Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niekoniecznie mix, po prostu amstaff z pseudohodowli :shake: ... a może bokser? :shake: Biedna sunieczka, ale sprawia sympatyczne wrażenie, może jest dla nie szanasa na dom, na diagnostykę, na ewentualną operację...

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie Green, ona jest malutka i drobiutka w stosunku do amstafa....
raczej nie boksiowy mix (tak myslałam, na początku, ale mnie w schronie upewniali, ze to jednak bardziej w stronę astka sie prezentuje...
Co do leczenia.. nie wydaje mi się.. ona miała wogóle nie chodzić.... ale pięknie chodzi, nic nie znać ze miała tak poważny wypadek.. noo tylko to nie kontrolowanie kupki :(

Posted

Asior, wiesz, co "hodowcy" potrafią zrobić z amstaffa...? :shake:

Zresztą amstaff nie musi być duży. Powiedziałabym, że ona została sprzedana, jako ast, tylko ten kopiowany ogon mi nie pasuje... BTW, suczka zdecydowanie potrzebuje domu z ogrodem!

• 2 weeks later...
Posted

Szczecin zagląda do malutkiej.

Moja pierwsza klacz nazywała się Vera (Caramia Vera). Mam ogromny sentyment do tego imienia i będę śledzić wątek asto-boksiowej Very... trzymam kciuki!

Posted

Dla niektórych problemem jest, że szczeniak rośnie (a miał być taki malutki!), że nie jest nauczony czystości (sam miał się nauczyć?), że niszczy i gryzie, że są wakacje, że nie ma się kto pieskiem zajmować (prezent dla dzieci). Ale wierzę, że znajdzie się ktoś, dla kogo Vera będzie psem bezproblemowym... po prostu będzie. Taka, jaka jest.