Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiuniab napisał(a):
ja poratuję 10 zł na razie jednorazowo Moli, sorki chciałabym więcej.......

Dziękujemy :):) Dla Moli każda złotówka jest bardzo ważna. Zaraz wyślę nr konta.

Posted

kolejna kobietka napisał(a):
oj byloby super gdyby ktos pomogl z tym bazarkiem! :) ja niestety z braku czasu juz nie robie bazarkow fantowych, chwilami zreszta juz nie wiem w co rece wlozyc...

ja w ogóle nie robię, też ze względu na brak czasu, doby mi często brakuje...:(

Posted

asiuniab napisał(a):
czy jest ktoś kto mógłby zrobić bazarek dla suni, ja mam troszkę fantów, w tym duuuuuużo książek?

Chętnie zrobię - tylko jak się umówimy? podeślesz zdjęcia?

zachary napisał(a):
Na zakończenie długiego weekendu wrzuciłam Moli 200 zł.

:loveu::loveu: brakuje mi słów :)

Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
Tyle tych bid, że ciężko ogarnąć....

dokładnie, ale ja o Moli pamiętam...... i tak jak pisałam, jak zaglądnie tu bazarująca ciotka, i zechciałaby pomóc, to prześlę jakieś fanty na bazarek;

Posted

asiuniab napisał(a):
dokładnie, ale ja o Moli pamiętam...... i tak jak pisałam, jak zaglądnie tu bazarująca ciotka, i zechciałaby pomóc, to prześlę jakieś fanty na bazarek;

Asiunia, bazarek chętnie zrobię - tylko książek chyba szkoda wysyłać ( ciężkie :( ). Z tego co pamiętam, to do Ciebie cały czas wybiera się Sonka z zegarkiem z bazarku - może jakoś przez nią się umówimy?

Posted

kolejna kobietka napisał(a):
ja tez zagladam :) najwazniejsze, ze finansowo malenka jest zabezpieczona :multi: a jak beda nowe foteczki to ogloszenia porobimy :)
W

Właśnie w temacie finansów - na koncie Moli jest 260zł :):)

Chyba szkoda abym to trzymała, małą przecież trzeba karmić, szczepić - na jakie konto przesłać jaj pieniądze??

A nowe fotki na pewno by nas ucieszyły :):)

Posted

Moli ma od jakiegoś czasu cieczkę, więc i szczepienia muszą poczekać i sterylka też :sad: a myślę, że to akurat pójdzie bezpośrednio na konto lecznicy. Odnośnie wsparcia na wyżywienie to już toyota musi się wypowiedzieć :cool3: