Asior Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 nie wchodziłam na boksy.... Byłam tylko 2 godzinki ale w weekend sprawdze Quote
Asior Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Wera jest teraz na wybiegu... z 2-ma innymi psami.. jeden to jakiś bernardynowaty psiak, a druga sunia jest przez Were bardzo dominowana :shake: Bardzo się ta nasza Werka zmieniła :( Quote
Jenny19 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Wera jeszcze w schronisku?:-( Jak możesz zrób jakieś aktualne zdjęcia, poogłaszam bidulkę. Quote
Asior Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 OK popstrykam jej, tylko Ona jest na takim kijowym wybiegu co ma bardzo wąskie kraty... i się cięzko robi zdjęcia... Quote
Jenny19 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 A nie można jej wyprowadzić z boksu? Dobre zdjęcia bardzo by pomogły. Quote
Asior Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 ona jest na dość dużym wybiegu, niewiem czy pozwolą ją wyprowadzić, bo w pierwszej kolejności są pieski w małych boksach :roll: Ale bede coś kombinować... Jednak Wera nadaje się tylko do domu z ogrodem.. ostatnio widziałam na czym polega to jej nietrzymanie kupska.. poprostu leci z niej w róznych momentach... Quote
Asior Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Vera prosi o uwagę.. nikt jej nie odwiedza :( Quote
andzia69 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 ........................................... Quote
agaga21 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 vera,..., dopiero tu trafiłam...nie przeczytałam całego wątku. przez to jej nietrzymanie kupki chyba tak się zasiedziała w tym schronisku.:-(biedaczka...jakie ma szanse na dom...?:-( Quote
Asior Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 nie, miała juz operacje, ale to coś takiego jak u dobka naszego w schronie było, tamto się nazywało zachyłek odbytu... miał operację w katowicach gdzieś... wieźli go tam spacjalnie i... nie obudził się po operacji... Wera ma chyba to samo.. Ona nadaje się tylko do domu z ogrodem :( Quote
karusiap Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Asia Berosek mial 4 krotnie spieprzona operacje tego zachylku,bo braly sie za to osoby ktore nie wiedzialy od czego zaczac...W Katowicach lekarz juz nie mial czego latac. Jesli nikt nie zdazyl Verze tego spieprzyc i to faktycznie to,to jest to operowalne. Quote
Asior Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Karusiap, ale kto by się tego podjął :( Quote
karusiap Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Asior']Karusiap, ale kto by się tego podjął :([/quote] Potrzebna by byla konsultacja poza schronem.Mysle,ze nie w Krakowie,moze znowu Katowice.Tylko powrot do schronu potem odpada , a kasy trzeba naprawde sporo. No i osobe,ktora sie podejmie tego wszystkiego.... Quote
agaga21 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 u verci wydaje się że sytuacja jest beznadziejna:-(:shake: Quote
Asior Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 no niestety... :chociaż ponoć ten drugi pies wielki który z nią siedzi na wybiegu zaczął uczyć się na spacer chodzić, więc jest szansa wziąć też ją na spacer, żeby ją obfocić... Quote
Recommended Posts