mar.gajko Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 On tyle przeszedł. Nie wiadomo co wyjdzie jeszcze. Quote
Usiata Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Właśnie dlatego, że tyle Rudasek przeszedł to i zrozumienia dużo jest dla Niego w Domku. Dzisiaj rano rozmawiałam z Panią Agnieszką - Rudasek wczoraj po południu odsypiał a dziś już szaleje z zabawkami i śladu nie ma, że cokolwiek Mu było. I dwie obiecane fotki Rudzika z ukochaną Pańcią :loveu: P.S. Izunia, tę nadprogramową wizytę u weta ogarnęłam, więc te pieniążki Rudaskowe niech sobie leżą w skarbonce, na tzw. nieprzewidziane wydatki... Quote
Grażyna49 Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Witam cudnego Rudzielca. Miejmy nadzieję,że wszystko będzie dobrze,że to był incydent. Trzymaj się dzielnie maluszku. Nie dołożyłam złotóweczki do Rudaska,ale myślę,że pieniążki można przytrzymać na ewentualne kosztowne badania,gdyby trafiła się powtórka. Usiatko,jesteś wspaniała i kochana :kiss_2: Quote
Nutusia Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 O rany, serce mi zamarło.... Fenomenalny domek ma Rudzik - fantastyczny! Usiatko, gdyby potrzebne było jakieś drogie leczenie - daj mi znać, mam pewien pomysł ;) Quote
Usiata Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Grażynko - ja to tylko mały pomocnik jestem - wiesz przecież że Rudasek skradł mi serce :loveu: Wspaniała to jest Pani Agnieszka - Pańcia Rudaska oraz dwie młodsze pańcie :iloveyou: podczas ataku Rudzika dzielnie Mu towarzyszyły (a to ich pierwsza styczność z takim atakiem) i delikatnie Go głaskały bo On wówczas się lekko uspokajał (od 2-giej do po 3-ciej w nocy) :B-fly: Dziś, podczas popołudniowej rozmowy w odpowiedzi na moje moje pytania co do ewentualnych przyszlych ataków u Rudzika i ich skutków, Pańcia powiedziała że absolutnie nie odda Rudaska nikomu i nigdzie, bo Ona dzięki Rudaskowi dobrze żyje, lepiej się czuje, ma lepszy nastrój i jest silniejsza. I jak tu nie kochać Pańci Rudaska? :loveu: wcale się Rudaskowi nie dziwię, że tęskni za Nią gdy jest w pracy... Nutusia, dzięki Ci serdeczne, mam nadzieję że to jednorazowa historia była, ale pożyjemy, zobaczymy :kiss_2: Quote
Ewa Marta Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Gosiu, prawie taki sam atak miała wczoraj nasza Wikunia w DS. Coś nieprawdopodobnego, ale tak myślę- może to jakiś wirus? Quote
Usiata Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Gosiu, prawie taki sam atak miała wczoraj nasza Wikunia w DS. Coś nieprawdopodobnego, ale tak myślę- może to jakiś wirus? Może coś jest na rzeczy? dlatego wet Pańci stwierdził że trzeba obserwować ... Quote
Mortes Posted December 10, 2014 Author Posted December 10, 2014 Ok :) Ale i tak chciałabym żeby te pieniązki trafiły do Rudaska :) Piękne fotki z Pańcią :) Usiatko ...znajdź takie domki wszystkim Białogonkom ;) Quote
Usiata Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Ok :) Ale i tak chciałabym żeby te pieniązki trafiły do Rudaska :) Piękne fotki z Pańcią :) Usiatko ...znajdź takie domki wszystkim Białogonkom ;) Trafią na pewno, wcześniej czy później :) podobnych domków (bo ten jest Jedyny w swoim rodzaju) :loveu: będę szukać już zaraz po nowym roku, jak tylko ogarnę się z kalendarzami i ze swoją robotą w pracy, której oczywiście wyjątkowo dużo mam w tej końcówce roku, no ale jak żeby inaczej - chciała baba kilka spraw na raz, niech ma :evil_lol: Quote
Grażyna49 Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Usiatko , najdroższa moja ,a może Ci się o uszka obije,że ktoś szuka cudnego sporego kudłatego pieska,t,ż,n suni. Płaczę od kilku dni co na nią spojrzę.Podobna do mojej ukochanej niufeczki.W Radysach ją wypatrzyłam i nic zrobić nie mogę. Po świętach dam ogłoszenia,bo teraz już była ogłaszana. Może ktoś szuka takiej ślicznotki? Quote
Mattilu Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Gdyby, odpukac! , atak sie powtorzyl to warto moze Pani podpowiedziec Nutusiowego cud doktora, ktory juz niejeden trudny przypadek widzial i wyleczyl. Quote
Mortes Posted December 10, 2014 Author Posted December 10, 2014 Serdecznie zapraszam ;) http://www.dogomania.com/forum/topic/144470-expresowy-bazarek-do-15-grudnia-do-godziny-2000/?p=15951669 Quote
Usiata Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Gdyby, odpukac! , atak sie powtorzyl to warto moze Pani podpowiedziec Nutusiowego cud doktora, ktory juz niejeden trudny przypadek widzial i wyleczyl. Dzięki Mattilu za podpowiedź, to jest naprawdę dobry pomysł. Gdyby coś (tfu, tfu) to będę pukac do Nutusi :calus: Quote
Nutusia Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Pukaj, a będzie Ci otworzone! :megagrin: Quote
Usiata Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Pukaj, a będzie Ci otworzone! :megagrin: Och Nutusiu, jesteś boska, po prostu :calus: :loveu: choć mam nadzieję, że nie będzie trzeba... Quote
Usiata Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Tymczasem dziś, nasz słodki Rudzielec szaleje jak to zwykle On, ugania się za piłeczkami i zabawkami. I zdążył zauroczyć rodziców Pańci, którzy byli na krótkiej wizycie w Domku Rudaska :evil_lol: Rudzinek robi karierę w stolycy, jak nic :grins: I dobrze, bo po rozważaniach z TZ stwierdziliśmy, że w najgorszym razie (tfu, tfu, tfu) Rudasek zmieni tylko dzielnicę w Warszawie :grins: więc generalnie możemy być spokojni :smile: choć dla Niego byłby to niestety kolejny stres do przeżycia... Quote
Grażyna49 Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Zapasowy domek zawsze dobrze mieć w odwodzie,ale czytając o nowym domku ,wydaje mi się,że nie będzie takiej potrzeby. Pańcia jest cudowna,z resztą Rudasek poznał się na niej od pierwszego wejrzenia. Dziewczynki,też widać,że bardzo rezolutne i z wielkim sercem. :klacz: Quote
Malgoska Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 serduszko kochane; dobrze, że wszystko się dobrze skończyło Quote
Usiata Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Zapasowy domek zawsze dobrze mieć w odwodzie,ale czytając o nowym domku ,wydaje mi się,że nie będzie takiej potrzeby. Pańcia jest cudowna,z resztą Rudasek poznał się na niej od pierwszego wejrzenia. Dziewczynki,też widać,że bardzo rezolutne i z wielkim sercem. :klacz: Bo to jest najlepszy domek pod słońcem - pełen serca i empatii. Nie dalej jak wczoraj mówiłam do Izy, że to nie są dzisiejsi ludzie absolutnie, takich się już nie spotyka, a jednak się uchowali. Bardzo Ich lubię i mówię Im to prawie codziennie :evil_lol: Quote
Magolek Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Wspaniały domek, wspaniali ludzie. Usiatko, masz dobrą rękę i jak to dobrze, że jesteś niedaleko. :klacz: Rudasku, maleńki, trzymaj się. :) Quote
Nutusia Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Bardzo Ich lubię i mówię Im to prawie codziennie :evil_lol: Od nas możesz też powiedzieć ;) :) Quote
Usiata Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Od nas możesz też powiedzieć ;) :) Czytałam Pańci wpisy cioteczek z tego wątku, była bardzo zadowolona :) Quote
Grażyna49 Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Dobrych ludzi trzeba wszędzie wychwalać pod niebiosa. Drapanka dla Rudaska zostawiam i ukłony dla jego Rodzinki. Quote
Grażyna49 Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Nowy tydzień się zaczyna,więc i nowe mizianka zostawiam dla Rudzielca cudnego Quote
Recommended Posts