rozi Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Czy ktoś może polecić hodowlę? Zależy mi na zrównoważonym, mocnej budowy psie, po mądrych rodzicach. Nie z kojca. Quote
kasia&jaga Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 O dzisiaj właśnie szukałam w necie i duuużo ludzi poleca hodowlę p. Karola Pietruchy "Napór" www.napor.pl, fajne psy też widziałam w hodowli Arpat, sprawdź może coś Ci się tam spodoba... Quote
rozi Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 Dziękuję za odpowiedź, ale w obu tych hodowlach psy są w kojcach i żadna z nich nie jest w okolicach Warszawy :D Quote
Baski_Kropka Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 A czy to jakieś straszne wykroczenie, ze w kojcach. Pan Karol podobno mase czasu poświęca na socjalizację swoich psów w tym szczeniaków, zarówno w mieście jak i z domu żeby nic nie było im obce. Quote
kalyna Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 [quote name='rozi']Dziękuję za odpowiedź, ale w obu tych hodowlach psy są w kojcach i żadna z nich nie jest w okolicach Warszawy :D A czym się różni odchowanie miotu w kojcu a w domu? przecież w domu te psy też są w kojcu :eviltong: Wszystko zależy od czasu poświęcanego przez hodowcę :) Odległość to nie jest wyznacznik. Do Łodzi nie masz jakoś mega daleko.. http://www.zrudzkiejwatahy.pl/home.html czarne użyki, odchowane w domu :) Quote
Recommended Posts