Jump to content
Dogomania

Międzynarodowa wystawa psów rasowych PRESTIGE 2013 - 1-2 czerwca, Leszno

Recommended Posts

Posted

[SIZE=3]Uprzejmie informujmy, że numery startowe będą do odbioru od godz: 8 na ringach.
Potwierdzenia wysyłane są drogą mailową.
Katalog do odbioru na terenie wystawy.
Rozpoczęcie sędziowania o godz. 10:00.

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tascha']
Dioranne- dzieki za link do autobusików, chyba nr 2 kursuje na tej trasie ? czy u Was wymagane sa bilety dla psów w autobusach miejskich? bede raczej bez transporterka[/QUOTE]

Bilet dla psa kupuje się u kierowcy autobusu. Cena biletu to mniej więcej 3.20. Chociaż to zależy od kierowcy, bo jak widzą małego psa, to mówią, że na kolanka i bez bileciku. Ale to naprawdę zależy na jakiego kierowce się trafi :)
Pies musi mieć książeczkę zdrowia z aktualnym szczepieniem na wściekliznę, kaganiec jeśli wykazuje agresję i obowiązkowo smycz. No i nie może przeszkadzać innym podróżującym.
W razie czego moge pomóc, bo mieszkam w tamtych okolicach i się wybieram :)

Posted

A dzieki :) ale ja bede w Lesznie juz od 7 rano, wiec nie bede nikogo fatygowac raczej ;)
damy rade :)
jestesmy na ringu 9 w sobote, o której to nie wiadomo bo nie ma rozpiski godzinowej w dalszym ciagu

Posted

Ja tez dwa dostałam, jedno pare dni temu a drugie wczoraj hi hi

Prognoza pogody na sobote, Leszno- leje i zimno... :( chyba trzeba bedzie namiot targac ze sobą, przez cały dzień to ja sie rozpuszczę, moje afrykańskie tez...

Posted

Mam pilną sprawę. Czy jedzie ktoś może z Wrocławia lub będzie przejeżdżał przez to miasto i może zabrać jedną młodą prezenterkę z szczeniakiem cockera (ewentualnie bez psa) ? Konkretnie chodzi mi o sobotę. Będę wdzięczna. No i dokładka do paliwa.

Posted

Ma ktoś może plan ringów? bo na www nie widzę.
I mam pytanie nr 2 :)
Wg planu sędziowania na sobotę.
Na ringu pierwszym najpierw ocenia Anna Redlicka a potem Mirosław Redlicki?
Czyli przed nami są wszystkie psy oceniane przez A.Redlicką?

Posted

Mogę jutro około 23 napisać stan pogody w Lesznie. Dziś praktycznie cały dzień, z krótkimi przerwami - leje. I nie tylko w Lesznie. Dzisiaj jechałam do Puszczykowa - przez całą drogę padało. Wczoraj podobnie. Właściwie ja nie ufam prognozom, mówili że od środy w Wielkopolsce będzie ciepło, słonecznie, a od środy leje u nas jeszcze bardziej. :eviltong: