Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mdk8']kiepska sprawa:shake:

Kiepska, bo dochód z PDT u Hałabajówki miał być przeznaczany na potrzeby (karmę, leczenie) Jej bezpłatnych tymczasów, a tu przez moje się musi u weta zadłużać... a z ogłoszeń cisza :(

Posted

[quote name='Cudak']Kiepska, bo dochód z PDT u Hałabajówki miał być przeznaczany na potrzeby (karmę, leczenie) Jej bezpłatnych tymczasów, a tu przez moje się musi u weta zadłużać... a z ogłoszeń cisza :(

Oj tam oj tam nie zadłużać tylko odraczać płatność :)

Posted

o rany szkoda ze tak szybko został zgłoszony do zabrania, może on się w ogóle komuś zgubił, pobiegł za suka z cieczka itp z okolic gdzie został złapany, może jakieś ogłoszenia, plakaty tam porobić??...

Posted

[quote name='Maia']o rany szkoda ze tak szybko został zgłoszony do zabrania, może on się w ogóle komuś zgubił, pobiegł za suka z cieczka itp z okolic gdzie został złapany, może jakieś ogłoszenia, plakaty tam porobić??...
Póki co jest ogłoszony na gminnej stronie: http://stepnica.pl/aktualnosci/pokaz/1621_znaleziono_psa_ i poszukują właściciela, jeśli właściciel się nie znajdzie, to któryś z obecnej trójki (chyba) dostanie bilet do umieralni.

Posted

[quote name='__Lara']Biedny piesio :( :( :( Trzeba mu pomóc!!!!

Tak na szybko fb: https://www.facebook.com/events/150445538469041/

Cudak, podaj proszę kontakt do siebie.

udostępniajcie proszę!
__Lara, dziękuję, ale kontaktu do mnie nie ma sensu podawać.
Kojce stoją u Lupi, ja nie chcę mieć z nią nic wspólnego, a jak zobaczy że na psie mi zależy, to jeszcze szybciej bilet do schroniska dostanie.

Posted

ewu napisał(a):
Ile by kosztowało u Hałabajówki?
Napiszcie pilnie.
Proszę...

Koszty indywidualnie ustalane, ale nie wiem, ja z miejscem w tej chwili?

Posted

__Lara napisał(a):
No właśnie, co z miejscem????

To kojce są u Lupi? :o masakra :/

Słuchajcie, a ma ktoś kontakt od dalmatyńczyków? Może oni by pomogli???

a ta Lupi to kto?

Posted

[quote name='Hałabajówka']Ciężko u mnie z miejscem niestety, ponieważ chcę się bardziej skupić na staruszkach i im pomagać...ale w mega awaryjnej sytuacji jestem w stanie pomóc
Weź go proszę, ja opłacę pierwszy miesiąc z góry.
Przygotuję też bazarek.
On jest mega adopcyjny.

Posted

Powiem szczerze że dzisiaj byłam w schronie w Białogardzie i są tam 3 starsze psiaki właśnie się miałam zastanowić którego wyciągnąć wszystkie 3 mega przyjazne... mam wolny kojec ale Maja bramkę zepsuła w nim... i nie wiem czy mi z niego nie wyjdzie jak będzie bardzo pomysłowy i obrotny.

A ja już nie wierzę w tą adopcyjność...sama mam kilka co niby adopcyjne i siedzą już tyle że hoho