Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Bardzo dobrze :) byłam z nią w niedziele na spacerku, biegałyśmy i było bardzo fajnie :lol: W niedziele zrobię jej fotki i mam nadzieję że jakoś w następnym tygodniu je wstawię :D

Posted

[quote name='paula98']Bardzo dobrze :) byłam z nią w niedziele na spacerku, biegałyśmy i było bardzo fajnie :lol: W niedziele zrobię jej fotki i mam nadzieję że jakoś w następnym tygodniu je wstawię :D[/QUOTE]

to super!! czekamy na foty dziewczynki:)

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj byłam z Maszunią na spacerku :D było cudownie. Masza nawet weszła do wody choć się boi ale było tak gorąco że ja sama bym weszła ;) chodziła grzecznie więc było bardzo fajnie

Posted

paula98 napisał(a):
Dzisiaj byłam z Maszunią na spacerku :D było cudownie. Masza nawet weszła do wody choć się boi ale było tak gorąco że ja sama bym weszła ;) chodziła grzecznie więc było bardzo fajnie

bardzo się ciesze,jeszcze byłoby fajnie gdyby dziewczyna znalazła swój domeczek :)

Posted

W sprawie Maszy zadzwoniła do mnie Pani z powiatu krasnostawskiego-kawałek drogi od nas...Powiedziała ,że długo już ogląda ogłoszenia z psiakami do adopcji...Upatrzyła sobie psiaka w schronisku w Lublinie ,ale dostała info ,że psinka jest zarezerwowana i w przyszłym tygodniu idzie do domu.Poprosiła w tej sytuacji o pomoc w znalezieniu dla Niej psiaka ,ponieważ marzyła o tym ,by był duży ,ale łagodny i spokojny-w domu jest dziecko. Któraś z wolontariuszek wysłała jej Maszę i ....Pani się zachwyciła! :)
Adopcja Maszy -o ile się odbędzie-nastąpi już w tym tygodniu.Pani chce po sunię przyjechać ,ale swoją decyzję uzależnia od syna,który dysponuje samochodem i będzie u Mamy do piątku.....
Pani (przez telefon ) brzmi bardzo dobrze-ciepła,serdeczna,wyczulona na psią biedę...Maszenia miałaby być psią przyjaciółką z prawem mieszkania w domu ,o ile wyrazi taką wolę....Żaden łańcuch ,żaden kojec-Pani aż się zagotowała ,kiedy powiedziałam Jej ,że ludzi na wsi często tak właśnie traktują psy..Ona nie potrzebuje psiaka do stróżowania ,szuka Przyjaciela! :)

Czekajmy ,co będzie dalej....

Posted

To cudownie byłam u Maszuni wczoraj :D pewnie to był nasz ostatni spacerek razem :-( ale cieszę się że może znajdzie domeczek :D jest naprawdę cudowna bo gdy mnie zobaczyła to od razu zaczęła skakać na kojec i machać ogonkiem ja też się cieszyłam chodź wiedziałam że może widzę ją ostatni raz. Dla mnie ważne jest tylko jej dobro :D więc oby się wszystko udało :lol:

Posted

To w czasie oczekiwania troszkę zdjęć :) Maszuni :D
" class="ipsImage" alt="">

przepraszam za jakość