Martinee Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 no nie wiem ,może sie zainteresują bo jest naprawde fest ;p Quote
Donvitow Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Zaczęła się budowa ogrodzenia. Fachowcy idą jak burza. Ale chyba się nie doczekam na nowe kojce i przenosiny do nich psiaków.:multi: Quote
Martinee Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 super wiadomosc nareszcie sie ruszyło coś Quote
GoniaP Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Dzisiejsza wiadomość od Pana Fionki: " Witam Panią serdecznie Z Fionką wszystko w porządku , choć nadal wykazuje cechy małego agresora myślę , że zaczynam sobie z tym radzić. Wziąłem się za nią bardziej zdecydowanie , określiłem jednoznacznie miejsce i sądząc po reakcji wydaje mi się , że odpowiada jej takie rozwiązanie. Martwi mnie jedynie nerwica jakiej dostaje kiedy zostawiam ją samą (ale pewnie za bardzo jestem przeczulony na jej punkcie) i minie to z czasem. Apetyt nadal jej dopisuje choć nie taki olbrzymi jak przez pierwsze trzy dni ale to normalne. Nabrała przekonania , że jedzenia jest pod dostatkiem więc zjadanie go na zapas nie ma sensu. Poza tym przyjemnie jest pokaprysić. Pozdrawiam serdecznie" Corleone wszystkiego co najlepsze z okazji imieninek :calus: Quote
Martinee Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 super wiesci WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENIN PANIE KAJETANIE Quote
dogsmoq Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 A teraz bedzie troche z seri jak to w Gaju sie zmienilo;):multi: :p:loveu: Quote
GoniaP Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 O ku.....de:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Całkiem nieźle! Jestem w szoku! Dogsmog, dawaj mi na maila nowe zdjęcia ślepka! Quote
dogsmoq Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 a teraz z serii DIUPKA TONIA!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Proszę sie uwaznie przyjzec temu zdjeciu poniewaz ukrywa w sobie cos co nie tylko w sensie doslownym ale takze zawarte w metaforze slowa tonio oddaje cale piekno natury niewyobrazalnie wzmocnione przez moje przerobki:eviltong::eviltong::eviltong::crazyeye: Quote
GoniaP Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Jestem za głupia na te zgadywanki :oops: Natomiast stwierdzam rzeczowo, że to wielki teren się zrobił! Czy Wyście aby nie ukradli komuś pola??? Quote
dogsmoq Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 GoniaP napisał(a):O ku.....de:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Całkiem nieźle! Jestem w szoku! Dogsmog, dawaj mi na maila nowe zdjęcia ślepka! Ale goniu ja nie mam nowych zdjec slepka bo te zdjecia są z wczoraj:diabloti: ale obiecuje ze juz jutro zrobimy mu nowiutkie zdjecia:p Quote
caroolcia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 GoniaP napisał(a):Jestem za głupia na te zgadywanki :oops: Natomiast stwierdzam rzeczowo, że to wielki teren się zrobił! Czy Wyście aby nie ukradli komuś pola??? Przebojem zakosili chłopu pole, buhahaha, ale jaki szczytny cel! Quote
dogsmoq Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Nikt nikomu nic nie zakosil:mad: Teren schroniska jest jaki byl tylko malo kto wiedzial ze jest taki duzy!:diabloti: :multi: Quote
Helga&Ares Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 GoniaP napisał(a):Prosimy o nowe zdjęcia!! jakie zdjęcia chcesz Goniu?? Schroniska? czy Slepka Quote
GoniaP Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Helga_psiaki napisał(a):jakie zdjęcia chcesz Goniu?? Schroniska? czy Slepka Z natury jestem zachłanna, proszę zatem o zdjęcia i schroniska i Ślepka :p Quote
Martinee Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Bede czekać na wasze info jak wrocicie Quote
Donvitow Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Donia ukradkiem fotografowała wszystko. Prosziłem by ujęła nimi cały schron. Jak spytałem czy ma wszysto ? stwierdziła że tak ma nieco fotek. :evil_lol: Po la nie zakosiliśmy. Odebraliśmy co nasze. Zmieniliśmy nawet plan przebudowy i opłotowania by zagarnąć skoro jest okazja" wszystko co nasze". Nawet kawał drogi . Za rok bedzie super. Quote
Helga&Ares Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 zaraz co nieco wrzucę, ale zdjęcia nie najlepsze, jak zwykle:evil_lol: Quote
Martinee Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 super a widzisz Dominika teraz jesteś Donia i tak ma być :D:D:D:D: Quote
Recommended Posts