kasi, że wytypowała osobę dla Misia, formalności w drodze i spotkania ruszą w najbliższym czasie.
Misio potrafi zaskoczyć bardzo pozytywnie i mam nadzieję, że i tym razem pokaże potencjał. To mądry, wrażliwy psiak.

I jeszcze jedno. Ponieważ Misio - mam nadzieję stopniowo przełamie się i spacery staną się elementem jego życia - przydałoby się jednak porządne zabezpieczenie. Z obroży Foresto, którą Miś miał od kogoś dostać, nic nie wyszło niestety, dlatego myślę, że może dobrym pomysłem byłby zakup takiej lub podobnej obroży z Misiowych funduszy (zamiast kropli, o które trzeba powtarzać co miesiąc i nie są rewelacyjne).
Bardzo proszę o Wasze zdanie w tej kwestii.

Edited by salibinka
Posted

[quote name='Livka']Jestem za kupnem obroży :)
20 zł ode mnie na ten cel ;)

Dziękuję serdecznie za kolejne wpłaty - yucca i Anna G-R :iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Livko, ogromne podziękowania dla Ciebie, dla yucca i Anna G - R:loveu:

Zastanawiam się, jak to zrobić najlepiej - chyba najprościej będzie, jak zamówię z adresem dostawy do hotelu a adresem rachunku moim - do wstawienia tutaj i założę za zakup. Może tak być?
Przykro mi, że mogę tylko założyć :(, ale ponieważ za program Misiowy trzeba podarować też worek dobrej karmy (lub coś innego, ale uznałyśmy z p. Elą, że karma jest najpraktyczniejsza) dla skawińskich psów w zamian, zamówiłam worek Puriny ProPlan z zooplusie a koszt wzięłyśmy po połowie z p. Elą na siebie.

Posted

Serdecznie dziękuję mdk8 i pikoli za wpłatę deklaracji dla Misia :Rose::Rose::Rose:

Jednocześnie chciałam bardzo gorąco podziękować wszystkim wpłacającym za tak rzetelne wypełnianie swoich obietnic finansowych wobec Misia .

Posted

Po tym jak Misiek potraktował mnie zębami, przez jakiś czas próbowałam go oswajać z szelkami. Niestety bez rezultatów.
Misiek był ciągle spięty i podchodził do mnie bardzo ostrożnie.
Od jakiegoś czasu przestałam pokazywać mu szelki i Misiek z radością do mnie podbiega po głaski. Znowu się przytula i jest wesoły.