Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 331
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiejsza wiadomość od Pana Fionki:
" Witam Panią serdecznie

Z Fionką wszystko w porządku , choć nadal wykazuje cechy małego agresora myślę , że zaczynam sobie z tym radzić. Wziąłem się za nią bardziej zdecydowanie , określiłem jednoznacznie miejsce i sądząc po reakcji wydaje mi się , że odpowiada jej takie rozwiązanie. Martwi mnie jedynie nerwica jakiej dostaje kiedy zostawiam ją samą (ale pewnie za bardzo jestem przeczulony na jej punkcie) i minie to z czasem.
Apetyt nadal jej dopisuje choć nie taki olbrzymi jak przez pierwsze trzy dni ale to normalne.
Nabrała przekonania , że jedzenia jest pod dostatkiem więc zjadanie go na zapas nie ma sensu. Poza tym przyjemnie jest pokaprysić.

Pozdrawiam serdecznie"

Corleone wszystkiego co najlepsze z okazji imieninek :calus:

Posted

a teraz z serii DIUPKA TONIA!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Proszę sie uwaznie przyjzec temu zdjeciu poniewaz ukrywa w sobie cos co nie tylko w sensie doslownym ale takze zawarte w metaforze slowa tonio oddaje cale piekno natury niewyobrazalnie wzmocnione przez moje przerobki:eviltong::eviltong::eviltong::crazyeye:

Posted

GoniaP napisał(a):
O ku.....de:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Całkiem nieźle! Jestem w szoku!
Dogsmog, dawaj mi na maila nowe zdjęcia ślepka!

Ale goniu ja nie mam nowych zdjec slepka bo te zdjecia są z wczoraj:diabloti:
ale obiecuje ze juz jutro zrobimy mu nowiutkie zdjecia:p

Posted

GoniaP napisał(a):
Jestem za głupia na te zgadywanki :oops:
Natomiast stwierdzam rzeczowo, że to wielki teren się zrobił! Czy Wyście aby nie ukradli komuś pola???

Przebojem zakosili chłopu pole, buhahaha, ale jaki szczytny cel!

• 2 weeks later...
Posted

Donia ukradkiem fotografowała wszystko. Prosziłem by ujęła nimi cały schron. Jak spytałem czy ma wszysto ? stwierdziła że tak ma nieco fotek. :evil_lol:
Po la nie zakosiliśmy. Odebraliśmy co nasze. Zmieniliśmy nawet plan przebudowy i opłotowania by zagarnąć skoro jest okazja" wszystko co nasze". Nawet kawał drogi . Za rok bedzie super.