Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Serdecznie dziękujemy Alli Chrzanowskiej za kolejną wpłatę dla Misia :loveu:

Poleciał przelew do hoteliku za m-c październik - w poniedziałek powinien już być na koncie :)

Posted

Założyłam wątek Misia na prośbę Pani Eli ale sama Misia nie poznałam. W tej chwili jestem najmniej zorientowana, nie zaangażowałam się bo nie ogarniam już swoich spraw i własnych tymczasowiczów. Czy nie byłoby lepiej, jakby ktoś przejął prowadzenie wątku? Ja z całego serca kibicuję Miśkowi ale nie pomagam mu.

Posted

tamb napisał(a):
Założyłam wątek Misia na prośbę Pani Eli ale sama Misia nie poznałam. W tej chwili jestem najmniej zorientowana, nie zaangażowałam się bo nie ogarniam już swoich spraw i własnych tymczasowiczów. Czy nie byłoby lepiej, jakby ktoś przejął prowadzenie wątku? Ja z całego serca kibicuję Miśkowi ale nie pomagam mu.

Może salibinka zechciałaby poprowadzić wątek ?
Prosimy ...

Posted

Z DP mamy zainteresowaną panią. Telefon był sensowny, zatem jutro spotkam się (w imieniu p. Eli i naszym tutaj) z panią u Niej w domu i następnie (jeśli wszystko będzie ok.) czeka nas wycieczka do Misia. Jest to starsza, ale wciąż pracująca (cztery dni w tygodniu), osoba. Dorosły syn. Niedawno ponoć odeszła suczka - po 16 latach. Misio urzekł ze względu na podobieństwo fizyczne. Pani nie zraziła się specyficzną nieśmiałością Misia. Chce go poznać.
Innych zwierzaków nie ma. Mieszkanie w kamienicy. Tyle, póki co, wiem po rozmowie. Co się okaże, zobaczymy.
Trzymajmy, proszę, kciuki, może to to...

I przy okazji, ponieważ miałam dziś przyjemność rozmawiać z p. Elą - przekazuję Wam od Niej serdeczne pozdrowienia :)