mrowka Posted February 17, 2004 Posted February 17, 2004 Marta to super! Jak to bedzie ta i ja kupisz to rob Grafciowi zdjecia i pokazuj ja i go ;) Mam nadzieje ze na wystawie drozej nie bedzie :-? :D Quote
Marta !!! Posted February 17, 2004 Author Posted February 17, 2004 Tak jest !!! :) NIe będę sie spieszyła bo pan powiedział,ze mam sie odezwać za jakiś czas dopiero ale jak coś nowego bedzie się działo to oczywiście dam znać... :) Ps. Mrówka nowy emblemacik? Aż nie poznałam w pierwszym momencie.. :) Super. :) Quote
mrowka Posted February 17, 2004 Posted February 17, 2004 Marta nowy nowy.Trzabylo juz zmienic bo tamten za dlugo juz byl.... :D Czekamy na nowe zdjecia Grafcia ;) Quote
Iwona. Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 Marta nie wiem czy dokładnie o takie obroże ci chodziło, ale może na tej stronie ( http://www.dingo.com.pl/katalog/index.htm ) znajdziesz coś odpowiedniego. Quote
mrowka Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 Iwona!! :laola: Wielkie dzieki za ta stronke! Walsnie o taka obroze chodzi!! :) Juz sie balam ze nie znajde nigdzie takiej i ze na wystawie bede musiala tylko kupic.. :multi: Dzieki jeszcze raz!! Quote
Marta !!! Posted February 19, 2004 Author Posted February 19, 2004 Dzięki, dzięki, dzięki !!!! Dokładnie to jest to !!!! :) Nie wiem tylko czy lepsza ta z regulacją czy dławiąca.. W każdym razie najpierw i tak zajrzę do tego faceta do sklepu (to łatwiejsze niż zamawianie) ale gdyby tu nie wypaliło to mamy alternatywę !!! :) THX. Quote
Iwona. Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 Bardzo się cieszę, że się do czegoś przydałam :D Quote
Recommended Posts