Madzialenos Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 (edited) Taki o to jestem ja. Historia ma mało co jest znana przyjechałem tego pamiętnego dnia 15.07.2011 prosto do schroniska. I co ? Wprost do boksu i tak już siedzę sobie tyle lat. Charakterek mam to fakt mimo to pokochasz mnie ja to wiem i Ty to wiesz. Za to jednak lubię przytulanki. Pogłaskać się dam ojj tak uwielbiam to wiesz o tym mój drogi człowieku ? Takie małe ciałko a tak wielkie serducho ono czeka tylko i wyłącznie na Ciebie. Kto mnie pokocha ? Kto da mi schronienie ? Idzie zima znów te mrozy a ja ? Czy ja nadal mam tkwić w tej schroniskowej szarej rzeczywistości. Spacerki tam są to fakt, jedzonko też ok, dużo przytulania i wolontariusze do kochania, lecz ja chcę już do domku do swego człowieka, rodziny. Kto da mi to szczęście ? Kto podaruje mi swoją miłość, swoje serducho ? Ja tu czekam a czas ucieka ... ile to jeszcze potrwa ? Ile ja wytrzymam bez Ciebie ? Tęsknie mój drogi człowieku, moja kochana rodzino. Znajdźcie mnie tutaj wśród tylu wydarzeń, zobaczcie, pokochajcie. Ja tu tęsknie i czekam ... Imię : Brus Wiek : ok. 7 latWielkość : mała Rasa : w typie jagdteriera Stosunek do psów : pozytywnyStosunek do suk : pozytywnyStosunek do kotów : nieznany Stosunek do innych zwierząt : do wszelakiego ptactwa podwórkowego raczej negatywny ze względu na jego domieszki teriera. Co do zwierząt domowych ( chomik, świnka morska) nieznany. Stosunek do dzieci : polecany dla dzieci trochę starszych + 12 lat. Do młodszych raczej się nie nadaje. Charakter : Bardzo dobrze dogaduje się z innymi psami. Do starszych dzieci znakomity uwielbia je. Do młodszych niesprawdzony. Uwielbia zabawy, ruch no i przede wszystkim głaskanie i tulenie się do człowieka. Na spacerze robi przezabawne kołeczka wokół osoby która go prowadzi. Jest kochany, cudny i rozkoszny no i jeszcze ten charakterystyczna kręcona sierść na grzbiecie dodaje mu uroku. :) Polecany dla : Rodzin ze starszymi dziećmi, dla osób starszych, tych którzy sami mieszkają. Pielęgnacja : Choroby : Album : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.513932768649887.1073741839.451875494855615&type=3Kontakt : Miejskie schronisko dla bezdomnych zwierząt w Opolu Tel : 77-45-45-902 Edited October 23, 2013 by Madzialenos Quote
Madzialenos Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 (edited) Edited October 23, 2013 by Madzialenos Quote
sybil Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 On jest chyba sznupkowaty? Może do malawaszki na e-sznaucery mógłby trafic'... Quote
sybil Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Właśnie dowiedziałam się,że został adoptowany kilka miesięcy temu. Szkoda, że założycielka wątku nie napisała o tym na dogo. Quote
Aimez_moi Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Kilka miesiecy temu? Faktycznie mozna bylo chociaz jedno slowko napisac...... Quote
sybil Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 https://www.facebook.com/media/set/?...4855615&type=3 Tu jest info, że został adoptowany Quote
Madzialenos Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 Nie dawała znaku ponieważ nie miała jak. Tak Koniak od bardzo dawna jest w swoim domku. A tymczasem pokazuję Brusa. :) Quote
Recommended Posts