Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maruda666 napisał(a):
Przepraszam, nie zaglądałam :oops:
Jeżeli nikt nie ma nic przeciw temu, to zaraz pieniądze przelewam ( tylko nr konta proszę ;) )

Marudo666, ja pojadę jutro do lecznicy i poproszę wetkę o podliczenie. Będzie do zapłaty za odrobaczenie, odpchlenie i zaszczepienie matki i 3 szczeniaków. Szczeniaki - wirusy, a matka wirusy + wścieklizna. I jeszcze szczepienie (komplet) za Moli.
Przelew byłby na konto lecznicy.

Posted

[quote name='toyota']Umarła mi wczoraj moja Pestusia, nie jestem w stanie się teraz niczym zajmować. Miała 3 lata i 3 miesiące, nie chorowała na nic, odeszła nagle :(.[/QUOTE]

Toyota bardzo współczuję :glaszcze:
Każdy z nas chyba wie, jaki to ból, gdy odchodzi kochany przyjaciel. Mój Cezek miał 13 lat i byliśmy już na to nastawieni, Pestunia
[*] miała przed sobą jeszcze całe życie :-(

• 3 weeks later...
Posted

A ja z taką bardzo nieśmiałą prośbą :oops: czy jakby zostało coś w skarbonce po Moli, można by było prosić o pomoc Ince?
http://www.dogomania.pl/forum/threads/239793-Petunia-teraz-Zosia-w-DS-)-Inka-w-DT-u-Hałabajówki-szuka-DS-!
sunia wyciągnięta również przez toyotę, sunia nie jest stara i jest zdrowa, więc niestety na fb zbiórka w ogóle nie idzie, tylko że nam zaczyna być naprawdę bardzo ciężko :sad: zobowiązałyśmy się opłacać pobyt Inki w kwocie 135 zł miesięcznie, a mamy tylko jedną stałą deklarację od cioteczki obiezyswiat75, w ostatnich dniach pomoc zadeklarowały dwie inne cioteczki (bazarek i jedna, albo dwie wpłaty), tylko co dalej? :sad:

Posted (edited)

[quote name='toyota']Zestawienie od wetki:

Razem wychodzi: 50 zł za Moli + 210 zł za rodzinkę, tj. 260 zł trzeba przelać na konto lecznicy.

Miejscowość Grudziądz, a w temacie mogę napisać ,, za szczenięta i matkę"?

[quote name='kolejna kobietka']A ja z taką bardzo nieśmiałą prośbą :oops: czy jakby zostało coś w skarbonce po Moli, można by było prosić o pomoc Ince?
http://www.dogomania.pl/forum/threads/239793-Petunia-teraz-Zosia-w-DS-)-Inka-w-DT-u-Hałabajówki-szuka-DS-!
sunia wyciągnięta również przez toyotę, sunia nie jest stara i jest zdrowa, więc niestety na fb zbiórka w ogóle nie idzie, tylko że nam zaczyna być naprawdę bardzo ciężko :sad: zobowiązałyśmy się opłacać pobyt Inki w kwocie 135 zł miesięcznie, a mamy tylko jedną stałą deklarację od cioteczki obiezyswiat75, w ostatnich dniach pomoc zadeklarowały dwie inne cioteczki (bazarek i jedna, albo dwie wpłaty), tylko co dalej? :sad:

Czekamy na odpowiedź Toyoty:) Fajnie byłoby pomóc i Ince.

Edited by Maruda666
Posted

Cioteczki kochane moj caly komentarz wyglada tak:

[quote name='kolejna kobietka']A ja z taką bardzo nieśmiałą prośbą :oops: czy jakby zostało coś w skarbonce po Moli, można by było prosić o pomoc Ince?

nie rozumiem czemu jest tylko w czesci pokazany :roll:

Posted

[quote name='Maruda666']Miejscowość Grudziądz, a w temacie mogę napisać ,, za szczenięta i matkę"?

Czekamy na odpowiedź Toyoty:) Fajnie byłoby pomóc i Ince.[/QUOTE]

dobrze, z gory dziekuje!!! :iloveyou:

twojej calej odpowiedzi tez nie widze, dopiero jak zaznacze "odpowiedz z cytatem"
ehhh znowu mam jakies bledy chyba :sad:

ps. tak, na pewno moze byc taki tytul.

Posted

[quote name='Maruda666']Miejscowość Grudziądz, a w temacie mogę napisać ,, za szczenięta i matkę"?

Czekamy na odpowiedź Toyoty:) Fajnie byłoby pomóc i Ince.[/QUOTE]

W temacie może być Moli + rodzinka (matka ze szczeniakami).

Jak najbardziej reszta pieniędzy mogłaby być dla Inki, jeśli nikt nie ma nic przeciwko.

Zdjęć na razie nie będę robić i wycofuję się ze wszystkiego aż dojdę do siebie. W piątek odszedł mi kolejny pies za TM.

Przez 22 lata umarły mi 2 psy i to jest normalna kolej rzeczy. Ale w tym roku umarły mi 3 psy i tego to ja już nie jestem w stanie przyjąć ze spokojem.

Posted (edited)

To może zabrzmi brutalnie, ale przychodzimy i odchodzimy :(. Robimy miejsce dla następnych pokoleń Najbardziej boli tych co zostają i nas opłakują :(.

Przelew do weta poszedł. Czekam na dyspozycje co do reszty pieniędzy - czyli konto dla Inki :)

Edited by Maruda666