Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już po wizycie :) Makila jest zachwycona rodzinką :) Przyjechali wszyscy : Pan , Pani , Babcia i dwie miłe  dziewczynki :) Pysia na początku trochę ich obszczekała ale po chwili już dała się wygłaskać . Szczególnie Pysieńce spasowały dziewczynki :)  Państwo są podobno na tak  i maja do mnie w tej sprawie zadzwonić :)  Jakby co to może być potrzebna wizyta PA w Sieprawiu ... 

• Upvote 2
Posted

:D  :lol:  :D i dalej trzymając kciuki, zaczynam się po-wo-lu-tku rozglądać za ciocią, która zrobi wizytę PA :)

edit. godz. 19.09

Ekhm ... bo wiecie ... przed chwilą dzwonili Państwo do Izy ... i chcą Pysieńkę maleńką!  041.gif

• Upvote 1
Posted

No to juz wiecie :) W piątek koło południa na wizytę PA zgodziła sie pojechać Panna Marple :) Dziekujemy Ci Ciociu serdecznie :)  Ale mysle że Pysia juz może pakować walizkę ;)  Jeśli wizyta wypadnie pomyślnie to Państwo powiedzieli że moga sami jechać po Pysię . Maja do Makili tylko 25 km . Oczywiscie dalej trzymamy kciuki :)

• Upvote 2
Posted

Uroczyście przyrzekam prześwietlić rodzinę do dziesiątego pokolenia wstecz :), co nie zmienia faktu, że niestety Duchem Świętym nie jestem i promieni Roentgena w ślepiach nie posiadam, a ludziska (wiadomo) różne są ;)

• Upvote 2
Posted

Uroczyście przyrzekam prześwietlić rodzinę do dziesiątego pokolenia wstecz :), co nie zmienia faktu, że niestety Duchem Świętym nie jestem i promieni Roentgena w ślepiach nie posiadam, a ludziska (wiadomo) różne są ;)

:) Dobre ;)

A szkoda,wielka szkoda ,że takiego prześwietlacza jeszcze nikt nie wymyślił :)

Posted

Dziękuję Usiatko za piękne zdjęcia Rudaska i jego Pańci :) Pozdrów ich serdecznie ode mnie :) Troszkę mi sie tęskni za Rudaskiem , ale ogromnie cieszę się że ma wreszcie kogoś komu na nim zależy i to jest JEGO LUDŹ :)

• Upvote 1