Greven Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Niekoniecznie mix, po prostu amstaff z pseudohodowli :shake: ... a może bokser? :shake: Biedna sunieczka, ale sprawia sympatyczne wrażenie, może jest dla nie szanasa na dom, na diagnostykę, na ewentualną operację... Quote
Asior Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 nie Green, ona jest malutka i drobiutka w stosunku do amstafa.... raczej nie boksiowy mix (tak myslałam, na początku, ale mnie w schronie upewniali, ze to jednak bardziej w stronę astka sie prezentuje... Co do leczenia.. nie wydaje mi się.. ona miała wogóle nie chodzić.... ale pięknie chodzi, nic nie znać ze miała tak poważny wypadek.. noo tylko to nie kontrolowanie kupki :( Quote
Greven Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Asior, wiesz, co "hodowcy" potrafią zrobić z amstaffa...? :shake: Zresztą amstaff nie musi być duży. Powiedziałabym, że ona została sprzedana, jako ast, tylko ten kopiowany ogon mi nie pasuje... BTW, suczka zdecydowanie potrzebuje domu z ogrodem! Quote
Asior Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 nikt z Krakowiaków znowu tu nie zaglada :( Quote
Greven Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Szczecin zagląda do malutkiej. Moja pierwsza klacz nazywała się Vera (Caramia Vera). Mam ogromny sentyment do tego imienia i będę śledzić wątek asto-boksiowej Very... trzymam kciuki! Quote
Asior Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 aaa witam Greven :) niestety przez te kupki ma nikłe szanse na domek :( Quote
Greven Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Dla niektórych problemem jest, że szczeniak rośnie (a miał być taki malutki!), że nie jest nauczony czystości (sam miał się nauczyć?), że niszczy i gryzie, że są wakacje, że nie ma się kto pieskiem zajmować (prezent dla dzieci). Ale wierzę, że znajdzie się ktoś, dla kogo Vera będzie psem bezproblemowym... po prostu będzie. Taka, jaka jest. Quote
Asior Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 ehhhh jakoś cięzko mi wierzyć w naszych rodaków... ciekawe czemu za granicą jest inna mentalność :( Quote
Asior Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 nie odwiedzałam jej kilka dni.... przepraszam suniu Quote
Greven Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Vera, Veruniu... nic nie mogę, tylko hopnąć. Quote
Jenny19 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Asior jak możesz to wyślij mi też na pw jakieś dane kontaktowe powrzucam ją gdzieś,szkoda,żeby się marnowała ślicznotka w schronisku...zima się zbliża:-( Quote
dariaopole Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 ja ogłaszam Verę na : euroanimal, 4 łapy, alegratka i darmowe ogłoszenia. Tel kontaktowy na tych ogłoszeniach mam do Asior??/ ma taki zostać ?? Quote
dariaopole Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 sliczna dziewczynka z niej :) tylko czemu domku brak, w domku z ogrodem będzie ok !! Quote
Jenny19 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Na razie wrzuciłam Verę tutaj: http://animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=12024 autogiełda.pl bono-polska.pl etablica.com giełda.bai.pl giełdaogłoszen.pl grudziadz.net gumtree/kraków kupiepsa.pl mojpupil.pl pajeczyna.pl ogloszenia.e-karmy.pl pomocpsomkynologia.eev.pl adopcje.org Przepraszam,że dopiero teraz ale ostatnio na nic nie mam czasu:cool1: Quote
Greven Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Wstyd mi, że tak mało mogę... tylko podnieść. Quote
Asior Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 przepraszam sunieczko, przez tydzień mnie nie było na kompie, ale teraz już jestem i bęe Cie podnosić :) Quote
Greven Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Vera, czy ktoś o Ciebie pytał? komuś się spodobałaś? Quote
Asior Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 wszystkich odpycha to nie trzymanie kupy :( Quote
Recommended Posts