Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='teresaa118']Taaa, a ja mam olbrzymie zmartwienie. Moj12-letni papilion ma przepukline i pewnie musi byc operowany. Dwa lata temu trzymalam na rekach moja sunie po zastrzyku uspakajajacym przygotowywana do sterylizacji. W trakcie operacji zatrzymalo sie serce -najnowsza aparatura, dwoch wyszkolonych lekarzy....Czy znowu to sie powtorzy?
Musisz być dobrej myśli :loveu: będzie dobrze:lol:

Ślicznie dziękujemy Alli Chrzanowskiej za kolejną wpłatę dla Misia :Rose:

Posted

Są kolejne wpłaty na koncie Misia - salibinka i Roland_De - pięknie dziękujemy :Rose::Rose::Rose:

Jednocześnie gorąca prośba do osób zalegających z wpłatami - Misio nie ma wszystkich deklaracji aby opłacić hotelik , jeśli wykruszą się i te, które obiecaliście Misiowi, będzie klęska finansowa ...

Posted

Zaraz po ukazaniu się ostatniego pakietu ogłoszeń był jeden telefon - ze Szczecina - pani jednak nie doczytała o lokalizacji i po info, że Misio jest pod Krakowem - już nie chciała rozmawiać :(

Ale nie poddajemy się - w końcu musi zadzwonić TEN telefon :)

Posted

[quote name='salibinka']Zaraz po ukazaniu się ostatniego pakietu ogłoszeń był jeden telefon - ze Szczecina - pani jednak nie doczytała o lokalizacji i po info, że Misio jest pod Krakowem - już nie chciała rozmawiać :(

Ale nie poddajemy się - w końcu musi zadzwonić TEN telefon :)[/QUOTE]
Bez sensu...
Ja też jestem ze Szczecina a sunię mam z Tychów....
Nawet takie odległości da się pokonać...