Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 331
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zabrać się za stronkę schroniska . Wstawić na niego psiaki i podnosić no i zacząć zakładać osobne wątki poszczególnym psiakom i je wyadoptowywać. Pomoc tylko na necie jest cenna bo my w aktualnej sytuacji nie nadązamy w realu i net leży.

Posted

patrycja15 napisał(a):
pięknie wszystko idzie pełną parą jak widzę:)Schronisko nie do poznania...gdybym mieszkała gdzieś bliżej to napewno bym pomagała:):)a teraz mogę tylko wspierać

Wsparcie też potrzebne--dzięki!!!!

Posted

Donvitow napisał(a):
Aga miała zadzwonić do Ciebie. Dryndnij do niej.

Dzwoniła, powiedziała że zabierze go dopiero jak Cibor go zaszczepi... Murzyn jest odrobaczony tylko... więc nie wiem... ja muszę iść jutro do pracy...a tak na marginesie podziwiam Agusie.... pół nocy nie spałam-czułam się jakbym miała małe dzieciątko:):):):):) zajebiste uczucie;):):):)-- wkoncu około 2 moje "dzieciątko" zasneło przytulone do "mamusi" pod kołderką:):):)

Posted

piaskol napisał(a):
Dzwoniła, powiedziała że zabierze go dopiero jak Cibor go zaszczepi... Murzyn jest odrobaczony tylko... więc nie wiem... ja muszę iść jutro do pracy...a tak na marginesie podziwiam Agusie.... pół nocy nie spałam-czułam się jakbym miała małe dzieciątko:):):):):) zajebiste uczucie;):):):)-- wkoncu około 2 moje "dzieciątko" zasneło przytulone do "mamusi" pod kołderką:):):)

Kurcze mówiłem że musi być zaszczepiony ale wet sie uparł a w takich sytuacjach nie moza do tych piecholi przykładać miarki kanapowca domowego. Szkoda bo od rana Cibor ma otwarte i można było zaszczepić.

Posted

Martinee napisał(a):
To w niedziele z nami ok wezme aparat będe robiła już w specjalnym formacie te zdjęcia i na miejscu opowiem jaki mam plan co do tych fotek

Jezu juz się boję. Wezme i kolcztkę i kaganiec.:evil_lol:

Posted

Donvitow napisał(a):
Jutro jadę. Musimy dołozyć slomy i pozawieszać zasłony bo noce zimne. Na niedzielę jesteśmy umówieni większą ekipą.

Super! niestety mi weekend odpada, bo jade do szkoły...:(