monika55 Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 Dziękuję. Jak na razie nikt jej nie szuka,przeglądam pilnie ogłoszenia. Szkoda że musi jeszcze być w schronisku. Quote
monika55 Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 Zawiozłam malutką na sterylkę. Trzymajcie. Potem zabiorę ją do siebie. Quote
NikaEla Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 To trzymam kciuki a jutro już ds odbierze psinę? czy jeszcze nie? Quote
monika55 Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 Malutka dobrze zniosła narkozę. Jest u mnie. Musiało boleć trochę bo popłakała. Już żywsza, chodzi za mną. Wyniosłam ją na trawkę ale siusiu nie było. Bardzo ciągnęła do domu. Obszczekała mojego Dropsa bo miał czelność się do niej zbliżyć. Wie co to kanapa, pilnowałam żeby nie wskakiwała ze względu na brzuszek ale i tak zdążyła się umieścić. Futerko już w paskudnym stanie i podśmierduje niestety ale o kąpieli na razie nie ma mowy. Została przy okazji zachipowana. Quote
monika55 Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 Dogo się na mnie uwzięło. Albo enter nie działa, albo nie mogę zdjęć wstawiać. Poradżcie coś. Zmieniam w ustawieniach jak głupia - blondynka pyta. Drops w letnim ubranku sprawdza czy to kudłate się do czegoś nadaje. Kudłate się do zabawy nie nadawało "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> Quote
monika55 Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 Pojechała do domu. To super psinka. Państwo też. Quote
NikaEla Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 monika55 napisał(a):Pojechała do domu. To super psinka. Państwo też. :multi: bardzo się cieszę :multi: Quote
monika55 Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 Już była relacja. Malutka jeszcze onieśmielona, zapoznają się. Dziękuję Pani za środki p/kleszczowe i karmę RC , dziś zawiozłam do schroniska. Psiaki bardzo wdzięczne są. Quote
Recommended Posts