Grażyna49 Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Ja też wierzę,że będzie dobrze. Na razie trzymam kciuki za zapoznanie. Buziaczki dla słodziaczka. Quote
Mortes Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 Już po wizycie :) Makila jest zachwycona rodzinką :) Przyjechali wszyscy : Pan , Pani , Babcia i dwie miłe dziewczynki :) Pysia na początku trochę ich obszczekała ale po chwili już dała się wygłaskać . Szczególnie Pysieńce spasowały dziewczynki :) Państwo są podobno na tak i maja do mnie w tej sprawie zadzwonić :) Jakby co to może być potrzebna wizyta PA w Sieprawiu ... 2 Quote
Usiata Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 :D :lol: :D i dalej trzymając kciuki, zaczynam się po-wo-lu-tku rozglądać za ciocią, która zrobi wizytę PA :) edit. godz. 19.09 Ekhm ... bo wiecie ... przed chwilą dzwonili Państwo do Izy ... i chcą Pysieńkę maleńką! 1 Quote
Mortes Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 No to juz wiecie :) W piątek koło południa na wizytę PA zgodziła sie pojechać Panna Marple :) Dziekujemy Ci Ciociu serdecznie :) Ale mysle że Pysia juz może pakować walizkę ;) Jeśli wizyta wypadnie pomyślnie to Państwo powiedzieli że moga sami jechać po Pysię . Maja do Makili tylko 25 km . Oczywiscie dalej trzymamy kciuki :) 2 Quote
Nutusia Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 O, i to się nazywa DOBRY początek tygodnia! :) Quote
Grażyna49 Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 No to teraz tylko czekamy na wieści z wizyty p.a. Mam nadzieję,że wszystko będzie o.k. i wkrótce zobaczymy zdjęcia Pysieńki podobne do Rudzikowych czyli kanapowe. Quote
Kamila Proc Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 to jest dopiero poczatek tygodnia!!! oby tak zawsze Quote
Panna Marple Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Uroczyście przyrzekam prześwietlić rodzinę do dziesiątego pokolenia wstecz :), co nie zmienia faktu, że niestety Duchem Świętym nie jestem i promieni Roentgena w ślepiach nie posiadam, a ludziska (wiadomo) różne są ;) 2 Quote
PaSja Hera Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Uroczyście przyrzekam prześwietlić rodzinę do dziesiątego pokolenia wstecz :), co nie zmienia faktu, że niestety Duchem Świętym nie jestem i promieni Roentgena w ślepiach nie posiadam, a ludziska (wiadomo) różne są ;) :) Dobre ;) A szkoda,wielka szkoda ,że takiego prześwietlacza jeszcze nikt nie wymyślił :) Quote
Panna Marple Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Też żałuję :) XXI wiek, cuda się dzieją i jeszcze nikt na to nie wpadł... :) Zawsze stresują mnie wizyty PA :) 1 Quote
Usiata Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Kogoś Wam pokażę cioteczki :D a taką malutką rudziznę :wub: I uciekam bom zarobiona okrutnie dzisiaj, miłego wieczoru :) 2 Quote
Nutusia Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Malutki pienio i wieeeeeelka woda! Dobrze, że bezpiecznie przytulony do Pańci :) Quote
Kamila Proc Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 tylko uwaga, zeby sie nie zblizac do mostow.. podobno latwopalne Quote
Panna Marple Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Piękna Rudzizna :), a mówią, że rude to fałszywe ;) Quote
Mortes Posted March 24, 2015 Author Posted March 24, 2015 Dziękuję Usiatko za piękne zdjęcia Rudaska i jego Pańci :) Pozdrów ich serdecznie ode mnie :) Troszkę mi sie tęskni za Rudaskiem , ale ogromnie cieszę się że ma wreszcie kogoś komu na nim zależy i to jest JEGO LUDŹ :) 1 Quote
Mattilu Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Rudasek domny, Pysia zaraz bedzie domna, chyba zaczne wierzyc w cuda :) Quote
Usiata Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Ci....., kciuki trzymamy cioteczki... za wizytę PA dla Pysieńki ... mocno... bardzo mocno... Quote
Recommended Posts