Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Taki o to jestem ja. Historia ma mało co jest znana przyjechałem tego pamiętnego dnia 15.07.2011 prosto do schroniska. I co ? Wprost do boksu i tak już siedzę sobie tyle lat. Charakterek mam to fakt mimo to pokochasz mnie ja to wiem i Ty to wiesz. Za to jednak lubię przytulanki. Pogłaskać się dam ojj tak uwielbiam to wiesz o tym mój drogi człowieku ? Takie małe ciałko a tak wielkie serducho ono czeka tylko i wyłącznie na Ciebie. Kto mnie pokocha ? Kto da mi schronienie ? Idzie zima znów te mrozy a ja ? Czy ja nadal mam tkwić w tej schroniskowej szarej rzeczywistości. Spacerki tam są to fakt, jedzonko też ok, dużo przytulania i wolontariusze do kochania, lecz ja chcę już do domku do swego człowieka, rodziny. Kto da mi to szczęście ? Kto podaruje mi swoją miłość, swoje serducho ? Ja tu czekam a czas ucieka ... ile to jeszcze potrwa ? Ile ja wytrzymam bez Ciebie ? Tęsknie mój drogi człowieku, moja kochana rodzino. Znajdźcie mnie tutaj wśród tylu wydarzeń, zobaczcie, pokochajcie. Ja tu tęsknie i czekam ... Imię : Brus Wiek : ok. 7 latWielkość : mała Rasa : w typie jagdteriera Stosunek do psów : pozytywnyStosunek do suk : pozytywnyStosunek do kotów : nieznany Stosunek do innych zwierząt : do wszelakiego ptactwa podwórkowego raczej negatywny ze względu na jego domieszki teriera. Co do zwierząt domowych ( chomik, świnka morska) nieznany. Stosunek do dzieci : polecany dla dzieci trochę starszych + 12 lat. Do młodszych raczej się nie nadaje. Charakter : Bardzo dobrze dogaduje się z innymi psami. Do starszych dzieci znakomity uwielbia je. Do młodszych niesprawdzony. Uwielbia zabawy, ruch no i przede wszystkim głaskanie i tulenie się do człowieka. Na spacerze robi przezabawne kołeczka wokół osoby która go prowadzi. Jest kochany, cudny i rozkoszny no i jeszcze ten charakterystyczna kręcona sierść na grzbiecie dodaje mu uroku. :) Polecany dla : Rodzin ze starszymi dziećmi, dla osób starszych, tych którzy sami mieszkają. Pielęgnacja : Choroby : Album : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.513932768649887.1073741839.451875494855615&type=3Kontakt : Miejskie schronisko dla bezdomnych zwierząt w Opolu Tel : 77-45-45-902

Edited by Madzialenos
  • 5 months later...
  • 2 weeks later...