Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asior'] (...... )

ach to figlarne spojrzenie ;), niestety Jagienko bez zmian :shake:, panie lekarki bardzo dużo zrobiły dla verki. Z tego co mi wiadomo vercia była po bardzo poważnym wypadku, i lekarki dużo "pracy" włożyły żeby doprowadzić ją do stanu takiego w jakim jest. Lepiej na pewno by nie było, vercia może mieszkać z powodzeniem na zewnątrz. Dziewczynka jest wspaniała do ludzi jest bardzo wesoła i spragniona (jak kazdy psiak) ludzkiego towarzystwa, miłości .... .

• 5 months later...
Posted

odpowiem za Asior-ka :p Vera nadal w schronie i nadal czeka na swojego ludzia, jest bardzo fajna do ludzi sympatyczna, lubi się głaskać i przytulać, bardzo skupia uwagę na człowieku, a od kiedy została sama (jej towarzysz poszedł do domku) to jeszcze bardziej lgnie do ludzi, wręcz wypycha się z wybiegu tak chce wyjść. Niestety jej wadą jest to że jest agresywna do psów :shake:. Może iśc do domu w którym nie będzie żadnych psów (o kotach niestety nie wiem jaka była by jej reakcja) no i raczej musi (ze względy na te nie trzymane kupale) mieszkać na zewnątrz (jest przyzwyczajona) ale budę musi mieć dobrze ocieploną i wymoszczoną sianem. To chyba tyle, jeśli możesz ją gdzieś i w jakiś sposób zareklamować i ogłosić to będę bardzo wdzięczna (i Vera też), bo już zbyt długo mieszka w schronisku i najwyższy czas aby to zmienić :cool1:.

Posted

zołzula :evil_lol: z niej niesamowita, siedzi sama bo jak na razie próba wprowadzenia innego psa skończyła się atakiem Very na niego (dobrze że była na smyczy). Ale jeszcze wszystko przed nią i tak łatwo nie ustąpimy ....:diabloti:

• 1 month later...
Posted

mam troche zdjec , srednio powychodziły, bo za pierwszym podejsciem sama ja prowadziłam i fociłam, a ze mala nie była daaaaaawno na spacerze z wolont to biegała jak z piórkiem w tym swoim uroczym zadeczku , widac ze do calkiem obcych jej osób ( do przedostatniej niedzieli nie znała mnie ZUPELNIE) jest tak samo radonie wręcz nastawiona , jak do znajomych jej osób.

i Ma juz towarzysza , który zostanie męzem mojej Zołzy , tylko renkonstrukcje "pisaneczek " musze mu zalatwić ;)

a wczoraj było pochmurnie znowu :(

Posted

verka ma już towarzysza, fajnego psiaka (turbo ma na imię) jest większy od niej i nie daje sobie w "kaszę dmuchać" zresztą chyba się jej spodobał ;) bo przyjęła go spokojnie bez żadnych większych "zgrzytów" :)

Posted

coś się dzieje jej z łapką.. utykała ostatnio.. Tereniu.... podeszła byś z nią do weta, co?? Bardzo utykała na tylną lewą nogę.. tak Aga?? lewa to była???

Posted

[quote name='Asior']coś się dzieje jej z łapką.. utykała ostatnio.. Tereniu.... podeszła byś z nią do weta, co?? Bardzo utykała na tylną lewą nogę.. tak Aga?? lewa to była???[/QUOTE]

Asiu

1. Ulka Ci mowiła ze widziała ze Vera tego dnia była juz u weta (doprowadzona przez pracownika )

2. Juz rozmawiałam z wilczyca na temat tej łapki własnie i wiedza o tym , na razie nie wiadomo czemu tak jej spuchł ten palec ( bo jej napuchł strasznie jeden palec ) ropa zadna tam sie nie zbiera . Vercia dostaje antybiotyk

• 2 months later...