patrycja_joko Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 pięknie wszystko idzie pełną parą jak widzę:)Schronisko nie do poznania...gdybym mieszkała gdzieś bliżej to napewno bym pomagała:):)a teraz mogę tylko wspierać Quote
Martinee Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Jejku ile nowych psiaków trzeba zdjęcia porobić Quote
Donvitow Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Zabrać się za stronkę schroniska . Wstawić na niego psiaki i podnosić no i zacząć zakładać osobne wątki poszczególnym psiakom i je wyadoptowywać. Pomoc tylko na necie jest cenna bo my w aktualnej sytuacji nie nadązamy w realu i net leży. Quote
P A U L A Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 patrycja15 napisał(a):pięknie wszystko idzie pełną parą jak widzę:)Schronisko nie do poznania...gdybym mieszkała gdzieś bliżej to napewno bym pomagała:):)a teraz mogę tylko wspierać Wsparcie też potrzebne--dzięki!!!! Quote
P A U L A Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Donvitow powiedz mi o której malucha oddajemy i komu?? Quote
Donvitow Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Aga miała zadzwonić do Ciebie. Dryndnij do niej. Quote
P A U L A Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Donvitow napisał(a):Aga miała zadzwonić do Ciebie. Dryndnij do niej. Dzwoniła, powiedziała że zabierze go dopiero jak Cibor go zaszczepi... Murzyn jest odrobaczony tylko... więc nie wiem... ja muszę iść jutro do pracy...a tak na marginesie podziwiam Agusie.... pół nocy nie spałam-czułam się jakbym miała małe dzieciątko:):):):):) zajebiste uczucie;):):):)-- wkoncu około 2 moje "dzieciątko" zasneło przytulone do "mamusi" pod kołderką:):):) Quote
Martinee Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Tylko Paulina może robić stronke Quote
Donvitow Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 piaskol napisał(a):Dzwoniła, powiedziała że zabierze go dopiero jak Cibor go zaszczepi... Murzyn jest odrobaczony tylko... więc nie wiem... ja muszę iść jutro do pracy...a tak na marginesie podziwiam Agusie.... pół nocy nie spałam-czułam się jakbym miała małe dzieciątko:):):):):) zajebiste uczucie;):):):)-- wkoncu około 2 moje "dzieciątko" zasneło przytulone do "mamusi" pod kołderką:):):) Kurcze mówiłem że musi być zaszczepiony ale wet sie uparł a w takich sytuacjach nie moza do tych piecholi przykładać miarki kanapowca domowego. Szkoda bo od rana Cibor ma otwarte i można było zaszczepić. Quote
Martinee Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 a Czy ktoś z was ma zdjęcia psiaków jakie kolwiek żebym mogła zrobić wątki Quote
Donvitow Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 W domu mam toche ale musimy porobić wszystkim do ksiązeczek zdrowia i kartotek to bedą i na net Quote
Martinee Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 To w niedziele z nami ok wezme aparat będe robiła już w specjalnym formacie te zdjęcia i na miejscu opowiem jaki mam plan co do tych fotek Quote
Donvitow Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Martinee napisał(a):To w niedziele z nami ok wezme aparat będe robiła już w specjalnym formacie te zdjęcia i na miejscu opowiem jaki mam plan co do tych fotek Jezu juz się boję. Wezme i kolcztkę i kaganiec.:evil_lol: Quote
P A U L A Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Martinee napisał(a):a Czy ktoś z was ma zdjęcia psiaków jakie kolwiek żebym mogła zrobić wątki Martyna są na stronce 3 nowe Quote
Martinee Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Donvitow napisał(a):Jezu juz się boję. Wezme i kolcztkę i kaganiec.:evil_lol: Nie musi Pan ja mam całą torbe tego :D:D Quote
Martinee Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 piaskol napisał(a):Martyna są na stronce 3 nowe Widzę już widzę a gdzie reszta ?? Quote
P A U L A Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Nie mam za bardzo czasu- mialam 1 dzień małą dupcie u siebie, jeżdże do Hektora i mam jeszcze swojego psa! a i wode dociąganą na działce:P Quote
P A U L A Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Jak są jakieś nowości to pisać!!!:):):) Quote
Donvitow Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Jutro jadę. Musimy dołozyć slomy i pozawieszać zasłony bo noce zimne. Na niedzielę jesteśmy umówieni większą ekipą. Quote
Martinee Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Czyli my z Dominiką robimy za większą ekipe jak miło Quote
P A U L A Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Donvitow napisał(a):Jutro jadę. Musimy dołozyć slomy i pozawieszać zasłony bo noce zimne. Na niedzielę jesteśmy umówieni większą ekipą. Super! niestety mi weekend odpada, bo jade do szkoły...:( Quote
Donvitow Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Martinee napisał(a):Czyli my z Dominiką robimy za większą ekipe jak miło Nie :mad:wlewaj sobie. Jesteś cieńszą częścią większej ekipy:evil_lol: Quote
P A U L A Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Wiem,że to nie na temat Donvitow wiesz może co się stało z tą staruszką Laurą??? tą która miała tego guza??? Quote
Recommended Posts