julia.zuzanna Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 dostałam kilka smsów z pytaniami o Eldorę od Was, sorka, nie miałam kiedy odpowiedzieć Eldora cały czas wygląda tak samo - mam wrażenie jakby w każdej chwili miała wydać ostatni dech źle z nią od samego początku - jest niby zdrowa, ale starsza, a pobyt w schronisku z pewnością jej nie służy (delikatnie rzecz ujmując) i to chyba tyle co o niej można powiedzieć - cały dzień leży, choć dzisiaj nawet trochę szczeknęła naśladując koleżanki z boksu dzisiaj nie widziałam, żeby wstawała, tak jak robiła to wczoraj czy przedwczoraj jedna pani zainteresowana Eldorą zadzwoniła dzisiaj do schroniska - decyzję musiała jednak uzgodnic z mężem, dzisiaj się nie pojawiła, ale może jeszcze nie wszystko stracone bardzo była na nią chętna, gdyż uwielbia starsze psiaki i opiekę nad nimi, ma dom z ogrodem i szczeniaka nie wiem co z dt płatnym, trudno mi podejmowac jakąś decyzję, bo mnie na pewno na niego nie stać, kto będzie płacił? Quote
Nanka Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 justynavege, największy problem w tym, że ona nie ma czasu. na pierwszej stronie ktoś proponował 50 zł miesięcznie na hotelik. jeszcze nic nie jest pewne, i nie wiadomo ile to będzie kosztować. prawdopodobnie będą to koszty jedzenia + ew. weta. Quote
majafaja Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 dziewczyny, a jak sunia trafila do schronu ?????? czemu sie tam w ogole znalazla? cos wiadomo? piekna sunia... i nei wyglada na 12 lat.. Quote
Nanka Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 majafaja napisał(a):dziewczyny, a jak sunia trafila do schronu ?????? czemu sie tam w ogole znalazla? cos wiadomo? Ja nie wiem, może Julka wie. Quote
Seaside Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Nanka dzięki :( Już rozsyłam wici - im więcej nas się tu zbierze tym lepiej :( Bosze.... pękło mi serducho :( A jej??????? :placz: :placz: :placz: Quote
justynavege Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 dziewczyny jezeli jest szansa na nawet platny hotelik mozna sprobować , mozna posilkowac sie aukcjami na bazarku albo na allegro podhalany gasna w schroniskach hotelik a najlepiej Dt nawet platny moze jakas dobra dusza emerytka np ktora chetnie dorobi sobie do emerytury i pomoze suni?? Quote
Ayia Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 nadzieji nie bede robic, ale dowiedzialam sie o 1 osobce ktora moze moglaby pomoc suni.. jutro bede osobiscie z ta Pania rozmawiac moze mi sie uda... ale wlasnie to bylby platny tymczas.. jutro jak tylko bede cos wiedziec dam znac! trzymajcie kciuki bo beda bardzo potrzebne! Quote
Nanka Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 ja też trzymam. Seaside - rozsyłanie wici bardzo potrzebne! Quote
julia.zuzanna Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [HTML]<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/w1q2q3h9hPo"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/w1q2q3h9hPo" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"></embed></object>[/HTML] http://www.youtube.com/watch?v=w1q2q3h9hPo Quote
nata od jadzi Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 trzymanie kciuków nie wystarczy, tu potrzebna jest szybka decyzja, bo będzie jak ze Ślepkiem. to jest sytuacja podbramkowa, widać na filmie... Quote
Asia_M Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='lupe'] Bierzcie bannerki! Pilne!!! Quote
justynavege Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 biedna jest taka zobojętniała jakby się poddała czy ma juz allegro?? czy wtawilyscie ja na rasowe na podhalany?? Quote
Tootiki Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Boże, biedna sunia... straszne, że tylko tak leży :shake: Porozsyłam znajomym wątek i ten filmik, popytam... Quote
mulinka Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 sprawdzałam, Eldory nie ma jeszcze na www.ale.gratka.pl ani w dziale mieszańce ani w owczarkach ja niestety nie umiem kopiować zdjęć z wątku na dogo do ogłoszenia w internecie :oops: Quote
Dorothy Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Julia czy ona napewno nie jest chora???:crazyeye: Quote
ewatonieja Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Eldora służyła wiernie,była dobrym przyjacielem,na starośc wyrzucono ją z domu, czy nikt nie zmaże tej plamy ,człowiek zawinił i człowiek musi to naprawić POMOCY ONA ODCHODZI!!! Quote
Ayia Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 ja umiescilam sunie tutaj: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/552250_eldora_umrze_bez_twojej_pomocy.html http://dogs.pl/ogloszenia/oddam.php3 dzis ja jeszcze umieszcze na allegro, ale to troche w pozniej :) Quote
jola od jadzi Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Nic, żadnych wieści o Eldorze? Nikt nic nie pisze, nikt nic nie wie? Quote
ewatonieja Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 ja jej dzisiaj nie widziałam na kwarantannie,moze jest w szpitaliku,wety mało komunikatywne dzisiaj :/ Quote
jola od jadzi Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Ale pytałaś się o nią czy żyje? Nie chciały powiedzieć, czy nie wiedziały? Quote
jola od jadzi Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 A ja ponawiam pytanie, bo widzę, że jest Julia, czy wiesz, co się dzieje z Eldorą? Quote
Recommended Posts