kolejna kobietka Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 asiuniab napisał(a):ja poratuję 10 zł na razie jednorazowo Moli, sorki chciałabym więcej....... Dziękujemy ślicznie!!! :loveu: Quote
Maruda666 Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 asiuniab napisał(a):ja poratuję 10 zł na razie jednorazowo Moli, sorki chciałabym więcej....... Dziękujemy :):) Dla Moli każda złotówka jest bardzo ważna. Zaraz wyślę nr konta. Quote
kolejna kobietka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Kryzia napisał(a):Na razie zapisuję Witamy Kryziu! :) Quote
asiuniab Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 czy jest ktoś kto mógłby zrobić bazarek dla suni, ja mam troszkę fantów, w tym duuuuuużo książek? Quote
kolejna kobietka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 oj byloby super gdyby ktos pomogl z tym bazarkiem! :) ja niestety z braku czasu juz nie robie bazarkow fantowych, chwilami zreszta juz nie wiem w co rece wlozyc... Quote
asiuniab Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 kolejna kobietka napisał(a):oj byloby super gdyby ktos pomogl z tym bazarkiem! :) ja niestety z braku czasu juz nie robie bazarkow fantowych, chwilami zreszta juz nie wiem w co rece wlozyc... ja w ogóle nie robię, też ze względu na brak czasu, doby mi często brakuje...:( Quote
zachary Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Na zakończenie długiego weekendu wrzuciłam Moli 200 zł. Quote
asiuniab Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 zachary napisał(a):Na zakończenie długiego weekendu wrzuciłam Moli 200 zł. :multi::multi::multi:ale super:multi::multi::multi: Quote
Maruda666 Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 asiuniab napisał(a):czy jest ktoś kto mógłby zrobić bazarek dla suni, ja mam troszkę fantów, w tym duuuuuużo książek? Chętnie zrobię - tylko jak się umówimy? podeślesz zdjęcia? zachary napisał(a):Na zakończenie długiego weekendu wrzuciłam Moli 200 zł. :loveu::loveu: brakuje mi słów :) Quote
kolejna kobietka Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 zachary napisał(a):Na zakończenie długiego weekendu wrzuciłam Moli 200 zł. :crazyeye: Dziękujemy!!! :multi::multi::multi::loveu: Quote
kolejna kobietka Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Maruda666 napisał(a): :loveu::loveu: brakuje mi słów :) mi również :) Quote
Maruda666 Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 (edited) Pieniądze od zacharego i asiuniab już na koncie :) Dziewczyny :loveu::loveu::loveu: Edited May 6, 2013 by Maruda666 Quote
Maruda666 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Do góry maleńka :multi: Może jeszcze ktoś zajrzy?? Quote
zachary Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Oj, coś maleństwo niezbyt popularne...Mało ciotek zagląda...:shake: A ona taka potrzebująca miejsca w sercu i na kanapie:loveu: Quote
obiezyswiat75 Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 zachary napisał(a):Oj, coś maleństwo niezbyt popularne...Mało ciotek zagląda...:shake: A ona taka potrzebująca miejsca w sercu i na kanapie:loveu: Tyle tych bid, że ciężko ogarnąć.... Quote
asiuniab Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):Tyle tych bid, że ciężko ogarnąć.... dokładnie, ale ja o Moli pamiętam...... i tak jak pisałam, jak zaglądnie tu bazarująca ciotka, i zechciałaby pomóc, to prześlę jakieś fanty na bazarek; Quote
Maruda666 Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 asiuniab napisał(a):dokładnie, ale ja o Moli pamiętam...... i tak jak pisałam, jak zaglądnie tu bazarująca ciotka, i zechciałaby pomóc, to prześlę jakieś fanty na bazarek; Asiunia, bazarek chętnie zrobię - tylko książek chyba szkoda wysyłać ( ciężkie :( ). Z tego co pamiętam, to do Ciebie cały czas wybiera się Sonka z zegarkiem z bazarku - może jakoś przez nią się umówimy? Quote
kolejna kobietka Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 ja tez zagladam :) najwazniejsze, ze finansowo malenka jest zabezpieczona :multi: a jak beda nowe foteczki to ogloszenia porobimy :) Quote
Maruda666 Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 kolejna kobietka napisał(a):ja tez zagladam :) najwazniejsze, ze finansowo malenka jest zabezpieczona :multi: a jak beda nowe foteczki to ogloszenia porobimy :) W Właśnie w temacie finansów - na koncie Moli jest 260zł :):) Chyba szkoda abym to trzymała, małą przecież trzeba karmić, szczepić - na jakie konto przesłać jaj pieniądze?? A nowe fotki na pewno by nas ucieszyły :):) Quote
zachary Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Oooo, jak fajnie:lol:. Cioteczki są, jakiś ruch się zrobił u sunieczki:loveu:. Super:multi: Quote
kolejna kobietka Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Moli ma od jakiegoś czasu cieczkę, więc i szczepienia muszą poczekać i sterylka też :sad: a myślę, że to akurat pójdzie bezpośrednio na konto lecznicy. Odnośnie wsparcia na wyżywienie to już toyota musi się wypowiedzieć :cool3: Quote
Recommended Posts