brazowa1 Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 On w domu w koncu by odpoczal...schron to nie na jego nerwy.teraz wypracowal sobie pozycje w stadzie,ale ile go to kosztuje...ciagle zestresowany,ciagle nastawiony na to,zeby bronic swojego kawałka podłogi. Quote
Betbet Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 bosh brazowa to zabrzmialo strasznie "grubas do domu". ja z moja obsesja grubosci to tak zawsze hasla personalnie odbieram nawet jak sa do Baksia:) Quote
brazowa1 Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 betbet,nie obrazajac szczypawek,to Ty taka chuda szczypawica jestes :) Quote
Betbet Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 y nom ta chuda na mózgu. ja w sesji pochłaniam zatrwazajace ilosci czekolady i kanapek wiec mi sie opona tworzy hue heu, a podzielilabym sie kanapeczka z Baxikiem noooo Quote
akucha Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Nie, to nasz Bajka (ma swój wątek na dogo). Bardzo biedny piesek :-( Quote
Betbet Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Baksik do góry!!!! A kto się chce pośmiać ze mnie to zapraszam na zdjęcia z LOTOWANIA GOŁEBI Quote
iwlajn Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Poooooooszedł w ogłoszenia.:Dog_run: Jest taki uroczy, że się zakochałam.:loveu: Teraz wiem, że w przyszłości też chcę mieć Rudziaczka jak Kasia:multi: Quote
Recommended Posts