pumcia02 Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 aaaa :) wzielam od Cie z grona to myslalam ze Twoje ;P a juz sie cieszylam ze takie ladne zrobiłaś :P Quote
siekowa Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Mój kochany Ozi wypatruje domku a w sobotę mamy kolejne szkolenie :) Quote
siekowa Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Niestety nie ja. :( W sobotę na szkoleniu był cudowny heh szybko się uczy tylko z tym warowaniem cały czas mamy największy problem. :) Nawet wracaliśmy do azylu w kantarku. Quote
pumcia02 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 i zaprzyjaznil się z moją Pikolina ;) Quote
siekowa Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Nawet są na to dowody hihi Mariola wstaw kilka miniaturek do pierwszego postu :) Ozi jest wspaniały i tak szybko się uczy. :loveu: Nawet warowanie kilka razy nam wyszło ale jeszcze nad tym popracujemy hihi. Quote
pumcia02 Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 napisz jeszcze jak chodzi w kantarku :) Quote
siekowa Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 No w kantarku bardzo fajnie ale uczymy się też chodzić przy nodze bez niego i ze smaczkami nam to bardzo fajnie wychodzi. :) Quote
siekowa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 No i mariolka napisała mi,że mój kochany Oziasty ma dom! :multi: Marioloczku czekam na więcej info i trzymam kciuki! Quote
pumcia02 Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 ludzie są w porzadku. mieszkanie dlatego boja się czy podołaja energii Oziego. trzymajmy kciuki Quote
Hania Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Trzymam mocno kciuki za mojego ulubieńca :loveu:. Mariolka - jakby była im potrzebna pomoc szkoleniowa to wiesz co robić ;) Quote
pumcia02 Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 na owe ciagniecie na smyczy juz im zaproponowalam kantarek ;) miejmy nadzieje ze nie zrezygnuja z Oziego Quote
pumcia02 Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 dzisiaj dzwonilismy, na razie wszystko ok. jest po kapieli :cool3: i wczoraj dostał 4 posiłki :P juz sie przewala do gory kolami do miziania. zapowiada sie dobrze :loveu: Quote
pumcia02 Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 jakiś czas temu dzwoniliśmy po adoptowanych zwierzakach. przy Ozim okazalo się, że niszczyl w domu i wywiezli go na wies :angryy: baba nawet nie miala telefonu tam. "byla wlascicielka" zadzwonila do jakies ciotki ktora mieszka w poblizu niby miejsca pobytu Oziego. tamta podała adres. "nasi" pojechali dzis tam (ok Mielca) sprawdzic warunki i sie okazuje ze go tam nie ma!!! stara baba powiedziała ze byl ale sobie poszedł!!! ludzie pomozcie! moze w Mieleckim schronisku byl? moze jest nadal? moze ktos go widzial? Quote
siekowa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f96/zaginal-adoptowany-ozi-mielec-podkarpackie-pomozcie-122786/ Quote
Kostek Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 jedziemy jutro o 5 rano wyslalam maila do schroniska w mielcu ze zdjeciami oziego i krotkim opisem co jak gdzie i ze jutro bedziemy potrzebujemy na pewno spis lecznic w mielcu i okolicach czy tam dziala hycel? jakies inne organizacje procz schroniska? potrzebuje wszystko to co tylko mozna znalezc zwiazanego ze zwierzetami w mielcu i okolicach dziewczyny z mielca czy moge prosic o Wasze nr tel bedziemy dzwonic w razie problemow czy jest jakis nr kom do schroniska?kierownictwa? Quote
Recommended Posts