AlfaLS Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Kochani... Radosnego i szczęśliwego Nowego - 2015 - Roku z marzeniami o które warto walczyć, z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć! Quote
mar.gajko Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Wszystkiego Naj pańciom Rudiego, a Rudiemu ... 3 budki, bo jak Usiata zanosi tyle prezentów, to trzeba mieć gdzie upychac te dobra wszelakie :) Quote
Mortes Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Ech...Rudy...niech Ci się wreszcie wiedzie ...zasłużyłeś na to :) Szkoda że Burasek nie doczekał takiego raju :( Quote
mar.gajko Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Ech...Rudy...niech Ci się wreszcie wiedzie ...zasłużyłeś na to :) Szkoda że Burasek nie doczekał takiego raju :( Cieszmy się tym co mamy, a nie smućmy tym co straciliśmy. Inaczej oszalejemy z bólu i rozpaczy. Wspomnienie ... uśmiech ... i pamięć na zawsze, głęboko w sercu. 2 Quote
Grażyna49 Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Cieszmy się tym co mamy, a nie smućmy tym co straciliśmy. Inaczej oszalejemy z bólu i rozpaczy. Wspomnienie ... uśmiech ... i pamięć na zawsze, głęboko w sercu. OOOOO !! bardzo mi się ten wpis podoba. Podpisuję się obiema łapkami . Quote
Mattilu Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Rudasku kochany, Ty juz wszystko masz i niczego wiecej Ci nie trzeba, zycze tylko by ten stan szczesliwosci utrzymaywal sie juz zawsze:) Quote
Grażyna49 Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Zaglądam do szczęściarza. Gdyby tak się dało namówić którąś z pańć do zalogowania na dogo. Wiadomości by były na bieżąco. Pozdrowionka przesyłam Quote
Mortes Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 Cieszę się że wszystko tak dobrze układa się u Rudaska .... wydaje mi się że taki stan rzeczy chyba juz pozostanie .... Rudy szczesliwy w nowym domku , Burasek za TM a Pysia też w domku i na razie chyba tam zostanie .. Powoli bedę myslała o ostatecznym rozliczeniu i zamknięciu wątku Quote
mar.gajko Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Myślę, że przenieś do "juz w nowym..." gdyby, tfu, tfu, coś z Pysią to trzeba bedzie nowy wątek założyć. Ona w Krakowie? Quote
AlfaLS Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Cieszę się że wszystko tak dobrze układa się u Rudaska .... wydaje mi się że taki stan rzeczy chyba juz pozostanie .... Rudy szczesliwy w nowym domku , Burasek za TM a Pysia też w domku i na razie chyba tam zostanie .. Powoli bedę myslała o ostatecznym rozliczeniu i zamknięciu wątku Myślę, że przenieś do "juz w nowym..." gdyby, tfu, tfu, coś z Pysią to trzeba bedzie nowy wątek założyć. Ona w Krakowie? Absolutnie protestuję przeciwko zamykaniu wątku :) . Bo po pierwsze, jak pisze Kraków, może Pysi się - nie daj Bóg - przydać. A po drugie - może cioteczka Usiatka zasadzi się gdzieś z aparatem i jakieś piękne fotki Rudaskowi strzeli. I gdzie je potem wstawi? Wątek Rudaskowy potrzebny i już! A przenieść do "już w nowym domu..." by się przydało i zmienić tytuł też... :) Quote
Grażyna49 Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Absolutnie protestuję przeciwko zamykaniu wątku :) . Bo po pierwsze, jak pisze Kraków, może Pysi się - nie daj Bóg - przydać. A po drugie - może cioteczka Usiatka zasadzi się gdzieś z aparatem i jakieś piękne fotki Rudaskowi strzeli. I gdzie je potem wstawi? Wątek Rudaskowy potrzebny i już! A przenieść do "już w nowym domu..." by się przydało i zmienić tytuł też... :) Jestem za .... a nawet przeciw zamykaniu. Czyli prosto pisząc bo coś zagmatwałam.Nie zamykać,przenieść można. Quote
Usiata Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Zara, zara, jakie zamknąć? przenieść do tych szczęśliwców, co to w stałym domku są to tak, jak najbardziej. Bo jak ja będę info dawać od czasu do czasu, jak wątek się zamknie, hę? Póki co, Rudasek malutki sylwestra przeżył nawet bez większego bólu - dostał 2 razy po ćwiartce hydroksyzyny, a jak strzelali petardami to schował się w swojej ukochanej budce. Fotki mam obiecane na dniach to jak dojdą to się wstawi. Noworoczne serdeczne pozdrowienia od Pańci i Rudaska mam przekazać ciociom Quote
AlfaLS Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Czyli Mortes przegłosowana i zamknąć wąteczka nie może :D . Quote
Grażyna49 Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Czyli Mortes przegłosowana i zamknąć wąteczka nie może :D . Oooo i już. Na foteczki cierpliwie czekamy. Jednak budka to jest to. Najpewniejszy azyl. Tylko którą wybrać jeśli są dwie??? Quote
Usiata Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Wczoraj wieczorem otrzymałam od Pani Agnieszki mejla pt. "Nasz kochany Rudasek", a w nim fotki to się szybciutko nimi dzielę :D Malizna kochana :) popatrzcie - Rudasek ma ciemniejsze umaszczenie nochalka i uszu - w realu jest to jeszcze bardziej widoczne. Quote
Grażyna49 Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Ale..........ale cudeńko kochane. Zacałować można na śmierć. Udało Ci się maluszku. Quote
mar.gajko Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Piękne rude maleństwo. I widać, że szczęśliwe. Quote
Mattilu Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Jakie zamknac watek, jakie zamknac watek?! A gdzie my bedziemy pasc oczy takimi fajnymi fotasami?! Dzieki Usiata :) Quote
Mortes Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 Aż łezka się w oku kręci .... taka bidusia z łańcucha :( ...z Pańcia na kanapie :) A co do watku to nie umiem przenosić :( Quote
Jo37 Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Wystarczy zmienić tytuł i/lub napisać do Moderatora prośbę. Quote
Nutusia Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Rudzik to jeden z najbardziej uroczych psiaków, jakie znam! :) Quote
Recommended Posts