Eva Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Baxiku :loveu:, nie przestaje o Tobie myśleć..... tak bardzo chciałabym Cię mieć u siebie w domku.......:-(. Quote
akucha Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Eva, też lubisz krótkonogie supełki-węzełki, o wielkich serduchach? Taki jest właśnie Bax, on potrzebuje mieć swój dom. Quote
Eva Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Akucha, w ubiegłym roku w lipcu umarł :-( :-( :-( mój ukochany psiak, podobny do Baxika. Też miał krótkie łapki i wielkie serduszko. Teraz też mam taką jedną sunię jamnikowatą. A poza tym psy są podobne do właścicieli ......... coś w tym jest.....:lol:. Quote
akucha Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 :evil_lol: No u mnie to nie bardzo z tym podobieństwem, ale charakter może, tak. Przykro mi z powodu śmierci Twojego ulubieńca. Wierzę, że widok nieszczęsliwego Baxa musi być bolesny. Nie poddajemy się jednak, szukamy cierpliwie! Quote
quasimodo Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Bax tęskni za domem! Gdzie ten dom??? Quote
Eva Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Czy nikt nie wypatrzył jeszcze takiego pięknego psiaka???? Quote
quasimodo Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Podnosimy pieseczka! Kto się ulituje??? Quote
deedee77 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 akucha napisał(a)::evil_lol: No u mnie to nie bardzo z tym podobieństwem, ale charakter może, tak. Przykro mi z powodu śmierci Twojego ulubieńca. Wierzę, że widok nieszczęsliwego Baxa musi być bolesny. Nie poddajemy się jednak, szukamy cierpliwie! jakby pomieszać Pynię z bulkami to nic i tak by nie wyszło-za krótkie łapki wszyscy mają:) My z Chmurką podobni jesteśmy:) do domku!!!!! Quote
akucha Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 My tez o ten dom prosimy, taki fajny ten nasz Bax, tylko wziąć i cieszyć się wspólnym życiem. Quote
Eva Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Czy wszyscy już zapomnieli o :loveu: Baxiku ?????? On bardzo prosi o domek. Zima w samotności w schronie......:-( :-(. Quote
quasimodo Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 W schronisku mi źle i zimno - proszę mnie zabrać :-( Quote
Eva Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Dlaczego wszyscy zapomnieli o biednym Baxiku ........:-(. A może ktoś mógłby chociaż na tymczas Go wziąć??? Nawet płatny....Jakoś wspólnymi siłami może by się udało.... Quote
brazowa1 Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Nie zapominam o Baksie.Nawet gdy nie pisze o nim,to nie znaczy,ze w schronie na niego nie zerkam (zreszta trudno o to,bo gdy wychodzi Wigor na spacer,Bax stara sie go trzymac za ogon :mad:) Quote
Eva Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 A co myślisz o mojej propozycji poszukania na szerszą skalę DT? Quote
brazowa1 Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Eva,ja jestem przeciwna DT dla psow,ktorych zyciu nie zagraza bezposrednie niebezpieczenstwo.Za duzo pułapek zwiazanych z DT. Co,jezeli szukanie domu potrwa nastepny rok, 2 lata?a jezeli nigdy sie nie znajdzie?... Quote
Eva Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 A ja uważam, że lepsza zmiana nawet kilku tymczasów ( no nie co miesiąc, oczywiście) niż pozostanie na wieki w schronie.... Quote
brazowa1 Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 a skad te tymczasy wziac? i co,jezeli Dt postawi ultimatum:zabierajcie psa natychmiast...dokad go wtedy zabrac. Quote
Eva Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Wiesz, podchodząc w ten sposób to nic by się nigdy nie załatwiło. Paniętaj ,że każdego dnia życie przynosi coś nowego. Tak jak przybywa bezpańskich zwierząt tak samo codziennie odchodzą nasze kochane futrzaki i wtedy następne mają szansę. Poza tym zawsze istnieje taka możliwość, że DT zakocha się i psio czy kocio zostaje na długie lata. Nawet jeśli trzeba komuś pomóc finansowo to uważam, że też się opłaca. Reszta rozważań jutro, a właściwie dzisiaj, tylko później , bo padam.... dobranoc. Głaski dla Baxika.....:-( Quote
Recommended Posts