Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję Asikowska :) Dobrze że przypomniałaś o finansach . Musimy podjąc decyzję co zrobić z pieniązkami Rudego . Trzeba chyba z Usiatką pogadać ...

A tak swoją drogą to niezmiernie miło mi oglądać zdjęcia szczęśliwego Rudaska :) Nie odwdzięczę się Usiatce do końca życia ...

Posted

Usiata mówi, żeby schedę złotówkową po Rudasku przekazać na Pyrdka bo też rudasek; myślę że pozostałe ciocie chrzestne Rudaska nie będą miały nic przeciw?  :) 

Posted

Wczoraj minęły dwa miesiące odkąd Rudasek ma swój domek :) zdjęcia wiecznie na łóżku, ale Ruduś sobie to łóżko upodobał, i już  :cool1:

3ylw0.jpg

2moxapj.jpg

2h5rwgn.jpg

Posted

No nieeee,to spojrzenie takie zaczepne na drugim i trzecim zdjęciu.

Normalnie miód na serce.

Takie mam marzenie,żeby większości bidulek  T A K I E  domki znalazło.

Order ,wielki order  Pańciom z domku się należy.

Posted

Piękny i szczęśliwy ten nasz Rudasek :) ...i chyba najczęściej fotografowany ze wszystkich psiaków ;)

Moi Drodzy ponieważ zgodziliscie się żeby pieniązki Rudaska przekazać na pomoc dla Białogonka Pyrdusia to szybciutko wszystko uaktualnię i rozliczę ostatecznie , no i Kopertę " RUDY" zamienię na koperte" PYRDUŚ"

No więc do finansów Rudego muszę doliczyć jeszcze jedna wpłatę Cioci Asikowskiej - 20 zł : ) dziękuję :)

I wpłatę Pani Joanny S z Gliwic -  20 zł : ) rówież pięknie dziękuję :)

Czyli skoro do tej pory Rudasek miał 104.73 zł to po dzisiejszym rozliczeniu kwota ta wynosi  144.73 zł

Kwotę tą zatem przekazuję Pyrdusiowi :)

Jeszcze raz wszystkim dziękuję :) A Rudaskowi życzę żeby już nigdy nie potrzebował pomocy Cioć z Dogomanii ...;)

Posted

Bo Rudasek kochany teraz jest celebryta    :wub: jeno zamiast na ściance to pozuje na łóżku, a co!  

Pyrdusiowi niech koperta szczęście przyniesie, a najsampierw trzeba Mu oczka podreperować, biedusiowi 

Posted

Budka, trzecia budka koniecznie w prezencie. I do kompletu 23 gryzaki i 17 pluszaków różnych rozmiarów.

Nie mogę, bo mnie TZ już goni, więc będzie akuratnie - skromnie, i karma, i gryzaczki, i piłeczki; nic na to nie poradzę, że Rudaska kocham    :P