ewu Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 zozola77 napisał(a):no prosze..szybka adopcja..psiak piekny nie ma sie co dziwić oby tylko miał tam dobrze i byli to odpowiedzialni ludzie Oby....Powodzenia pieseczku... Quote
Cudak Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 Dziękuję wszystkim za chęci pomocy. Miejmy nadzieję, że ten domek będzie już na zawsze, a Kropek będzie w nim szczęśliwy. Quote
pikola Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Ale numer!Cieszy to bardzo.Mam tylko nadzieje ze to dobry dom.. Czy mozemy liczyc na jakies wiesci? Quote
pikola Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 [quote name='Hałabajówka']Mam wplatę na Kropka 10zł od Pani Karoliny z Katowic Rozmawiałam z Panią która go przygarnęła...Pani nie chce go oddać, dzieci też go już nie chcą oddać. Mają już psiaka ma 14 lat z początku się nie dogadywały ale teraz jest już lepiej, Kropek był już u weta... zostawiła Pani numer w razie wu gdyby sytuacja się zmieniła... Zapytam nieśmiało czy jeżeli Kropek zostałby już w Pani to czy deklarowane środki na Kropka mogłyby być przesunięte na wyciągnięcie innych psiaków z białogardzkiego schroniska...ich wątek tu...http://www.dogomania.pl/forum/threads/242778-PILNE!!!-3-starsz******-w-białogardzkim-schronisku-na-już-potrzebują-dt-ds?p=20794066#post20794066 Ja swoje 50zl przekazuje na Staruszki. Quote
ewu Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Drops się wczoraj znalazł i dzisiaj rano obiecałam ,że mu pomogę bo wiedziałam o Kropku... Obiecane Kropkowi pieniądze przekażę na staruszki tylko kwotę podzielę na 2 raty żebym mogła teraz wesprzeć Dropsika. Quote
pikola Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Kobitki JESTESCIE WSPANIALE!!! Tu watek Staruszkow. [h=3]PILNE!!! 3 starsze psy w białogardzkim schronisku na już potrzebują dt/ds...[/h] Quote
mdk8 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 mam nadzieję, że od czasu do czasu sprawdzicie co u psiaka i czy nie dzieje mu się krzywda? Quote
Cudak Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 [quote name='mdk8']mam nadzieję, że od czasu do czasu sprawdzicie co u psiaka i czy nie dzieje mu się krzywda? Został wyadoptowany przez SG, więc nie mamy do tego podstaw i nie znamy nawet dokładnego adresu (jedynie nr tel do pracy). W razie, gdyby Pani, która go adoptowała, rozmyśliła się i chciałaby go oddać, ma skontaktować się z Hałabajówką. Quote
__Lara Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 [quote name='Cudak']Został wyadoptowany przez SG, więc nie mamy do tego podstaw i nie znamy nawet dokładnego adresu (jedynie nr tel do pracy). W razie, gdyby Pani, która go adoptowała, rozmyśliła się i chciałaby go oddać, ma skontaktować się z Hałabajówką. Dobre i tyle! Quote
zerojeden Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Ewu oczywiście...jeżeli możesz naskrob na wątku dziadeczków...nie do wiary ten Drops co to go całe miasto szukało...gdzie się znalazł...gdzieś mi wątek się zawieruszył. Quote
ewu Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 A tu Wątek Dropsa http://www.dogomania.pl/forum/threads/240451-Mamy-DROPSA-UCIEKINIERA!!!!!!!!!!!!-Stał-się-CUD!!-Szukamy-DT-i-na-utrzymanie/page83 Quote
Cudak Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 Zapraszam na bazarek dla Perły (która jest u Hałabajówki na PDT i brakuje jej aż 270 zł stałych deklaracji): http://www.dogomania.pl/forum/threads/242826-ZARA-ORSAY-RESERVED-CROPP-NEXT-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-Per%C5%82%C4%99-do-15-05 Quote
mdk8 Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 są jakieś nowe wiadomości jak sobie mały radzi w nowym domku? Quote
__Lara Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='mdk8']są jakieś nowe wiadomości jak sobie mały radzi w nowym domku?[/QUOTE] Cioteczko, odblokuj skrzynkę jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś, bo chcę Ci wysłać Pw z danymi na przelew za rzeczy z bazarku i nie mogę ;) Quote
Cudak Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 Niestety nic nie wiemy - w razie problemów, jego opiekunka miała się zgłosić (zadzwonić) do Hałabajówki. Quote
Recommended Posts