agamika Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 ... miała byc nowa sesja , specjalnie "zamówiona' u kanny kochanej co mi psy profesjonalnie foci schroniskowe .. przyszła powódź . po powodzi zaglądałam do boksów , Wery nie ma , i nie ma - spytałam kilku osób , ale tez nie wiedzieli , spytałam Aski na aukcji w niedzielę , tez nie wiedziała, poszła ona spytać , i trafiła na osobę co to info miała ... Wera za TM spij spokojnie dziecinko ja szczegółów nie znam ... Quote
agaga21 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 czytałam na niebieskim... (*) śpij maleńka...nie doczekałaś się swojego szczęścia :( :( Quote
karusiap Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Weruniu:( spij spokojnie [*] nie wierze w to.......dlaczego?? Quote
Ank@ Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Nie znałam Very. Ale bardzo mi jej szkoda, bo nie miała własnego człowieka, domu .... Nie tak powinno się to skończyć. Zasługiwała na coś więcej. Śpij spokojnie ['] Wiadomo dlaczego odeszła ? Quote
Recommended Posts