pikola Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Zajrzyjcie prosze.Dziadeczek z przetraconym kregoslupem.Moze Jemu uda sie pomoc? Jak nie to pojedzie do Radys a tam zginie:-( [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/246003-Pepe-z-przetr%C4%85conym-kr%C4%99g%C5%82osupem-prosi-o-%C5%BCycie/page2"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...5%BCycie/page2[/URL] Quote
asiuniab Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 może chcecie chłopaka ogłosić, wykupiłam pakiet ogłoszeń i nikt z niego (oprócz 2 os) nie skorzystał, a wykupiłam 10 pakietów; [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244302-KONIEC-ogłoszenia-KONIEC-szybko-do-10-07-20-00/page17[/URL] trzeba tylko napisać tekst, zdjęcia dodać, na jakie woj. i namiary tel. i mail do aktywacji ogłoszeń; no i na wątku dodajcie, że z mojego pakietu korzystacie; Quote
Livka Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Dziękujemy za kolejną wpłatę cioci [B]yucca :Rose: [/B]Hallo, hallo dziewczyny jest propozycja ogłoszeń dla Misia !!! Może jakiś tekst i nowe fotki ... prosimy :cool3: Quote
Livka Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Ślicznie dziękuję Oli Kł. za wpłatę dla Misia :loveu::loveu::loveu: Quote
tamb Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Dziękuję, że Misiek ma szansę na ogłoszenia. Na stronie 9 są ładne zdjęcia a salibinka napisała tekst: NIEWIELKI, 8 LETNI MIŚ PROSI O DOM Jako szczenię cudem uniknął śmierci z rąk zwyrodnialców, którzy chcieli go utopić. Uratowany przez wrażliwą osobę, znalazł u niej dom, opiekę i miłość. Spędził tak osiem lat życia - zadbany, szczęśliwy, ufny. Jego świat zawalił się, kiedy wybawicielka zmarła a Miś został zupełnie sam. Trafił do schroniska, gdzie zszokowany niezrozumiałą dla niego sytuacją, przeżywał potworny dramat. Skulony w kącie, niejedzący, zamknięty na wszystko, gasł. Ze względu na ten stan został przeniesiony do hotelu dla zwierząt. W nim przypomniał sobie, co znaczy przyjemność ludzkiego dotyku, spaceru, pokarmu, towarzystwa innych zwierząt. Ponownie zaufał i otworzył się. Znowu okazuje swój szczególny urok, inteligencję i bystrość. Jednak tęsknota za prawdziwym domem i normalnym życiem jest widoczna a tymczasowość miejsca, w którym przebywa Miś, przypomina, że dramat jego sytuacji trwa nadal. Szukamy dla niego troskliwych opiekunów, którzy podarują mu stałe miejsce przy swoim boku, pokochają, nie zawiodą. Miś jest zaszczepiony, odrobaczony i wykastrowany. Nie wiem, czyj numer telefonu podać bo Pani Ela idzie do szpitala i może nie móc odbierać. Może Makila, może salibinka się zgodzi, albo mój. Quote
Livka Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 To może Makila zgodziłaby się podać swój numer :) ona najwięcej teraz wie o Misiu :) Quote
Livka Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Ślicznie dziękujemy za wpłatę cioci pikoli - :Rose: Quote
salibinka Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Rozmawiałyśmy z panią Elą, narazie - w tym trudnym okresie - będziemy podawać mój nr.: 509 166 430 w ogłoszeniach Misia. Quote
Panna Marple Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Zajrzyjcie Ciocie Kochane-biedaczyna w schronie siedzi, na jedno oczko nie widzi...http://www.dogomania.pl/forum/thread...2#post21240442 Quote
Livka Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Ślicznie dziękujemy za wpłatę dla Misia mdk8 :Rose: Quote
Makila Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Strasznie przepraszam, że tak długo mi zeszło z tymi obiecanymi zdjęciami, ale w końcu się udało Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Livka Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Dzisiaj poszedł przelew 310 zł za hotelik Misia za miesiąc sierpień. :) Quote
Panna Marple Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Misiek wszystkie Ciotki pozdrawia:lol:-byłam dziś w hoteliku,przy okazji Misia za uszkiem pomiziałam i smaczka do pysia wsadziłam:lol: Quote
Makila Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Psiaki bardzo dziękują za smaczki :loveu: A ja przepraszam bardzo, że cię tak pogoniłam, ale z tą bulinką zrobiło się takie zamieszanie :shake: Może przy odbiorze kenelki wypijemy kawkę ;) Quote
Panna Marple Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Spoko, wiem jak to jest:lol:, a kenelki używaj tak długo jak chcesz. Mam nadzieję, że mnie nie będzie potrzebna. A kawkę przy okazji chętnie wypiję. Na pewno nie wiesz, bo niby skąd, ale mój Feluś był w Twoim hoteliku. W lutym zeszłego roku. Nazywał się wtedy Kacperek,przywiozła go mortes do Ciebie i był króciutko(dwa dni):lol: Quote
Makila Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 No to teraz jestem w szoku. Pamiętam Kacperka. Zaprzyjaźnił się z kotem ? Quote
Makila Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Livka napisał(a):Dzisiaj poszedł przelew 310 zł za hotelik Misia za miesiąc sierpień. :) Przelew doszedł. Dziękuję. Quote
Livka Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Makila napisał(a):Przelew doszedł. Dziękuję. Dziękuję za info :) Jak miewa się Misio ? Quote
Makila Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 U Misia wszystko ok. Dzisiaj miał wizytację z sesją zdjęciową, więc relacja na pewno będzie. Quote
Panna Marple Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Makila napisał(a):No to teraz jestem w szoku. Pamiętam Kacperka. Zaprzyjaźnił się z kotem ? Przyjaźń z kotem należy do tych specyficznych...Jeśli kot się nie rusza, Feluś go ignoruje, kiedy kot biegnie...Rzadko zdarza się Felusiowi dogonić kota, ale jeśli do tego dojdzie, Feluś jest po prostu szczęśliwy:evil_lol:. Absolutnie, nie jest kotożercą:lol: Quote
salibinka Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Udało mi się wczoraj pojechać do Misia. W zasadzie wszystko bez większych zmian. Aczkolwiek Misio mniej szczekał, podchodził po smaczki, ładnie brał z ręki, raz zaszczycił mnie pozwoleniem na pogłaskanie i krótkim oparciem się o nogi, co odbieram jako postęp, bo przy poprzedniej wizycie trzymał jednak większy dystans ;). W grupie funkcjonuje poprawnie, chociaż jego indywidualizm nadal przebija i tak pewnie zostanie. Ale widziałam zabawę z innym psem :). Misio zyje w grupie, śpi, biega je. Jednak nadal wersja jedynactwa jest najbardziej optymalna. Misio jest ruchliwy, dużo biega, reaguje emocjonalnie i jest... płochliwy. Do Makili tuli się bardzo, przychodzi na wołanie. Makila mówi, że po Efa Olie Misio dostał biegunki :(, zatem chyba nici z brania. Nie wiem, porozmawiam przy okazji z wetem, bo choć łupieżu nie ma już, to stan jego okrywy trochę mnie martwi. A to Misiu z wczoraj: Quote
agat21 Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Fajne zdjęcia. Choć po oczach Misia widać, że swoje przeżył i chyba już nigdy nie będzie wesołym staruszkiem... no chyba, że zdarzy się cud.. Przelałam moją wrześniową deklarację na Misia Quote
Recommended Posts