brazowa1 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Krepy,nieduzy,płowy ,szorstkowłosy Bax mieszka w schronisku od 3 lat. Trzy lata wyrwane z zycia tego wrazliwego psa.Bax nigdy nie odnalazł sie w zyciu schroniskowego psa.Psy rozmaicie adaptuja sie do nowych warunkow-lepiej lub gorzej-a Bax ciagle zachowuje sie jak pies,ktory w schronisku mieszka od tygodnia:( Nie radzi sobie w relacjach z psami-czasem zaczyna konflikt,a potem przez tydzien go przyzywa,chodzi przybity,snuje sie z dala od psow. Jest bardzo nieszczesliwym stworzeniem,nigdy sie nie cieszy,nigdy nie merda ogonem. Kiedys mieszkal w domu i pewnie za domowych spokojem bardzo teskni. Nie jest psem sportowcem-to niewielki ,krotkołapy grubasek,ktory chetnie podrepcze na spacer,o ile własciciel bedzie mial na to ochote,ale nie bedzie wymuszal dlugich wedrowek. Nie jest psem aktywnym,zapowiada sie na spokojnego domownika. Wykastrowany. Czeka juz tak dlugo,mamy nadzieje,ze tej wiosny usmiechnie sie do niego szczescie. Quote
natalia_aa Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Brazowa1 moze uda ci sie skombinowac jakies fotki Baxa... Wiesz ze jednak zawsze latwiej jak sa zdjecia :) Napisz, w ktorym schronie przebywa: Sopot czy Gdansk? Miejmy nadzieje ze razem wraz z ladna pogoda znajdzie sie nowy domek dla Baxa, juz wystarczajaco dlugo siedzi w schronisku. Quote
natalia_aa Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 jejku jaki sliczny rudy grubasek :loveu: Tak dlugo juz czeka... Quote
olenka_f Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 ja tego Baxa widze na spacerku na smyczce z państwem tak po 50-tce w jakimś parku :lol: Quote
brazowa1 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Smutne i nerwicy sie nabawia :shake: On nie jest zaczepny,a musial sobie jakos wywalczyc swoje miejsce,ale widac,ze go to duzo nerwow kosztuje.Bo sam z siebie,to on flegmatyczny grubasek jest. Quote
brazowa1 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Bax zmienil front-to on straszy inne psy.Ale widac,ile go to nerwow kosztuje,flagmatycznego grubaska. Quote
olenka_f Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 no radzi sobie chłopczyk a co go będą od grubasów wyzywać:eviltong: Quote
brazowa1 Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 akucha napisał(a):Denerwuja go... ona taki domowy, dobrze wychowny, a oni... Ech, chałupka potrzebna!!! Jakby tu powiedziec-no masz racje-tylko on wie,co to DOM.Wigor,to wiecie,Bajek-ON,to wiecie,jest jeszcze Gołebiewo,tez od 7mego miesiaca w schronie,od dłuuugich lat.Ten boks to smutny boks,nieszczesliwych psow,tylko Wigor jest wariat,ale on ma choc troche swoja "pania". Quote
Kasia25 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Porażka, porażka , Ty czasem tak ględzisz bezsensu....... Ramiś , to była porażka roku a teraz co Ramolem jest! Quote
lupe Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 lupe napisał(a): to jest złota wersja mojego Toffa...cudo nie pies, na pewno charakter tez ma wspanialy Quote
olenka_f Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Akuszka ja też mam miejsce na Baxa wkleisz mi? Quote
Asia_M Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 lupe napisał(a): Bierzcie bannerki! Maluszek na pierwszą!!! Quote
olenka_f Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 taka se jestem kumata babka:evil_lol: se zrobiłam sama;) Quote
Recommended Posts