Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też bym chętnie zaszyła się w jakiejs budce z przysłowiowa kością, w kocykach, futerkach.

I nie wyglądała na świat najchętniej.

I ja coraz częściej też o tym marzę :(

Posted

Oj ,nie ładnie nie ładnie cioteczki :kiss_2:

A kto będzie pomagał tym wszystkim biduleńkom jak się wzorem Rudaska zaszyjecie w budkach.

/to żart oczywiście,żeby ktoś źle nie zrozumiał/

k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,03_Gu_orig.

Tak na osłodę Rudaskowi i wszystkim cioteczkom.

Buziaczki dla Rudaska.

Posted

... i ani trochę nie wredne (choć rude) - całkiem niezgodne z przysłowiem :)

Nigdy w życiu nie wredne:-)  Mnie trudno patrzeć na zdjęcia Rudaska, bo zakochuję się coraz bardziej, a możliwości adopcji nie mam żadnej:-(

Posted

Oj :) piękne to rude ...ale ...wczoraj próbowałam przełożyć odrobinę dalej tego " atrakcyjnego" gnata i ...Rudas ostrzegawczo mnie capnął :( co nie znaczy że za 5 minut mnie kochał i rozkładał się brzuszkiem do góry :) Trzeba tylko ewentualnie przyszłą rodzinkę uprzedzić że to jednak był głodzony piesek i potrafi mnieć brzydkie zachowania jeśli chodzi o jedzenie  :(

Posted

Rudasek to musi mieć psiolubów bo to śliczny psiaczek, ale trudne dzieciństwo miał i potrzebuje trochę czasu, żeby zaufać człowiekowi przy Rudaskowych skarbach (misce lub kości) - mnie takie zachowanie wcale nie dziwi bo jednak przez te 3 lata życia to dopiero ma 3 miesiące normalne... Buziaki Malutki :calus:  :calus:  

Posted

Miska i kość to świętość dla wielu psów. Znam psy wychowywane od szczeniaka, które warczą i potrafią capnąć przy próbie zabrania miski czy kości. Różne czynniki na to wpływają. Moim pannom nawet kotka w czasie jedzenia potrafi leźć do miski, a one grzecznie odchodzą i czekają aż mała się naje.

Mizianka dla Rudaska. :)

Posted

i ja sie przylaczam do ogolnych umizgiwan

Ciociu Kamilo, mój TZ nie jest taki zaraz specjalnie wrażliwy na psiaki od pierwszego spojrzenia, ale Rudasek wziął Go za serce po pierwszej minucie  :evil_lol: