kolejna kobietka Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Dziękujemy kochane!!! :Rose::Rose::Rose: Quote
toyota Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Maruda666 napisał(a):Przepraszam, nie zaglądałam :oops: Jeżeli nikt nie ma nic przeciw temu, to zaraz pieniądze przelewam ( tylko nr konta proszę ;) ) Marudo666, ja pojadę jutro do lecznicy i poproszę wetkę o podliczenie. Będzie do zapłaty za odrobaczenie, odpchlenie i zaszczepienie matki i 3 szczeniaków. Szczeniaki - wirusy, a matka wirusy + wścieklizna. I jeszcze szczepienie (komplet) za Moli. Przelew byłby na konto lecznicy. Quote
Maruda666 Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 I dalej pieniążki małej są u mnie :roll: Quote
toyota Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 Umarła mi wczoraj moja Pestusia, nie jestem w stanie się teraz niczym zajmować. Miała 3 lata i 3 miesiące, nie chorowała na nic, odeszła nagle :(. Quote
Maruda666 Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 [quote name='toyota']Umarła mi wczoraj moja Pestusia, nie jestem w stanie się teraz niczym zajmować. Miała 3 lata i 3 miesiące, nie chorowała na nic, odeszła nagle :(.[/QUOTE] Toyota bardzo współczuję :glaszcze: Każdy z nas chyba wie, jaki to ból, gdy odchodzi kochany przyjaciel. Mój Cezek miał 13 lat i byliśmy już na to nastawieni, Pestunia [*] miała przed sobą jeszcze całe życie :-( Quote
asiuniab Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Toyota, też współczuję, też wiem jaki to ból:( Quote
Maruda666 Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Toyota, zadecyduj proszę, co z posagiem suni. Czy u niej wszystko dobrze? Jest szansa na jakieś zdjęcia? Quote
toyota Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 Zestawienie od wetki: Razem wychodzi: 50 zł za Moli + 210 zł za rodzinkę, tj. 260 zł trzeba przelać na konto lecznicy. Quote
kolejna kobietka Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 A ja z taką bardzo nieśmiałą prośbą :oops: czy jakby zostało coś w skarbonce po Moli, można by było prosić o pomoc Ince? http://www.dogomania.pl/forum/threads/239793-Petunia-teraz-Zosia-w-DS-)-Inka-w-DT-u-Hałabajówki-szuka-DS-! sunia wyciągnięta również przez toyotę, sunia nie jest stara i jest zdrowa, więc niestety na fb zbiórka w ogóle nie idzie, tylko że nam zaczyna być naprawdę bardzo ciężko :sad: zobowiązałyśmy się opłacać pobyt Inki w kwocie 135 zł miesięcznie, a mamy tylko jedną stałą deklarację od cioteczki obiezyswiat75, w ostatnich dniach pomoc zadeklarowały dwie inne cioteczki (bazarek i jedna, albo dwie wpłaty), tylko co dalej? :sad: Quote
Maruda666 Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 (edited) [quote name='toyota']Zestawienie od wetki: Razem wychodzi: 50 zł za Moli + 210 zł za rodzinkę, tj. 260 zł trzeba przelać na konto lecznicy. Miejscowość Grudziądz, a w temacie mogę napisać ,, za szczenięta i matkę"? [quote name='kolejna kobietka']A ja z taką bardzo nieśmiałą prośbą :oops: czy jakby zostało coś w skarbonce po Moli, można by było prosić o pomoc Ince? http://www.dogomania.pl/forum/threads/239793-Petunia-teraz-Zosia-w-DS-)-Inka-w-DT-u-Hałabajówki-szuka-DS-! sunia wyciągnięta również przez toyotę, sunia nie jest stara i jest zdrowa, więc niestety na fb zbiórka w ogóle nie idzie, tylko że nam zaczyna być naprawdę bardzo ciężko :sad: zobowiązałyśmy się opłacać pobyt Inki w kwocie 135 zł miesięcznie, a mamy tylko jedną stałą deklarację od cioteczki obiezyswiat75, w ostatnich dniach pomoc zadeklarowały dwie inne cioteczki (bazarek i jedna, albo dwie wpłaty), tylko co dalej? :sad: Czekamy na odpowiedź Toyoty:) Fajnie byłoby pomóc i Ince. Edited October 14, 2013 by Maruda666 Quote
