Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 331
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam:) wiedziałam,że o mnie będzie mowa... w piątek (przed wylotem do Szwecji) byłam w schronisku - psiaki wszystkie wybiegane- i nagle pojawił się Pan któremu zaginoł psiaczek- chwile po nim przyjechał SZPRYN, zdziwiony moją wizytą (domyślam sie, że zapomniał że mam zapasowy klucz) byłam w 100% pewna, że będzie na mnie najeżdżał- widziałam to po jego wściekłej minie... gwarantuje Panu, że na 99% słowa które on wygadywał były kłamstwami- ja chce tylko godne życie dla tych psiaków- nie oczekuje,żeby ten PAN był dla mnie miły, uprzejmy itd... fakt przez prace mam mniej czasu dla OGONKÓW, ale staram się jak mogę.... jestem wściekła, nie mam sposobu na tego faceta!!! jedyne co mogę zrobić to podziękować z całego serduszka-- dziękuję Bogu,że są jeszcze na tym zakręconym świecie tacy ludzie!!!! DZIĘKUJĘ!
Wszustkie Twoje info o opiekunie i te na forum i te na PW potwierdzam. Szczeniaki w ciężkim stanie:shake: . Ja jestem winny bo dałem im puchę jedzonka pewnie zatrutego. Bo jak były na suchej karmie/????/ to były zdrowe. A w miskach pomyje i rozmoczony chleb.

FAcet przebrał mierkę bo byłem grzeczny. Nie uwolni się ode mnie i mojej TZ która była ze mną. W poniedziałek dzonię do Burmistrza że ruszy nagonka/ szczuł mnie na Paulinę/ na nas wszystkich. A pami z urzędu miasta jest ich. Niestety Wet Ciborowski /0000/

Jestem maksymalnie wściekły i nie popuszczę. Wieddziała monuika kogo wpaKOWAĆ NA WASZ WĄTEK.[/quote]

Posted

No dzisiaj byliśmy większą ekipką. Ale i tak jest lepiej niż było. Trochę porządków, trochę pracy, szczeniakom zrobiliśmy w szykowanym dla Tonia kojcu przedszkole. Pieski zachwycone bo ganiały na zmianę. Evenescence mam dla ciebie płytę z fotami bo wgrywanie pojedyńczo za długo trwa. Czy w niedzielę przyjedziesz do Gaju czy na Adamoil?
Pieski wszystkie poszczepione, odrobaczone,z książeczkami,maluchy po surowicy/ nie my tylko Dr Wet/ pełne uznanie.

Posted

Jutro jade do Śremu to pewnie do schronu sie wybierzemy a w jakich godzinach będziesz napisze ci sms jutro bo pewnie nikt nas nie zawiezie i trzeba będzie wziąść rower pod nogi

Posted

Pieseczki ze schroniska

malutkie oseski

szczeniaczki

kropka - przekochana sunia

cziłałkowy kundelek - straszna przylepka i całusnik

sunia alpinistka - pokonywacz siatek schroniskowych

uwielbiająca drapanie za ucholem sunia

Posted

Plytę z fotami wożę w samochodzie. Może kiedyś Cię przejadę to ją dostaniesz.:eviltong: . Co chcesz wiedzieć o psiakach-pytaj. Mało wiemy skąd się wzięły. Facio łże jak/ jezu psy bym obraził/ Łże ja szpunar. Sznaucerka początkowo przedstawiał jako hotelikowego z Poznania. Nieco tylko wiemy czy pies czy sunia. Orientacyjny wiek, szzepione odrobaczone ,zdrowe. No i zachowanie w boksie i na wybiegu.

Posted

to dobrze ze wiesz chociaz czy to pies czy sunia bo juz było jedno wydarzenie gdzie państwo chcieli sunie nasza kiedy dojechała na miejsce okazało się ze to pies i go nie wzieli ale krotko potym znalazł domek

Posted

Rada zatwierdiła15 tys na schron. Wpadnie jeden radny/ inkognito/. Zbieramy na oplotowanie bo forsy starczy na kojce. A pod betonowym płotem ze starych elementów zrobimy jeszcze kilka kojcy by psiaki wyciągnąć z obory.

Posted

GoniaP napisał(a):
A ja się profilaktycznie zapisuję do wątku ;)

Witam serdecznie Gonię i Fundację Canis et Felis.

Zainteresowanych i poinformowanych informuję że zesteresowana sunia była dzisiaj godzinkę na wybiegu, biegała, szczekała i było fajnie. Najch ętniej szczeka na murzyna. jAK PAMIĘTAM IMIONA CHODZI O tAJGĘ. Psy miały czysto. I granulki w miskach./ Podobno zwolnili w urzędzie miasta panią odpowiedzialną za schron/ oj dlaczego ???

Posted

piaskol napisał(a):
OOOO! u Tajgi olbrzymia poprawa:D jest śliczną suńką-a te uszka postawione, kitka do góry- miodzio! Dziękujemy!:D wiadomo KOMU:)

ma się rozumieć że Pani Lucynce?

Posted

i Pani Lucynie - za walke na froncie polityczno-organizayjnym i donvitow za konkretny wkłąd pracy i prawie codzienne wypuszczanie piesków i pilnowanie warunków na miejscu

Posted

piaskol napisał(a):
Tatusiowi Karoliny-za Tajge wielkie dzięki! niewiem jak Pan to zrobił:)

Właściwie nic nie robiłem a że psy są z natury ciekawskie i lubią spokój to ją zainteresowało czemu sie nią nie interesuję. Same powinny byście wiedzieć To takie Kobiece.:eviltong:

Posted

Dwa szczeniaki zabrała pani. Adoptowano jedną sunię i kochaną pchełkę.Sprawdzałem papiery . Są podpisy. Ale ja temu facetowi nie wierzę. Miałem z nim dziś starcie. Jezu ale Debil.

Posted

Donvitow napisał(a):
Dwa szczeniaki zabrała pani. Adoptowano jedną sunię i kochaną pchełkę.Sprawdzałem papiery . Są podpisy. Ale ja temu facetowi nie wierzę. Miałem z nim dziś starcie. Jezu ale Debil.

a jak ostrzegałyśmy to nikt wierzyć nie chciał że on taki jest:mad: