piescofajnyjest Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 mnie sie w kwiatkach podoba:loveu: Quote
Onaa Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 Bezia nadal bez domku :(. Nikt nie dzwoni, nikt nie pyta, nie wiem dlaczego, to taka kochana sunieczka, łagodna, miła, pełna miłości, urocza. Pomóżcie prosze, może jakiś tekst nowy napisać ? Potrzebne będą też nowe ogłoszenia dla suni. Quote
Aimez_moi Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Z tekstem nie pomoge ale za ogloszenia chetnie zaplace......tylko numer konta i kwote do zaplaty przyslijcie na pw...... Quote
Onaa Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Dowiedziałam sie że Bezia była ostatnio na długim spacerku , luzem bez smyczy i była bardzo szczęśliwa :). Quote
terra Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Nareszcie korzysta z życia. Jeszcze żeby domek się znalazł. Quote
terra Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 podnoszę wątek, może zajrzy jakiś domek Quote
piescofajnyjest Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 ja tez jestem ciekawa......co robimy z ogloszeniami????????? Quote
terra Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Te ogłoszenia, które zrobiłam, cały czas odnawiam, ale to widać za mało. Może trzeba powtórzyć z nowymi fotkami. Quote
piescofajnyjest Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 mozemy prosic o nowe fotki bezi? ( a moze sa tylko cos pominelam?) Quote
Onaa Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 Przepraszam ale nie było mnie dłuższy czas na dogomanii bo nie miałam dostepu do neta i miałam zawirowania życiowe. Postaram sie uzupełnić info i fotki nowe dać na watek. Byłam niedawno u Bezi, to taka kochana sunieczka, tak się pcha po głaskanie do człowieka, daje buziaki, nie sposób jej nie polubić, dlatego tym bardziej nie rozumiem dlaczego do tej pory nikt jej nie chce. Quote
phase Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Jaka ona poważna dziewczyna tutaj wyszła. :) I z tym misiem. :loveu: Quote
Recommended Posts