Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dostałam kilka smsów z pytaniami o Eldorę od Was, sorka, nie miałam kiedy odpowiedzieć

Eldora cały czas wygląda tak samo - mam wrażenie jakby w każdej chwili miała wydać ostatni dech
źle z nią od samego początku - jest niby zdrowa, ale starsza, a pobyt w schronisku z pewnością jej nie służy (delikatnie rzecz ujmując)
i to chyba tyle co o niej można powiedzieć - cały dzień leży, choć dzisiaj nawet trochę szczeknęła naśladując koleżanki z boksu
dzisiaj nie widziałam, żeby wstawała, tak jak robiła to wczoraj czy przedwczoraj

jedna pani zainteresowana Eldorą zadzwoniła dzisiaj do schroniska - decyzję musiała jednak uzgodnic z mężem, dzisiaj się nie pojawiła, ale może jeszcze nie wszystko stracone
bardzo była na nią chętna, gdyż uwielbia starsze psiaki i opiekę nad nimi, ma dom z ogrodem i szczeniaka

nie wiem co z dt płatnym, trudno mi podejmowac jakąś decyzję, bo mnie na pewno na niego nie stać, kto będzie płacił?

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

justynavege, największy problem w tym, że ona nie ma czasu.

na pierwszej stronie ktoś proponował 50 zł miesięcznie na hotelik. jeszcze nic nie jest pewne, i nie wiadomo ile to będzie kosztować. prawdopodobnie będą to koszty jedzenia + ew. weta.

Posted

majafaja napisał(a):
dziewczyny, a jak sunia trafila do schronu ?????? czemu sie tam w ogole znalazla? cos wiadomo?

Ja nie wiem, może Julka wie.

Posted

dziewczyny jezeli jest szansa na nawet platny hotelik mozna sprobować , mozna posilkowac sie aukcjami na bazarku albo na allegro
podhalany gasna w schroniskach

hotelik a najlepiej Dt nawet platny moze jakas dobra dusza emerytka np ktora chetnie dorobi sobie do emerytury i pomoze suni??

Posted

nadzieji nie bede robic, ale dowiedzialam sie o 1 osobce ktora moze moglaby pomoc suni.. jutro bede osobiscie z ta Pania rozmawiac moze mi sie uda... ale wlasnie to bylby platny tymczas.. jutro jak tylko bede cos wiedziec dam znac! trzymajcie kciuki bo beda bardzo potrzebne!