Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Olimpijka
Posted

Usiata brawo! :) Rozpowszechniam w takim razie.

Guest Olimpijka
Posted

Gdyby coś ruszyło chętnie pomogę w rozmowie PA.

Posted

Pani się już dziś nie odezwała :(

Usiatko  ... nawet nie wiem co napisac ... JESTEŚ WIELKA :) DZIĘKUJEMY :)

Olimpijko :) dziękujemy pięknie że i Ty chcesz pomóc Pysieńce :)

Posted

A jednak pani się odezwała :) Napisała do mnie że prosi o test na kotki bo pani ma kotke . Zapytała skąd może sobie Pysię odebrac ;) ;) ;) wnioskuję po tym pytaniu że Pani nigdy nie adoptowała żadnego zwierzaka ... starałam się pani wyjasnic tą procedurę pisemnie ale w końcu poprosiłam o telefon ... Trzymajcie Kochani kciuki :)

Posted

A jednak pani się odezwała :) Napisała do mnie że prosi o test na kotki bo pani ma kotke . Zapytała skąd może sobie Pysię odebrac ;) ;) ;) wnioskuję po tym pytaniu że Pani nigdy nie adoptowała żadnego zwierzaka ... starałam się pani wyjasnic tą procedurę pisemnie ale w końcu poprosiłam o telefon ... Trzymajcie Kochani kciuki :)

Czy ta Pani ma na mię Małgorzata? To by było spełnienie moich marzeń :D

Guest Olimpijka
Posted

Cieszę się, że mogę jakoś pomóc :)

Świetna wiadomość, może się uda. A skąd ta Pani jest?

Guest Olimpijka
Posted

Dziewczyny koleżanka musi oddać pięknego Persa - synek ma alergie potwierdzoną już. Ania jest lekarzem.

Pomożecie znaleźć kochający dom? Pochodzą z Dębicy.

Posted

Ci....., mocno trzymam kciuki ....

Posted

Dziś Pysia pomyślnie przeszła test na kotki. :) Już zawiadomiłam Panią chętną do adopcji. ;) Poniżej zdjęcia Pysi z dziś :D

IMGP1599_640x424.jpg

IMGP1623_640x424.jpg

IMGP1627_640x424.jpg

IMGP1629_640x424.jpg

IMGP1630_640x424.jpg

Posted

Dziś tez dostałam fakturę z hoteliku za odpchlenie, odrobaczenie i szczepienie Pysi. Na kwotę 106zł. Niebawem uzupełnię w rozliczeniu ;)

Obraz.jpg

Posted

O kurcze ... tło znajome , apaszka też  ...ale nie kojarzę kiedy to było robione i w ogóle nie pamiętam tych zdjęc ...

To chyba było jeszcze przed sterylizacją Pysi ... chociaz nie wiem ...nie pamiętam . W kazdym razie pięknie wyszła :) Chyba mozna wykorzystac do ogłoszeń :)