TheFronko Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 (edited) [FONT=comic sans ms]Fraszka to urocza, około roczna sunia średniej wielkości. Ma miękką i puszystą sierść, która nie będzie wymagała szczególnej pielęgnacji. Nie boi się ludzi, uwielbia zabawę i pieszczoty. Będzie wspaniałym towarzyszem dla ludzi aktywnych. Potrzebuje dużo ruchu. Kocha aportować, z radością przynosi rzucane jej przedmioty. [/FONT] [FONT=comic sans ms] Jest wysterylizowana, zaszczepiona i odrobaczona. W katowickim schronisku mieszka od 28.02.2013. W stosunku do innych psów zachowuje się przyjaźnie, z każdym chciałaby się bawić. Podczas spaceru trochę ciągnie, ale szybko się uczy, więc oduczenie jej tego nie powinno sprawiać większych trudności. [/FONT] [FONT=comic sans ms][SIZE=5]z Fraszka jest już w nowym domu !!! Więcej zdjęć tutaj. Kontakt w sprawie adopcji: Jan Bielski, tel.: 532493085,e-mail.: jackstone@onet.eu[/FONT] Edited July 6, 2013 by TheFronko Quote
ania91sc Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 zapisuję :) napisz na naszym forum o wątku Fraszki i tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/threads/75461-Schronisko-w-Katowicach-POM%C3%93%C5%BBMY-IM-ZNALE%C5%B9%C4%86-DOMY-!!!-Ruszy%C5%82-wolontariat! Quote
TheFronko Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 Sorry ale jestem tu nowy, moglibyście mi powiedzieć o co chodzi z tym zapisywaniem psów? Quote
ania91sc Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 TheFronko napisał(a):Sorry ale jestem tu nowy, moglibyście mi powiedzieć o co chodzi z tym zapisywaniem psów? Jasne :) Jak poinformujesz wszystkich na forum i na wątku schroniskowym na dogomani to Nasi wolontariusze będą odwiedzać Twoją podopieczną :) Tak to nie każdy przegląda wszystkie wątki z woj. śląskiego i nie każdy tu trafi... :) Jakbyś miał jakieś pytania to wal śmiało :) Quote
soboz4 Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Janek, musisz zawsze zamieścić psa na wątku schroniska, pamiętaj że wszystkie zmiany na karcie schroniska i fundacji odnośnie psów robi nasz Maciaszek, jeżeli zmienisz opis na picaso, czy zauważyłeś że pies się zmienił to zawsze informuj naszą Kasię, żeby zmieniła opis http://www.dogomania.pl/forum/threads/75461-Schronisko-w-Katowicach-POMÓŻMY-IM-ZNALEŹĆ-DOMY-!!!-Ruszył-wolontariat!/page227 Quote
TheFronko Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 [quote name='soboz4']Janek, musisz zawsze zamieścić psa na wątku schroniska, pamiętaj że wszystkie zmiany na karcie schroniska i fundacji odnośnie psów robi nasz Maciaszek, jeżeli zmienisz opis na picaso, czy zauważyłeś że pies się zmienił to zawsze informuj naszą Kasię, żeby zmieniła opis http://www.dogomania.pl/forum/threads/75461-Schronisko-w-Katowicach-POMÓŻMY-IM-ZNALEŹĆ-DOMY-!!!-Ruszył-wolontariat!/page227 Rozumiem, dziękuję :) Quote
maciaszek Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Fraszka powędrowała na katowicki wątek, ma nową kartę na stronie schroniska i na fundacyjnej też :). Quote
soboz4 Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Żeby łatwo znaleźć watki, które Cię interesują wystarczy coś w nich napisać, wtedy wchodzisz w listwę Forum Nowe posty Prywatne wiadomości FAQ Kalendarz Społeczność Operacje Szybkie menu rozwijasz "Szybkie menu" i wybierasz "Subskrypcje tematów" wówczas wyświetlają Ci się tylko te, w których brałeś udział i te które zaznaczyłeś, na pewno zaznacz sobie wątek schroniska w Katowicach Quote
ania91sc Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 A jak naciśniesz "ustawienia" to masz nowe posty tych wątków na których coś napisałeś :) Quote
TheFronko Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 maciaszek napisał(a):Fraszka powędrowała na katowicki wątek, ma nową kartę na stronie schroniska i na fundacyjnej też :). Super, dzięki :) Ale ona ma na imię Fraszka, nie Frasza. ;) Quote
maciaszek Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 TheFronko napisał(a): ona ma na imię Fraszka, nie Frasza. ;)Poprawione, sorrki za błąd ;). Quote
kimiji Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 TheFronko, możesz mi dokładnie napisać jak Fraszka reaguje na małe (5-10 lat) dzieci? :) Quote
TheFronko Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 (edited) [quote name='kimiji']TheFronko, możesz mi dokładnie napisać jak Fraszka reaguje na małe (5-10 lat) dzieci? :) Na razie za dużo na ten temat nie wiem, Fraszka miała na razie kontakt tylko z jednym dzieckiem w tym wieku. Ale z moich dzisiejszych obserwacji :) wynika że z chciała by się bawić ze wszystkimi, w każdym razie nie reaguje agresywnie. Problem może stanowić tylko skakanie. O ile w przypadku dorosłych jest to denerwujące ale nie niebezpieczne, tak w przypadku małych dzieci może to być dla nich zbyt energiczne. Z drugiej strony sądząc po tym jak szybko nauczyła się, że nie zawsze warto ciągnąć na spacerze, myślę, że szybko załapie że nie wolno jej skakać na ludzi. ;) Edited April 30, 2013 by TheFronko Quote
Romina_74 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 ja widziałam jak Fraszka reaguje na jedzących kolegów ;) mała zazdrośnica :) Quote
Recommended Posts