Tengusia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 doddy napisał(a):Axelem zainteresował się Mariusz, szkoleniowiec amstaffów. Ma się kontaktować bezpośrednio ze schroniskiem odnośnie Axela. doddy i co masz jakies wiesci :???: Quote
dariaopole Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Ja też podniosę skoro nic nie wiadomo jeszcze !! Quote
doddy Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Ja nie mam wieści. Ponadto wysłałam Mariusza do schroniska, więc nie wiem czy się dogada ze schroniskiem, skoro psiak jest w hotelu. Quote
sugarr Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Jest ktoś chętny do opieki na Axelem. To byłaby moja koleżanka.. Niestety nie ma doświadczenia z psami, oczywiście pomagałabym jej z nim. Ma też kota. Czy jest szansa sprawdzić jego nastawienie do kotów? Jak do innych psów? Czy Axel jest w jakiś sposób agresywny, nadpobudliwy? Tak jak mówię, jest ten domek tymczasowy, ale pieski trzeba odpowiednio dobrać... Quote
kiwi Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 niestety to jest trudny pies... dla niedoswiadczonej osoby - katastrofa :( pan tomek z hotelu ma z nim problemy a to naprawde fachowiec :( Quote
sugarr Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Szkoda.. :( kiwi jeżeli masz jakiegoś pieska, który by pasował do "wymagań" to daj znać. Może akurat wypali. Quote
kiwi Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 a jakie te wymagania? mam pieska bambo z hotelu - fajny psiak Quote
sugarr Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Młody, spokojny, akceptuje koty i większe koszty leczenia trzeba pokryć, dlatego ogólnie lepiej żeby nie był chory. Koleżanka jest w stanie zapłacić tylko za jedzenie czy jakieś tam drobniejsze psie akcesoria. Quote
AMIGA Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Trochę mnie takei zasady martwią. Bo przecież nawet najzdrowszy i najmłodszy piesek może niestety potrzebować weterynarza i wtedy co? Quote
doddy Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Dałam Axela na stronę Fundacji ale potrzebny mi jakiś nr kontaktowy do osoby, ktora będzie zajmować sie jego adopcją. Czy Axel jest nadal w hotelu, czy w schronisku? Quote
AMIGA Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Czy mnie umknęła gdzieś odpowiedź - co z panem, który zajmuje się szkoleniem takich Axelków? On się miał kontaktować bezpośrednio ze schroniskiem - czy coś konkretnego wiadomo? Quote
AMIGA Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Czy Axel jest cały czas w hoteliku pod Wieliczką? Quote
Recommended Posts