salibinka Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 Te są w miarę nowe i może dałoby się coś z nich dobrać. Jakiś czas temu były ogł. bazarkowe, ale z jeszcze poprzednimi fotkami. salibinka napisał(a):Z dzisiejszych odwiedzin: Quote
salibinka Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 Ja mam jeszcze takie z tej wizyty w Alwerni, ale wątpliwej atrakcyjności: Quote
salibinka Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 Może też takie: salibinka napisał(a): Quote
Livka Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Na konto Misia wpłynęły pieniążki od Panny Marple i Alli Chrzanowskiej :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: pięknie dziękujemy !!! Misio dziękuje również za dodatkową kaskę od Panny Marple :kiss_2::kiss_2::kiss_2: Poleciał dziś przelew za hotelik za m-c grudzień w wysokości 310 zł - Makilo dziękujemy Ci za wszystko co robisz dla Misia !!! :loveu::loveu::loveu: Quote
terra Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Wymieniłam dwa zdjęcia, teraz czekam na akceptację ogłoszenia. Jak tylko to się stanie ,wyróżnię ogłoszenie Misia. Quote
salibinka Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 terra napisał(a):Wymieniłam dwa zdjęcia, teraz czekam na akceptację ogłoszenia. Jak tylko to się stanie ,wyróżnię ogłoszenie Misia. Bardzo Ci dziękuję:loveu: Podaj, proszę, koszt. Quote
terra Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Tylko na jaki czas wyróżnić? 7 dni kosztuje 9,99 zł. a 30 dni 24,99 zł. (o ile znowu w trakcie wyróżniania nie okaże się, że coś inaczej jest) Proszę o decyzję. Quote
Livka Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Moim zdaniem warto wyróżnić Misia na 30 dni. Jak myślicie ? Quote
Livka Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Śpieszę donieść, że nasz Misio wzbogacił się dziś o kolejne wpłaty - salibinka, Aryste, yucca - bardzo serdecznie Wam dziękuję :loveu::loveu::loveu: salibince dziękujemy za dodatkową kaskę na promocję Misiulka :Rose: Quote
agat21 Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Moja deklaracje też dziś poleciała, więc niedługo powinna być na koncie :) Quote
salibinka Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 terra napisał(a):Ogłoszenie Misia wyróżnione na 30 dni :) Wspaniale:Rose: Quote
Livka Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 terro jaki koszt ? 24,99 zł ? poproszę nr konta na pw :) Quote
Livka Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 terra napisał(a):To wyróżnienie Misio ma ode mnie. :) terro jesteś nieoceniona - bardzo Ci dziękujemy :Rose::Rose::Rose: Quote
salibinka Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 terra napisał(a):To wyróżnienie Misio ma ode mnie. :) Nie wiem, co powiedzieć... Terro, dziękujemy serdecznie:Rose::Rose::Rose: Quote
terra Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Cieszę się, że chociaż tyle mogę dla Misia zrobić. No i trzymam kciuki, żeby tym razem ktoś go wypatrzył. Quote
Livka Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 agat21 napisał(a):Moja deklaracje też dziś poleciała, więc niedługo powinna być na koncie :) Twoja wpłata jest już na koncie Misia - pięknie dziękujemy :Rose: Quote
Panna Marple Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Szlag by trafił:angryy:-nie pozostaje nic innego jak czekać cierpliwie:shake: Quote
terra Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Szkoda, ale nie ma wyjścia, trzeba czekać na ten jeden właściwy. Quote
Recommended Posts