salibinka Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 Trzeba rozsyłać. Ja też do końca tygodnia piszę tylko z telefonu :(. Może ktoś może pomòc. Bez deklaracji Misia się nie ruszy :(. Quote
tamb Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Proszę o pomoc w rozsyłaniu wątku. Sama jestem na dogo dorywczo, nie zapowiada się żebym miała szybko internet. Quote
tamb Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Wpadłam w biegu podrzucić wątek i przypomnieć o Miśku. Quote
Aśka Belkowska Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Fajna mordka, może trzeba go wrzucić na fb? Na ogólne fora. Quote
tamb Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Dalej, brakuje pieniędzy żeby go wyciągnąć. Potrzebne deklaracje. Quote
salibinka Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 Wczoraj po prostu padłam (chyba nie zdawałam sobie sprawy, ile mnie kosztowały emocjonalnie sprawy odnalezienia domu Loli i śmierci Kaji), ale już rozsyłam Misia. Ponieważ wczoraj dowiedziałam się, że Kaja z hotelu w Przebieczanach umarła :(, to tę deklarację też przekładam na Misia, dopisz, Tamarko, Misiowi jeszcze 30zł stałej ode mnie. To wciąż grubo za mało, żeby go zabrać, ale ja wierzę, że jednak ludzie przyjdą tutaj i się uzbiera. Quote
cancer43 Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Przyszłam na zaproszenie,no niestety,mam dwa bezpłatne tymczasy i trochę deklaracji,finansowo jestem pod kreską,ale chociaż trochę roześlę wątek Quote
salibinka Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 Dziękuję serdecznie, że odpowiedziałaś na zaproszenie - że jesteś z Misiem tutaj i za pomoc w rozsyłaniu, to bardzo, bardzo ważne! Nadal rozsyłam też i mam nadzieję ogromną, że wszyscy razem coś ruszymy w jego sprawie. Quote
monika55 Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Przyszłam na zaproszenie salibinki. Takie psy mają najgorzej z przystosowaniem się w schronisku. O BDT marzyć nie można? Quote
salibinka Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 (edited) Dziękuję, że jesteś tu z Misiem i z nami. Czym więcej osób wie o Misiu, tym większa szansa. BDT - wiadomo - byłoby najlepsze. Marzymy o tym. Edited May 12, 2013 by salibinka Quote
tamb Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Aniu bardzo dziękuję, już dopisuję. Dziękuję za przybycie na wątek. Quote
salibinka Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):Jestem, potem poczytam. Dziękujemy, że przyszłaś do Misia. Quote
anetaks4 Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Witam na wiele się nie zdam z finansami cieniutko :-(, a brak stabilizacji finansowej wyklucza deklarację. Quote
teresaa118 Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Ja doloze sie 20 miesiecznie.Prosze o nr. konta. Smutasek, ale tez sliczny Quote
tamb Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 teresaa118 napisał(a):Ja doloze sie 20 miesiecznie.Prosze o nr. konta. Smutasek, ale tez sliczny Dopiszę do deklaracji, dziękuję. Etap konta będzie dopiero kiedy uzbieramy pełną kwotę i go wyciągniemy ze schroniska. Myślimy o hotelu Pani Anety pod Krakowem. Quote
Nicola Daniłowska Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Witam Dziękuje za zaproszenie-mogłabym pomóc ale dopiero od czerwca..przepraszam nie dam w tym miesiącu rady. Co do kwoty podam w czerwcu Quote
Wercyngetoryks Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Skoro Stefcia ma już domek, to moją deklarację ceduję na Miśka. Oby mu się powiodło! Quote
Livka Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Witam :) Jestem na zaproszenie salibinki - postaram się wystawić jakiś bazarek dla Misia :) Tymczasem poczęstuję się banerkiem ;) Quote
salibinka Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 anetaks4 napisał(a):Witam na wiele się nie zdam z finansami cieniutko :-(, a brak stabilizacji finansowej wyklucza deklarację. Witaj, ważne, że jesteś z Misiem - dziękujemy, że przyszłaś. teresaa118 napisał(a):Ja doloze sie 20 miesiecznie.Prosze o nr. konta. Smutasek, ale tez sliczny Witaj, ogromne podziękowanie dla Ciebie za obecność i pomoc. Nicola Daniłowska napisał(a):Witam Dziękuje za zaproszenie-mogłabym pomóc ale dopiero od czerwca..przepraszam nie dam w tym miesiącu rady. Co do kwoty podam w czerwcu Witaj, bardzo Ci dziękujemy za odzew i deklarację pomocy. Wercyngetoryks napisał(a):Skoro Stefcia ma już domek, to moją deklarację ceduję na Miśka. Oby mu się powiodło! Witaj, wielkie podziękowania dla Ciebie. Livka napisał(a):Witam :) Jestem na zaproszenie salibinki - postaram się wystawić jakiś bazarek dla Misia :) Tymczasem poczęstuję się banerkiem ;) Witaj, serdecznie dziękujemy za odzew i pomoc dla Misia. Każda obecność jest bardzo ważna. Wstawiajmy banerek, rozsyłajmy. Mocno wierzę, że się uda. Musi się udać Misiowi. Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Misiek od zeszłego tygodnia znowu na boksach ogólnych ,niestety nie będzie wychodził na spacerki bo nie daje sie wziąć na smycz ,a jak się już go weźmie to potem nie daje sobie ściągnąć smyczy bo gryzie .Ostatnio młode wolontariuszki zawołały mnie na pomoc ale jak juz przyszłam to Misiek sam sobie przegryzł smycz.:shake: pani Ela ,która zna go z osiedla bo razem się spotykały z jego panią na spacerkach nie dowierza ,mówi ,że Misiek nigdy nie gryzł.:shake: Quote
Recommended Posts