Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akucha, w ubiegłym roku w lipcu umarł :-( :-( :-( mój ukochany psiak, podobny do Baxika. Też miał krótkie łapki i wielkie serduszko.
Teraz też mam taką jedną sunię jamnikowatą.
A poza tym psy są podobne do właścicieli ......... coś w tym jest.....:lol:.

Posted

:evil_lol: No u mnie to nie bardzo z tym podobieństwem, ale charakter może, tak.
Przykro mi z powodu śmierci Twojego ulubieńca. Wierzę, że widok nieszczęsliwego Baxa musi być bolesny.

Nie poddajemy się jednak, szukamy cierpliwie!

Posted

akucha napisał(a):
:evil_lol: No u mnie to nie bardzo z tym podobieństwem, ale charakter może, tak.
Przykro mi z powodu śmierci Twojego ulubieńca. Wierzę, że widok nieszczęsliwego Baxa musi być bolesny.

Nie poddajemy się jednak, szukamy cierpliwie!

jakby pomieszać Pynię z bulkami to nic i tak by nie wyszło-za krótkie łapki wszyscy mają:)

My z Chmurką podobni jesteśmy:)

do domku!!!!!

Posted

Dlaczego wszyscy zapomnieli o biednym Baxiku ........:-(.
A może ktoś mógłby chociaż na tymczas Go wziąć??? Nawet płatny....Jakoś wspólnymi siłami może by się udało....

Posted

Nie zapominam o Baksie.Nawet gdy nie pisze o nim,to nie znaczy,ze w schronie na niego nie zerkam (zreszta trudno o to,bo gdy wychodzi Wigor na spacer,Bax stara sie go trzymac za ogon :mad:)

Posted

Eva,ja jestem przeciwna DT dla psow,ktorych zyciu nie zagraza bezposrednie niebezpieczenstwo.Za duzo pułapek zwiazanych z DT.
Co,jezeli szukanie domu potrwa nastepny rok, 2 lata?a jezeli nigdy sie nie znajdzie?...

Posted

Wiesz, podchodząc w ten sposób to nic by się nigdy nie załatwiło. Paniętaj ,że każdego dnia życie przynosi coś nowego. Tak jak przybywa bezpańskich zwierząt tak samo codziennie odchodzą nasze kochane futrzaki i wtedy następne mają szansę. Poza tym zawsze istnieje taka możliwość, że DT zakocha się i psio czy kocio zostaje na długie lata. Nawet jeśli trzeba komuś pomóc finansowo to uważam, że też się opłaca.
Reszta rozważań jutro, a właściwie dzisiaj, tylko później , bo padam.... dobranoc. Głaski dla Baxika.....:-(