Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwlajn napisał(a):
A z kim on tak w tym boksie walczy? No chyba nie z Wigorem ani Bajką.

On nawet nie walczy,ale ciagle ich odgania-tak jak one go kiedys.Bajka,Gołebiewo i Wigor,znaja sie w tym boksie od lat,od 8miu blisko lat.Miedzy soba sa juz poustawiani ,jak stare,dobre małzenstwo,ale nowy pies zawsze ma przechlapane.Tylko teraz one juz mu daja spokoj-to on zaczyna.One nie walcza-nie gryza sie,nie ma rozlewu krwi,ale rozgrywki psychologiczne.A Baxa to wykancza,potem siedzi w kacie i sie trzesie.Wyrabianie swojej pozycji kosztuje go kupe nerwow.

Posted

brazowa1 napisał(a):
ja mam takie przeczucie-ze teraz on pojdzie.Tylko musze sie za niego wziac i wyskubac grubasa.

Brązowa:mad: Wigorka skub a nie mojego pięknego Baksia.

Posted

Bax, chłopie idź do nowego domu no, idź do dobrego domu, Twoja Mama na pewno by tego chciała.
Wiecie co głupieję na starość...siedzę i ryczę, bo jutro muszę zostawić te gołebie...zwykłe gołębie...dwa zwyczajne najpospolitsze gołębie...ale mojeeee:placz:

Więc Baxiu równowaga musi być w przyrodzie, ciotka wyje, bo jej robaczki będą zdane na pastwę losu, więc Ty musisz się radować w nowym domu, no, sio sio...idź chłopcze idź...

Posted

oj chciałabym, ale okazało się, że pkp cudownie skazowało mi wszlekie dojazdy do domu, nie mam ani jednego pociągu, jedynie takie z 3-4 przesiadkami które jadą minimum 11 h....
jade jutro 9 h autobusem,mam spakowany bagaż-sprawdziłam.nie ma szans żebym dała radę wziąć jeszcze gołębie.

no, ale to wątek Baksia, moja historia już się skończyła ech