Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zozola77 napisał(a):
no prosze..szybka adopcja..psiak piekny nie ma sie co dziwić

oby tylko miał tam dobrze i byli to odpowiedzialni ludzie

Oby....Powodzenia pieseczku...

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hałabajówka']Mam wplatę na Kropka 10zł od Pani Karoliny z Katowic

Rozmawiałam z Panią która go przygarnęła...Pani nie chce go oddać, dzieci też go już nie chcą oddać. Mają już psiaka ma 14 lat z początku się nie dogadywały ale teraz jest już lepiej, Kropek był już u weta... zostawiła Pani numer w razie wu gdyby sytuacja się zmieniła...

Zapytam nieśmiało czy jeżeli Kropek zostałby już w Pani to czy deklarowane środki na Kropka mogłyby być przesunięte na wyciągnięcie innych psiaków z białogardzkiego schroniska...ich wątek tu...http://www.dogomania.pl/forum/threads/242778-PILNE!!!-3-starsz******-w-białogardzkim-schronisku-na-już-potrzebują-dt-ds?p=20794066#post20794066

Ja swoje 50zl przekazuje na Staruszki.

Posted

Drops się wczoraj znalazł i dzisiaj rano obiecałam ,że mu pomogę bo wiedziałam o Kropku...
Obiecane Kropkowi pieniądze przekażę na staruszki tylko kwotę podzielę na 2 raty żebym mogła teraz wesprzeć Dropsika.

Posted

[quote name='mdk8']mam nadzieję, że od czasu do czasu sprawdzicie co u psiaka i czy nie dzieje mu się krzywda?

Został wyadoptowany przez SG, więc nie mamy do tego podstaw i nie znamy nawet dokładnego adresu (jedynie nr tel do pracy).
W razie, gdyby Pani, która go adoptowała, rozmyśliła się i chciałaby go oddać, ma skontaktować się z Hałabajówką.

Posted

[quote name='Cudak']Został wyadoptowany przez SG, więc nie mamy do tego podstaw i nie znamy nawet dokładnego adresu (jedynie nr tel do pracy).
W razie, gdyby Pani, która go adoptowała, rozmyśliła się i chciałaby go oddać, ma skontaktować się z Hałabajówką.

Dobre i tyle!

Posted

Ewu oczywiście...jeżeli możesz naskrob na wątku dziadeczków...nie do wiary ten Drops co to go całe miasto szukało...gdzie się znalazł...gdzieś mi wątek się zawieruszył.

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='mdk8']są jakieś nowe wiadomości jak sobie mały radzi w nowym domku?[/QUOTE]

Cioteczko, odblokuj skrzynkę jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś, bo chcę Ci wysłać Pw z danymi na przelew za rzeczy z bazarku i nie mogę ;)