ktiger Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 [quote name='saba&mlis']Piękny jest Oj piękny :loveu: Quote
AgaGP Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Dziś Fszuty wrzuciły dużo cudnych zdjęć słodziaka, oto one: U nas po dniach pełnych deszczu, w końcu wyjrzało słoneczko. Od razu wszystko co biega i skacze wypełzło na dwór. Również na Jarda słoneczko działa zbawiennie, zaczyna się kulać na trawie, gdy nie ma w pobliżu Benia rzuca si z Milą w gonitwę na około domu. Pełen relaks, luz i ogólne zadowolenie z życia. ....bo, ja JARD jestem już gotów na nowe wyzwania, a poza tym jestem..... ......czujny...... ....odprężony............. ......szalony............. .......i pełen miłości........ ..............po prostu WSPANIAŁY ZE MNIE FACET Quote
from_wonderland Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Ale piękny pies i jaki radosny. A co mu sie stało w łapkę, bo jakos doczytać nie mogę :oops: Quote
Recommended Posts