Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Akcja strzyżenia psów schroniskowych została wznowiona już 3 tyg. temu :smile:. Nie miałam nawet czasu przez Wojtyszaki wstawić fotek :roll:.

Oto pierwsza psinka w tym roku w salonie fryzjerskim.

Okazała się być bardzo przyjacielską sunią.

Przenocowała w salonie i była bardzo grzeczna. Wróciła do schronu następnego dnia. Ogromnie żal było mi ją odwozić z powrotem do schroniska :placz:.

Efekt po zabiegach pilęgnacyjnych może nie jest aż tak widoczny na zdjęciach, ale różnicę na pewno CZUĆ ;). Sunia miała w okolicach ogona girlandy z gówien :razz:.

Edited by toyota
  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Suczka okazała się być tak cudowna ! Strasznie żal było odwozić ją do schroniska :placz::placz::placz:.

Suczka kocha wszystkich ludzi- małych i dużych:

Edited by toyota
Posted (edited)

Mam więcej zdjęć, zaraz będę dalej wstawiać.

Musimy znaleźć jej dom, jest taka kochana, a marnuje się w schronisku :placz:!

Niunia ma ok. 3 lat . Byłam ją pokazać po drodze naszej wetce Ani i tak określiła jej wiek.

Edited by toyota
Posted

- Toyota, proszę o kontakt, pilne - mój telefon 601-166-145
- masz zapchaną skrzynkę i nie mogę wysłać priv
- może coś bym miała dla niej ale muszę do jutra przedstawić wiążącą propozycję.....

Posted

Nie wysterylizowana, bo w schronisku nie sterylizują. Raczej średniak, waży ok. 15 kg.

Wygląda zdecydowanie jak mix z sheltie albo collie. Także charakter by pasował.

Posted

Siedzi w koju razem z 4 psami różnej pci. Nie stwarza żanych konfliktów.

Powinna być zaszczepiona na wirusówki, używają szczepionki Vanguard Plus (zielona naklejka i różowa naklejka).

Posted

Bo tak myślę jakby moja tymczasowiczka do domu poszła... Tylko że ona kk ma niestety. I tu musze byc bardzo ostrożna i nie mogę narazać psów na zachorowania. Wirusów nie da sie usunąć z domu ot tak w chwile.
Nie wiem czy ta szczepionka ma w sobie też kk. Na tym się nie znam :(

Posted

- sunia ma już potwierdzony Domek Stały, w Warszawie, dwoje dorosłych i 11 letnią dziewczynkę do kochania....:loveu:
- w tym tygodniu będzie wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy adopcyjnej....10 maja ( jeżeli nic się nie zmieni) sunia jedzie do swojego nowego Domku....:multi:.

- dobrze czarowałyście, Cioteczki....:lol:.

- a jeżeli ktos sie odezwie na ogłoszenia to mamy dużo podobnych suczek bardzo potrzebujących domku.....;-)