terra Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Decyzją beta ata, przelałam jeszcze 2,75 zł. nadpłatę z kosztów przesyłki. Bardzo dziękuję :) Jak kaska dojdzie proszę o potwierdzenie na bazarku kwiatowym. Quote
Onaa Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 SUnia zmęczona trochę upałami ale daje radę. Ogólnie wszytsko sie dobrze goi tylko jedna ranka jest jeszcze wilgotna. W pon. jedziemy do weta na, mam nadzieję, zdjecie szwów. Oprócz tego zawieziemy też do badania na pasożyty koopkę. Martwi mnie tylko trochę to że nie ma żadnych chętnych do adopcji sunieczki :(. Quote
terra Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Taka śliczna i kochana sunia i nikt o nią nie pyta. Ludzie oczu nie mają czy co? Quote
Aimez_moi Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 A teraz jeszcze wakacje......bardzo trudny czas....:( Quote
Onaa Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 (edited) Byłam dzisiaj z Bezią u weta, szwy po operacji zostały usunięte, sunia ma jeszcze zalecenie być smarowana kremem na te ranki po szwach. Koopka dana do badania, koszt 25zł. Edited August 11, 2013 by Dogo07 Quote
Onaa Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 Tak, wynik jest negatywny , czyli wszystko w porządku :). Quote
terra Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 [quote name='Dogo07']Tak, wynik jest negatywny , czyli wszystko w porządku :).[/QUOTE] Świetnie, że Bezia zdrowa. Domku gdzie jesteś? Quote
Onaa Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Pani Ewa kiedyś takie zdjęcia Bezi przesłała, może przydadzą sie do kolejnych ogłoszeń. Quote
Recommended Posts