Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Misio dostał śliczny prezent od megi345:) -dziękujemy serdecznie :):

I kalendarz - jest też w dużej rozdzielczości - można drukować :). Może być wykorzystany do promocji Misia :):

Edited by salibinka
Posted

teresaa118 napisał(a):
Zeby nie zapeszyc przelalam jak zwykle na styczen moje pare grosiczkow i zycze wlasnego domku w roku 2014

Wpłata już na koncie Misia - serdecznie dziękujemy :Rose:

Posted

Dom z sercem, dbający, ale pani jest w zaawansowanym wieku, mieszka sama z gromadą zwierząt (sześcioletni labrador, cztery koty, królik i kury). Pomoc doraźna jest w postaci odwiedzającej rodziny i sąsiadów, ale rozmawialiśmy z nimi i wiemy, że w razie trwałej niedyspozycji lub śmierci pani, jedyne, co mogą zrobić to do nas zadzwonić. Kolejne zwierzę dla tej osoby nie jest naszym zdaniem dobrym pomysłem.
Szukamy dalej...

Posted

Misio będzie na dniach miał powtórkę w Dzienniku. Może tym razem.

Misio był wczoraj z nami na tej wizycie i miałam okazję poznać go trochę z innej strony. Bardzo grzeczny, tulił się do mnie i do p. Eli w samochodzie. To była sytuacja, w której - tracąc na chwilę osobę będącą dla niego bezpiecznym punktem odniesienia - zaczał szukać go w kimś innym. To, w kontekście adopcyjnym - jest bardzo dobra wiadomość.

Posted

Serdecznie i nieustajaco dziękujemy za Wasza obecność, pamięć i pomoc Misiowi.
W Nowym Roku pragnę złożyć Wam życzenia pięknych dni do syta, pomyślności, siły, spełnionych marzeń.
Dla naszego Misia - dobrego domu i kochajacych rak na zawsze.
Znajdziemy taki - wierzę w to mocno.

Posted

Terro, mam ogromna prośbę - czy mogłabyś, dałabyś radę zrobić wyróżnienie Misiowi na tablicy albo gumtree:modla:?

Przelałam moja stała + 40zł - to pieniazki na ten cel.