kolejna kobietka Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Cioteczki kochane moj caly komentarz wyglada tak: [quote name='kolejna kobietka']A ja z taką bardzo nieśmiałą prośbą :oops: czy jakby zostało coś w skarbonce po Moli, można by było prosić o pomoc Ince? http://www.dogomania.pl/forum/threads/239793-Petunia-teraz-Zosia-w-DS-)-Inka-w-DT-u-Hałabajówki-szuka-DS-! sunia wyciągnięta również przez toyotę, sunia nie jest stara i jest zdrowa, więc niestety na fb zbiórka w ogóle nie idzie, tylko że nam zaczyna być naprawdę bardzo ciężko :sad: zobowiązałyśmy się opłacać pobyt Inki w kwocie 135 zł miesięcznie, a mamy tylko jedną stałą deklarację od cioteczki obiezyswiat75, w ostatnich dniach pomoc zadeklarowały dwie inne cioteczki (bazarek i jedna, albo dwie wpłaty), tylko co dalej? :sad: nie rozumiem czemu jest tylko w czesci pokazany :roll: Quote
kolejna kobietka Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='Maruda666']Miejscowość Grudziądz, a w temacie mogę napisać ,, za szczenięta i matkę"? Czekamy na odpowiedź Toyoty:) Fajnie byłoby pomóc i Ince.[/QUOTE] dobrze, z gory dziekuje!!! :iloveyou: twojej calej odpowiedzi tez nie widze, dopiero jak zaznacze "odpowiedz z cytatem" ehhh znowu mam jakies bledy chyba :sad: ps. tak, na pewno moze byc taki tytul. Quote
toyota Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 [quote name='Maruda666']Miejscowość Grudziądz, a w temacie mogę napisać ,, za szczenięta i matkę"? Czekamy na odpowiedź Toyoty:) Fajnie byłoby pomóc i Ince.[/QUOTE] W temacie może być Moli + rodzinka (matka ze szczeniakami). Jak najbardziej reszta pieniędzy mogłaby być dla Inki, jeśli nikt nie ma nic przeciwko. Zdjęć na razie nie będę robić i wycofuję się ze wszystkiego aż dojdę do siebie. W piątek odszedł mi kolejny pies za TM. Przez 22 lata umarły mi 2 psy i to jest normalna kolej rzeczy. Ale w tym roku umarły mi 3 psy i tego to ja już nie jestem w stanie przyjąć ze spokojem. Quote
Maruda666 Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 (edited) To może zabrzmi brutalnie, ale przychodzimy i odchodzimy :(. Robimy miejsce dla następnych pokoleń Najbardziej boli tych co zostają i nas opłakują :(. Przelew do weta poszedł. Czekam na dyspozycje co do reszty pieniędzy - czyli konto dla Inki :) Edited October 15, 2013 by Maruda666 Quote
toyota Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 Ja wiem, że taka jest kolej rzeczy, tylko, że jeden psiak miał 3 lata, a drugi tylko 5 :(. Quote
Maruda666 Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Z tym to trudno się pogodzić:( Młode psiaki, całe życie jeszcze było przed nimi :(. Quote
kolejna kobietka Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='Maruda666'] Przelew do weta poszedł. Czekam na dyspozycje co do reszty pieniędzy - czyli konto dla Inki :)[/QUOTE] Wysłałam :) jeszcze raz bardzo bardzo dziękuję!!! :Rose::Rose::Rose: Quote
toyota Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 Dzisiaj dostałam potwierdzenie od wetki, że kwota 260 zł wpłynęła na konto lecznicy. Bardzo dziękuję Marudo666 ! Quote
Maruda666 Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 A ja zaraz robię przelew dla Inki - mam pw od kilku dni, ale sobie ubzdurałam, że chodzi o naszą Inkę33 z dogo i totalnie zgłupiałam :evil_lol: Molly już zostaje tam gdzie jest? :) Quote
kolejna kobietka Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 :lol: ok, jeszcze raz bardzo dziękuję!!! :iloveyou: Quote
Maruda666 Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Do Inki poszło 100zł - Kolejna Kobietko, jak dojdzie, proszę o wiadomość tutaj na wątku - ,,zamknę " konto Molly;) Quote
kolejna kobietka Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Maruda666 napisał(a):Do Inki poszło 100zł - Kolejna Kobietko, jak dojdzie, proszę o wiadomość tutaj na wątku - ,,zamknę " konto Molly;) Dobrze, bardzo dziękuję!!! :) Quote
Recommended Posts