Livka Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Misio ślicznie dziękuje Oli Kł. za wpłatę :Rose: Quote
salibinka Posted October 19, 2013 Author Posted October 19, 2013 Kolejny bazarek z ceramikami dla podopiecznych tamb - zapraszamy: http://www.dogomania.pl/forum/threads/248021-Ceramiki-na-tymczasowicz%C3%B3w-do-25-pa%C5%BCdziernika Quote
terra Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 zaglądam do Misia, nadal cisza? Nikt nie dzwoni, nie pyta? Quote
salibinka Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 Niestety, póki co, nie ma telefonów. Quote
salibinka Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 Misio dzisiaj w gazecie i na stronie: http://www.dziennikpolski24.pl/pl/po-godzinach/przygarnij-zwierzaka/1293719-misio.html Może tym razem... Quote
Livka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Serdecznie dziękujemy Alli Chrzanowskiej za kolejną wpłatę dla Misia :loveu: Poleciał przelew do hoteliku za m-c październik - w poniedziałek powinien już być na koncie :) Quote
tamb Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Założyłam wątek Misia na prośbę Pani Eli ale sama Misia nie poznałam. W tej chwili jestem najmniej zorientowana, nie zaangażowałam się bo nie ogarniam już swoich spraw i własnych tymczasowiczów. Czy nie byłoby lepiej, jakby ktoś przejął prowadzenie wątku? Ja z całego serca kibicuję Miśkowi ale nie pomagam mu. Quote
Livka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 tamb napisał(a):Założyłam wątek Misia na prośbę Pani Eli ale sama Misia nie poznałam. W tej chwili jestem najmniej zorientowana, nie zaangażowałam się bo nie ogarniam już swoich spraw i własnych tymczasowiczów. Czy nie byłoby lepiej, jakby ktoś przejął prowadzenie wątku? Ja z całego serca kibicuję Miśkowi ale nie pomagam mu. Może salibinka zechciałaby poprowadzić wątek ? Prosimy ... Quote
salibinka Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 Z DP mamy zainteresowaną panią. Telefon był sensowny, zatem jutro spotkam się (w imieniu p. Eli i naszym tutaj) z panią u Niej w domu i następnie (jeśli wszystko będzie ok.) czeka nas wycieczka do Misia. Jest to starsza, ale wciąż pracująca (cztery dni w tygodniu), osoba. Dorosły syn. Niedawno ponoć odeszła suczka - po 16 latach. Misio urzekł ze względu na podobieństwo fizyczne. Pani nie zraziła się specyficzną nieśmiałością Misia. Chce go poznać. Innych zwierzaków nie ma. Mieszkanie w kamienicy. Tyle, póki co, wiem po rozmowie. Co się okaże, zobaczymy. Trzymajmy, proszę, kciuki, może to to... I przy okazji, ponieważ miałam dziś przyjemność rozmawiać z p. Elą - przekazuję Wam od Niej serdeczne pozdrowienia :) Quote
Livka Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 W takim razie trzymam kciuki mocnoooo :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
terra Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Zaciskam kciuki, żeby to był TEN domek dla Misia Pięknie dziękuję P. Eli za pozdrowienia i też pozdrawiam. Quote
salibinka Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Jest po spotkaniu, wizycie w domu i w hotelu u Misia. Zapowiada się obiecująco - więc nie puszczamy kciuków. Wszystko napiszę jutro. Quote
Livka Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Na koncie Misia wpłaty od yucca i mdk8 - bardzo dziękujemy :Rose: Kciuki zaciśnięte !!! :thumbs: Quote
agat21 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 listopadowa deklaracja dla Misiulka wysłana Quote
salibinka Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 Bardzo mi przykro, ale musimy się wstrzymać z adopcją do domu p. Wandy. Jest rzecz, która wymaga wyjaśnienia. Quote
Livka Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Misio musi mieć najlepszy domek, nie możemy go narażać na kolejne stresy :shake: Quote
Recommended Posts