Martinee Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 to super cieszymy się że może jechać Elza do domu... jupi Quote
GoniaP Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Wklejam list poranny od Pana Fionki: Witam Panią Po wczorajszej rozmowie kiedy wydawało się , że więcej niespodzianek już tego dnia mnie nie czeka Fionka dostała cieczkę. Ponieważ jest moją pierwszą suczką więc zaczynam dowiadywać się coraz to nowych rzeczy , np. że Fionka aż za bardzo lubi pieski ( oczywiście uspokajając Panią pilnuje jej). Nad ranem kiedy się przebudziłem okazało się ,że wcale nie leże sam w łóżku - mała cwaniara położyła się dyskretnie w nogach. Robi się bardzo zazdrosna o mnie i z tego co obserwuje chciała by mieć mnie na wyłączność. Adoptuje się bardzo szybko na windę nie zwraca już specjalnie uwagi , dźwięki mebli które ją wczoraj płoszyły dziś już nie robią na niej wrażenia. Apetyt jej dopisuje. Zaczyna powoli sygnalizować chęć wyjścia na spacer czyli wszystko idzie w jak najlepszą kierunku. Pozdrawiam serdecznie" Quote
Martinee Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 super relacje z nowego domku widać że ma tam bardzo dobrze Gonia, a czy możemy liczyć na zdjęcia8-) Quote
Helga&Ares Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Fionka ma chyba bardzo dobrze u nowego pana 8-) Quote
Donvitow Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Sikorki spoko. Gonia dopilnuje. Jak nie to pan będzie jak Azja Tuchajbejowicz na palu.:diabloti: Naprawdę chłopak sympatyczny . Zrobił na mnie dobre wrażenie.:lol: Gonia ma miły głos ale potrafi być zdecydowana !!! Quote
Martinee Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Donvitow napisał(a):Sikorki spoko. Gonia dopilnuje. Jak nie to pan będzie jak Azja Tuchajbejowicz na palu.:diabloti: Naprawdę chłopak sympatyczny . Zrobił na mnie dobre wrażenie.:lol: Gonia ma miły głos ale potrafi być zdecydowana !!! i tak ma być wszytkie kobiety czasem muszą pokazać "pazurki" ,żeby pokazac kto tu rządzi. Jak się ciesze, że ma domek ona była taka super teraz czekamy na zdjęcia Quote
Helga&Ares Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Fionka w nowym domku:loveu: i fragment listu od Pana Fionki: "Sunia cały czas robi postępy w ciągu dnia nie siusia nawet w domu ' śpi w koszyku , pozwoliła z lekkim musem się wykąpać - jest super. Apetyt ma nie zmienny ale jedzenia dostaje w granicach rozsądku" Quote
Donvitow Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Foty super. To siusianie minie. Wszystkie schroniskowe tak mają. Quote
Helga&Ares Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 http://images26.fotosik.pl/48/0836477223bdb20e.jpg a maluda czego na kropce szuka?? 8-) Quote
Martinee Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Fioneczka ale ma super legowisko teraz ma jak w raju a szczeniaczek to jest ten co Pan nam o nim opowiadał czy to jest następny ?? Quote
Donvitow Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Słucjhajcie zmieńcie Tomat. Pomoc macie naprawde fest. Quote
Helga&Ares Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 evanescence napisał(a):tak mam napisac nie ma sprawy ;p;p i co zmienione?? Quote
Helga&Ares Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 no super ma teraz moja ślicznotka :loveu: Quote
Martinee Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 Już zmnieniam ale żeby nie było ;p;p;p Quote
caroolcia Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 niezły temat ;) tylko czy ktoś sie takim zainteresuje? Quote
Recommended Posts