Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 424
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bezie umówiłam na czwartek 25.07. na 14.00 do weta - zabieram ja z DT, potem badania i jesli wszystko bedzie ok to Bezia zostanie na zabieg.. Tak, ze we czwartek kciuki potrzebne...
Poki co mała jest bardzo pogodna, przestała powarkiwać na rezydentów i innych tymczasowiczów w obronie Pani- a jeśli nawet warknie to reszta ją olewa:).. Bezik to naprawde super sunia - gdybym miała sie decydowac na zwierzaka to chciałabym mieć taką Bezie własnie. :loveu: Mam nadzieje, ze z zabiegiem tez wszystko bedzie dobrze - na pewno albo Dogo07 albo ja coś napiszemy..

Posted

[quote name='AniaB']Bezie umówiłam na czwartek 25.07. na 14.00 do weta - zabieram ja z DT, potem badania i jesli wszystko bedzie ok to Bezia zostanie na zabieg.. Tak, ze we czwartek kciuki potrzebne...
Poki co mała jest bardzo pogodna, przestała powarkiwać na rezydentów i innych tymczasowiczów w obronie Pani- a jeśli nawet warknie to reszta ją olewa:).. Bezik to naprawde super sunia - gdybym miała sie decydowac na zwierzaka to chciałabym mieć taką Bezie własnie. :loveu: Mam nadzieje, ze z zabiegiem tez wszystko bedzie dobrze - na pewno albo Dogo07 albo ja coś napiszemy..[/QUOTE]

Dziękuję Aniu za info - faktycznie w czwartek Bezia ma mieć operację - prosimy o trzymanie kciuków.

Posted (edited)

BEZIA już po operacji. Najpierw były badania: biochemia krwi i rtg klatki piersiowej (nie ma przerzutów na szczęście), potem sunia dostała preparaty przed operacją i została zoperowana. Przyjechałyśmy po nią wieczorkiem, była już wybudzona, została ubrana w ubranko , dostała zalecenia od pani wet i pojechałyśmy do domu. Ma się dobrze. Jutro wizyta kontrolna.
Uff.

Edited by Dogo07
Posted

Ufff...dobrze, że wszystko się udało i nie ma przerzutów.
Teraz szybciutko musi dojść do siebie i zapraszamy domki do kolejki ;)

Posted

Dzisiaj byliśmy z Bezią na kontroli u weta. Sunia pogodna dawała mi ciągle buziaki :). Narazie wszystko dobrze. Za 10 dni ściągnięcie szwów.

Posted

[h=5]Beziunia dobrała się do swojej rany i teraz musi mieć kołnierz żeby sobie nie zaszkodzić. Jak się pewnie domyślacie nie jest zbyt szczęśliwa z powodu kołnierza.[/h]

Posted

Oj, oj, ale lepiej tak niżby miały się szwy rozejść z tego lizania.
Jak ma abażur to może nie potrzeba ubranka?
Beziuniu, ładnie ci w tym abażurze, już niedługo go ponosisz i wszystko będzie w porządku.

Posted

Bazarek kwiatowy zakończony, udało się zebrać 274,20 zł.
Połowę w/w kwoty czyli 137,10 zł. dostaje Bezia.
Proszę o dane do przelewu.

Posted

[quote name='terra']Bazarek kwiatowy zakończony, udało się zebrać 274,20 zł.
Połowę w/w kwoty czyli 137,10 zł. dostaje Bezia.
Proszę o dane do przelewu.

Super, pięknie dziękujemy :)!