Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo wszystkim dziękuję. Uzupełniam deklaracje w pierwszym poście. Jakbym się pomyliła, przeoczyła kogoś, proszę, dajcie znać. Aktualnie brakuje 180zł.

Posted

Olena84 napisał(a):
Zapisuje sie u bidaczka:(

Witaj, dziękujemy, że jesteś.

Panna Marple napisał(a):
20zł stalej ode mnie:lol:, Biedny Misiek-dramat psów, które zupełnie nie radzą sobie w schroniskowej biedzie...

Witaj, wielkie podziękowania za obecność i deklarację dla Misia.

Wszyscy wspólnie damy radę.

Posted (edited)

yucca napisał(a):
Zaglądam na zaproszenie, poczytam jutro bo padam na pysk...

Witaj, dziękujemy za przybycie.

obiezyswiat75 napisał(a):
Misiu, stałej na razie nie mogę zadeklarować, ale licytuję książki na Twoim bazarku - w ten sposób mogę pomóc....

Livka zrobiła świetny, błyskawiczny bazarek - Ty, obiezyświecie, licytujesz na potęgę dla Misia - to ogromna pomoc z Waszej strony.

Misio będzie miał też fajny plakat od megi345.

Edited by salibinka
Posted

boziu, co za przerażony psiak :(
dziękuję za zaproszenie na bazarek, książki fajne, ale mam już ich tyle, że nie wiem gdzie trzymać :D
dlatego w moim przypadku lepszym rozwiązaniem bedzie pewnie stała deklaracja. 20 złociszy miesięcznie ode mnie :)

Posted

agat21 napisał(a):
dziękuję za zaproszenie na bazarek, książki fajne, ale mam już ich tyle, że nie wiem gdzie trzymać :D
dlatego w moim przypadku lepszym rozwiązaniem bedzie pewnie stała deklaracja. 20 złociszy miesięcznie ode mnie :)

Baaardzo dziękuję w imieniu Misia :Rose:bardzo mu się przyda Twoja deklaracja - buziaki !

Posted

agat21 napisał(a):

Mam ten sam problem ;)

Dziękujemy za deklarację dla Misia :)

Posted

to Wy jesteście kochane ,że ratujecie tyle psich istnień. Ja niestety mogę tylko wspomagać finansowo i też nie tyle ile bym chciała. Jak już będzie konto to przyślijcie proszę nr. na pw.