cancer43 Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Byłam, zobaczyłam i.... jest super-nie mam żadnych zastrzeżeń :) Ciepli, fajni ludzie świadomi bagażu, który może ze sobą przynieść pies z adopcji, bo poprzednie dwa zwierzaki były ze schronu. Teraz w domu jest starutka (15lat) kicia, śliczna i miła, i domagająca się przytulenia. Domek już przebiera nogami, żeby Pysiunię przytulić :) No to ......będzie zabawa,będzie się działo..... Quote
Mortes Posted March 27, 2015 Author Posted March 27, 2015 Tak , tak :) Pysieńka jutro jedzie do swojego domku , bardzo chce wierzyć że już tego ostatniego . Wizyta Panny Marple wypadła bardzo dobrze i jutro Państwo przyjeżdżaja po Pysię . Trzymajmy moi Drodzy kciuki żeby mała szybko ich pokochała :) Na pewno na początku może być ciężej no bo to kolejne miejsce Pysieńki ale codziennie bedzie lepiej :) Wklejam paragony za wyprawkę dla Pysi : Ta " biżuteria" to właśnie adresatka Pysi ;) Quote
Guest Olimpijka Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 No to świetnie, Pysia bądź szczęśliwa! :) Quote
Usiata Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Pysieńko malutka, trzymam kciuki za Ciebie w nowym domku :) Quote
Mortes Posted March 28, 2015 Author Posted March 28, 2015 Przed chwilą Pysieńka pojechała z cała rodzinką do swojego nowego domku :) Przyjechali po Pysię wszyscy z Rodziny :) Pysia w swojej nowej różowej obróżce i w nowych szeleczkach wyglądała pięknie . Dziewczynki aż piszczały z radości że trzeba Pysię prowadzić na dwóch smyczkach . Jedna z dziewczynek wzięła jedna smyczkę , druga drugą a Pysia po srodku i poszły do samochodu . Troszkę się Pysia zestresowała w momencie gdy miała wsiąsc do auta ale juz u Babci na kolanach się uspokoiła :) Wieczorem mam dostać zdjęcia które Makila cyknęła w tym jakże ważnym dniu dla Pysi . Jutro zrobie rozliczenie i przeleję Makili pieniązki za czas pobytu Pysi u niej :) Dziękujemy Ci Anetko za wspaniałą opiekę nad Pysią :) Pysia u Ciebie się odstresowała po nieudanej adopcji i znów potrafi sie cieszyć :) 2 Quote
Little_My Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Cudowne wieści! W kwestiach finansowych... mój bazarek jeszcze nie rozliczony niestety. Quote
Guest Olimpijka Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Wspaniale, oby tym razem pomyślnie :) Quote
ania75 Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Oby to był już ten ostatni domek Pysieńko bądź szczęśliwa już zawsze :) Quote
Mortes Posted March 28, 2015 Author Posted March 28, 2015 Mam śliczne zdjęcia Pysieńki i dwóch słodkich dziewczynek :) Nie chciałabym zamazywac im buziek ...są takie zachwycone ...więc wstrzymam się ze wstawieniem zdjęć i jutro zadzwonię do Rodzinki Pysi i zapytam o zgodę . Ale już dziś Wam powiem że Pysi w różowym pięknie :) Quote
Grażyna49 Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Cudne wieści. Mam nadzieję,że Rodzinka się zgodzi na upublicznienie zdjęć. Nie ma nic bardziej roztkliwiającego jak zachwycone buziaki dzieci. Pysieńko wszystkiego najlepszego w nowym domku. Quote
Kamila Proc Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 swietnie, czekamy na rozanielone gebusie Quote
ania68 Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Ależ cudowne wiadomości :D Pysia bardzo bliska memu sercu, bo mam kotkę Pysiunię, która w kwietniu skończy 19 lat :) Quote
Mortes Posted March 29, 2015 Author Posted March 29, 2015 Dzwoniłam dziś do Pysi i Rodzinka jest zachwycona Pysią . Pysia ładnie spała w nocy, sygnalizuje gdy chce siusiu i ładnie bawi się z dziewczynkami :) Jak na razie wszystko dobrze się układa i oby tak zostało :) Pysia I Dziewczynki jeszcze u Makili wczoraj :) 3 Quote
Mazowszanka13 Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 To znowu Usiata wyczarowała super domek :)? Quote
Gabi79 Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Śliczne fotki!!! Pysieńko, bądź już zawsze szczęśliwa!!! Quote
Nutusia Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Przyszłam na gotowe, bo weekend miałam całkiem szalony... Różowa wyprawka pasuje jak ulał do różowych bucików Dziewcznek - jednym słowem - w pełni zgrane z nich TRIO! :) Bardzo się cieszę!!!!!!! Quote
Usiata Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Jakie fajne dziewczynki, buziole zadowolone z Pysieńki, serce rośnie :wub: gdy rozmawiałam w sobotę z Panią Anetą w temacie adopcji Pysi to mówiła, że dziewczynki są grzeczne, spokojne, robią dobre wrażenie - bardzo mnie to cieszy :) Mazowszanko 13 - domek dla Pysieńki wyczarowały wszystkie ciocie obecne na tym wątku - te kciukanie i te dobre myśli i fluidy - zawsze działają :) PasjaHera i ja - jedynie zrobiłyśmy Pysieńce ogłoszenia :) Pysieńko - najlepszego w Twoim domku, już na zawsze, a Rodzince Pysi - serdecznie dziękujemy jesteście, Państwo, Aniołami Pysieńki Quote
cancer43 Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Usiata,nie kombinuj,tylko czaruj domek dla Mufki Quote
Mortes Posted March 30, 2015 Author Posted March 30, 2015 A ja już w kolejce do Usiatki ustawiłam naszego Pucusia :) Quote
Recommended Posts